Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

2.1-kanalni zvočniški modul SONY HT-S350

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHTS350.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY HT-S350
Prodajna cena: 246,05 €
Osnovna cena z davkom: 259,01 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Ta preprost za uporabo in privlačen 2,1-kanalni zvočnik vključuje zmogljiv brezžični globokotonec, ki zagotavlja globoke in bogate nizke tone, tehnologija S-Force PRO Front Surround pa vam nudi izkušnjo kinematografskega zvoka.

Izhodna moč 320 W - Z izhodno močjo 300 W vse skladbe, oddaje in filme spremljajte z mogočnim in jasnim zvokom.

2.1-kanalni prostorski zvok na sprednji strani - Pogonske enote na vsakem delu zvočniškega modula zagotavljajo jasne srednje in visoke tone, brezžični globokotonec pa doda mogočne nizke tone.

S tehnologijo S-Force PRO Front Surround boste zvok slišali vse okrog sebe - Z našo tehnologijo za virtualni prostorski zvok se boste popolnoma vživeli v svoje najljubše filme, saj je prostorski zvok enakovreden kinematografskemu, ne da bi potrebovali dodatne zvočnike v ozadju.

Zmogljiv brezžični globokotonec - Zmogljiv brezžičen globokotonec z veliko 16-cm enoto z zvočnikom in 28-litrsko prostornino zagotavlja globoke in privlačnejše nizke tone.

Možnost pritrditve na zid in preprosta priključitev - Zvočnik lahko pritrdite na steno, kjer vizualno dopolnjuje obliko televizorja. Poleg tega ga tudi zlahka priklopite, da lahko nemudoma uživate v filmih, glasbi in ostalem.

Povratni zvočni kanal HDMI ARC z enim kablom - HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča povezavo televizorja z enim kablom.

Preprosto povezovanje z različnimi televizorji - Televizor lahko z le enim kablom povežete prek vrat HDMI ARC; če pa vaš televizor ne podpira vhoda HDMI, ga lahko priklopite prek optičnega vhoda.

Brezžično pretakanje Bluetooth® - Brezžično pretakajte vso svojo najljubšo glasbo iz pametnega telefona z brezžično tehnologijo Bluetooth®.

Privlačno oblikovani visokokakovostni materiali - Površina sprednje strani zvočnika in globokotonca je iz perforirane kovine, kar jima daje eleganten in minimalističen videz. Velika cev na globokotoncu poudarja njegovo izjemno moč.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo