Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

3.1-kanalni zvočniški modul s povezavo Bluetooth SONY HT-G700

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHTG700.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY HT-G700
Prodajna cena: 426,55 €
Osnovna cena z davkom: 449,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
V televizijske vsebine in filme, ki jih spremlja mogočen in dinamičen prostorski zvok, se boste preprosto pogreznili. Zvočniški modul Dolby Atmos® je sodobnega videza in preprost za uporabo in je opremljen celo s posebnim osrednjim zvočnikom za razločnejše dialoge.
3.1-kanalni zvok s tehnologijama Dolby Atmos/DTS:X in Vertical Surround Engine. Zvok, ki prihaja z vseh smeri in ga približa 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom

3.1-kanalni zvok s tehnologijama Dolby Atmos/DTS:X in Vertical Surround Engine. Zvok, ki prihaja z vseh smeri in ga približa 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom , ki prihaja z vseh smeri - Vertical Surround Engine je napredna tehnologija prostorskega zvoka, ki s tanko enoto poskrbi za najnovejše kinematografske oblike zvočnega zapisa, kot sta Dolby Atmos® in DTS:X™. Trije sprednji zvočniki skupaj z edinstveno Sonyjevo obdelavo signala reproducirajo inchnavpični zvok inch in ustvarijo virtualni prostorski zvok, ki je vse okrog vas.

Ločljivost je pri vsem zvišana na skoraj 7.1.2-kanalno. - V sodobnih kinematografih so zvočniki in zvok je natančno uglašeni, zato je s kombinacijo vseh doživetje prostorskega zvoka povsem imerzivno. Pritisnite gumb Immersive AE (izboljšava zvoka) in pustite, da HT-G700 zviša ločljivost celo navadnega stereozvoka do prostorskega zvoka 7.1.2 in vsako TV-oddajo in film opremite s prostorskim zvokom.

Dvignjen zvok ustreza višini vašega televizorja - S-Force PRO poskrbi za natančno nastavitev zvoka, tako da ustreza višini vašega televizorja. Tudi če je vaš televizor večji od 55 palcev, boste odslej imeli občutek, da zvok prihaja s televizijskega zaslona in vas bo vsebina, ki jo gledate, še bolj prevzela.

Brezžični globokotonec za bogate in mogočne nizke tone - Nizkotonski zvok je zaradi zmogljivega brezžičnega globokotonca globlji in mogočnejši, ob preprosti brezžični povezavi pa je odločite o tem, kam ga boste postavili, samo vaša.

Zvočni načini, ki ustrezajo vašemu razvedrilu. - Z neposredno tipko na daljinskem upravljalniku lahko izberete zvočni način, ki kar najbolj ustreza razvedrilni vsebini. Z načinom Cinema mode vas bodo filmi še bolj posrkali, z glasbenim načinom (Music mode) boste slišali vse podrobnosti priljubljene glasbe. S pogovornim načinom (Voice mode) prilagodite nastavitve zvoka in poudarite govor, da ne preslišite ničesar. Ravnovesje zvoka optimizirate z nočnim načinom (Night mode), da razločno slišite vse, tudi če je raven glasnosti nizka.

Enostavna povezava - Združljiv televizor ali napravo brezžično povežite s tehnologijo Bluetooth® ali pa uporabite HDMI eARC/ARC oz. optični digitalni vhod za zvok polne pasovne širine.

Uživajte v gledanju vseh filmov v kakovosti 4K HDR. - Z najnovejšim prehodom 4K HDR z zmogljivostjo 18 Gb/s in s podporo za HDCP2.2/HDCP2.3 je HT-G700 ustvarjen za najnovejše oblike zapisa za domači kino, vključno s tehnologijami Dolby Vision, HDR10 in Hybrid Log Gamma.

Brezžična povezljivost s televizorjem - S tehnologijo Bluetooth® lahko zvok iz združljivega Sonyjevega televizorja brezžično pošiljate v zvočniški modul.

Povezava HDMI eARC/ARC z enim kablom - Za pošiljanje zvoka in upravljanje informacij v televizorju potrebujete samo en kabel za HDMI.

Pretakanje s tehnologijo Bluetooth® - Tehnologija Bluetooth® za brezžično pretakanje glasbe

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo