Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

5.2-kanalni sprejemnik AV SONY STR-DH590

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSTRDH590.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY STR-DH590
Prodajna cena: 413,24 €
Osnovna cena z davkom: 434,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Visok dinamični razpon za jasno sliko - S podporo za prehod signala za visok dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™.

Privoščite si stalno kakovost 4K - Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter je združljiv s HDCP 2.2.

5.1-kanalni prostorski zvok za kinematografski zvok - S 5.1-kanalnim sistemom prostorskih zvočnikov, ki dom spreminjajo v kino, se prepustite dogajanju v filmih.

Enostaven virtualni prostorski zvok s tehnologijo S-Force PRO Front Surround - Sistem S-Force PRO Front Surround, ki je popoln za manjše prostore, zagotavlja virtualno prostorsko zvočno polje s samo 2 zvočnikoma.

Optimizirajte domače razvedrilo s tehnologijo Digital Cinema Auto Calibration. -Tehnologija Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) vam pomaga kar najbolje izkoristiti sistem za domači kino, tako da samodejno optimizira zvok na podlagi mesta, kjer sedite gled na zvočnike.

Pametnejša povezljivost Bluetooth® - Ne le, da gramofon STR-DH590 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in predvajate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Čista zasnova, brezhibna povezava, jasen zvok - Na minimalističnem sprednjem delu je gumb Pure Direct, ki zvok dovaja neposredno v ojačevalnik sprejemnika, s čimer sta ohranjena signal in jasnost.

Združite vse. - Resnično dinamična namestitev za domače razvedrilo. S štirimi vhodi HDMI in enim izhodom ter z optičnimi/koaksialnimi in analognimi zvočnimi priključki lahko hitro in enostavno povežete televizor, predvajalnik UHD Blu-ray Disc™, igralno konzolo in še mnogo drugega.

Ustvarjeno tako, da se prilega vašemu domačemu razvedrilu. - Privoščite si svet domačega kina, lepo zložen v majhno ohišje. Sprejemnik STR-DH590 ima kompakten profil za enostavno shranjevanje v medijski enoti. Za čim boljše razvedrilo brez težav priklopite obstoječe naprave.

Zmogljiv ojačevalnik za čim manjše popačenje - Za manjše tresljaje in popačenje ima zmogljivi transformator tiskano vezje iz stekla in epoksi smole, zato vsak diskretni ojačevalnik daje čisto, visoko moč.

Zasnovano za natančnost - Okrepljeno zasnova ogrodja in ohišja zmanjšuje zunanji zvočni tlak zvočnika za jasnejši in mogočnejši zvok.

Visokozmogljiv transformator, zasnovan za jasen zvok - Skrb in posluh za najvišjo kakovost zvoka se začneta z visokozmogljivim transformatorjem.

Kovinsko ogrodje ščiti vezja. - Okrepljeno kovinsko ogrodje in nosilec hladilnika ščitita vezja pred zvočnim tlakom in sevanjem ter zagotavljata izjemno trdnost in kakovost čistejšega zvoka.

Strokovno zasnovano tako, da je preprečeno pregrevanje. - Za manjše popačenje in večjo zanesljivost je nosilec hladilnika posebej zasnovan tako, da je dovod zraka čim večji, s čimer vezje ojačevalnika ostaja hladno.

Odkodiranje DSD - Format DSD, ki sta ga za zvok visoke ločljivosti razvili podjetji Sony in Philips, ki sta razvili tudi CD-format, omogoča revolucionarno snemanje in predvajanje zvoka. Frekvenca vzorčenja je 64-krat višja od frekvence vzorčenja pri CD-jih.

Kot so si zamislili izvajalci - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

FM-sprejemnik s prednastavitvami - FM-sprejemnik s 30 prednastavitvami Na voljo so imena postaj, samodejna nastavitev sprejema in neposredna nastavitev.

Po nadgradnji domačega kina s sprejemnikom STR-DH590 izkusite večjo, jasno sliko. 5.2-kanalni AV-sprejemnik s prehodom 4K HDR, tehnologijo Dolby Vision in prilagodljivim prostorskim zvokom zagotavlja pristnost filmov. Združite vse svoje naprave s povezljivostjo BLUETOOTH® in več vhodi.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo