We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

ADAPTER BLUETOOTH XP583

-11% ADAPTER BLUETOOTH XP583.jpg
SKU izdelka:  3830054336728
Raspoložljivost:   Na zalogi
ADAPTER BLUETOOTH XP583
Prodajna cena: 15,90 €
Osnovna cena z davkom: 17,90 €
Price / kg:
Bluetooth zvočni ADAPTER BLUETOOTH XP583 je sprejemnik, ki povezuje vaše naprave, kot so slušalke, s standardnim 3,5 mm avdio priključkom, v naprave, ki podpirajo Bluetooth. Adapter uporablja Bluetooth verzijo 4.2, enostavno samo priključite svoje obstoječe slušalke v adapter in uživajte v brezžični glasbi, preko prej omenjene povezave. ADAPTER BLUETOOTH XP583 je majhne in kompaktne izdelave, zraven ima vgrajen tudi klip-on sistem za enostavno motiranje med uporabo. Enostavno namestite napravo. Ima vgrajene tipke za krmilnjenje glasbe, ter tipko za sprejemanje klicev. Za nemoteno poslušanje svoje priljubljene glasbe. Za prostoročno telefoniranje ima vgrajen mikrofon, ki zmanjšuje šume iz okolice med samim klicem. Polni se preko microUSB kabla, baterija za zadošča za 2 uri predvajanja naenkrat. Kar je več kot pri ostalih ponudnikih. Tudi kar se tiče cene je zelo ugodno. Majhen, priročen in lahek za vašo uporabo. Adapter ima tudi enoletno garancijo.
Lastnosti
Bluetooth verzija: 4.2 Bluetooth domet: Napetost polnjenja: DC5V Delovna napetost: DC 3.7V Kapaciteta baterije: 50mah Čas polnjenja: 1ura Čas predvajanja: 2uri Čas stanja pripravljenosti: do 30 ur V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. ponudb

Dostava

  • Dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 199,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

Vseh možnih artiklov, v objavljenih kategorijah, žal ni mogoče ažurno/konkurenčno objaviti v ponudbo, zato mi zaupajte svoje želje. Lahko presenetim! Dobava foto-video in druge opreme po naročilu.
Za konkurenčno
ponudbo pišite na:
 

info@fotojama.com

 najboljša ponudba fotojamas

Enostavna plačila

Plačilo QR kodo fotojamas