Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Avtomobilski multimedijski predvajalni SONY XAV-W651BT

-5% Avtomobilski multimedijski predvajalni SONY XAV-W651BT.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LXAVW651BT.EUR
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY XAVW-651BT
Prodajna cena: 332,49 €
Osnovna cena z davkom: 349,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Z AV-središčem s povezavo Bluetooth je vaša najljubša zabava vedno na dosegu roke. Takoj povežite celotno mobilno glasbeno zbirko ali z DVD-predvajalnikom na vsakem potovanju uživajte v najljubših filmih in oddajah.

15,7 cm (6,2-palčni) zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje vseh funkcij - Veliki gumbi na zaslonu na dotik omogočajo enostavno upravljanje razvedrilnih vsebin. Poleg tega lahko barve zaslona prilagodite notranjosti avtomobila.

Pripravljeno za vzvratno kamero za enostavno vzvratno vožnjo - Če imate nameščeno vzvratno kamero, jo lahko uporabite kot pomoč pri parkiranju. Ko se dotaknete ikone vzvratne kamere ali prestavite v vzvratno prestavo, se vir videa takoj prikaže na zaslonu. Prilagodljive vodilne črte vam pomagajo, da brez težav in varno zapeljete vzvratno.

Funkcija MEGA BASS z 10-pasovnim izenačevalnikom za večjo dinamičnost - Vklopite funkcijo MEGA BASS in dodajte najnižje tone kateri koli skladbi. Z dvema načinoma okrepitve zvoka lahko določate, koliko nizkih tonov želite dodati, z 10-pasovnim izenačevalnikom pa lahko zvok še dodatno oblikujete.

Ojačevalnik Dynamic Reality 2 za jasen in mogočen zvok - Ojačevalnik Dynamic Reality 2 zagotavlja 4 x 55 W moči, da lahko predvajate glasbo pri kakršni koli glasnosti. Ojačevalnik ima 47 % manj notranjega upora kot običajne enote, kar prinaša večjo moč in jasen, pristen zvok pri vsaki glasnosti.

3 predizhodi omogočajo razširitev glasbenega sistema - Ali si želite sestaviti sanjski avtomobilski glasbeni sistem? 3 predizhodi omogočajo neomejene možnosti za razširitev sistema. Priklopite dodatna ojačevalnika za vse zvočnike in globokotonce.

NFC™ z enim dotikom za takojšnjo združitev Bluetooth® - Zdaj se lahko brezžično povežete brez zapletenih zaporedij nastavitve. Za takojšnjo združitev Bluetooth se samo dotaknite mobilne naprave, združljive z NFC, na gumbu za glasnost na sprejemniku.

Aplikacija Siri Eyes Free vam omogoča več - Z aplikacijo Siri Eyes Free upravljajte iPhone, združljiv s Siri, ne da bi ga vzeli iz žepa. Pritisnite gumb za upravljanje glasnosti, da aktivirate glasovne ukaze Siri za opravljanje klicev, navigacijo, nastavitve opomnikov in še veliko več. Aplikacija Siri Eyes Free omogoča celo branje besedilnih sporočil in varno odgovarjanje brez dotikanja telefona1.

Z vgrajenim predvajalnikom DVD si lahko ogledate najljubše razvedrilne vsebine - Na vgrajenem predvajalniku DVD si lahko ob vsakem postanku med vožnjami ogledate najljubše televizijske oddaje in filme. Na polnobarvnem zaslonu si lahko ogledate razvedrilne vsebine v avtomobilu ob nezmanjšani kakovosti slike.

Priključite v sprednja vrata USB in predvajajte - Želite na poti dostopati do zbirke digitalne glasbe? S priključkom v sprednja vrata USB predvajajte glasbo iz pametnega telefona, pomnilnika USB ali predvajalnika MP3.

Povežite kateri koli predvajalnik glasbe s 3,5-milimetrskim vhodom AUX - Uživajte v glasbi s katerekoli naprave za predvajanje glasbe, tako da povežete kabel premera 3,5 mm iz izhodne vtičnice za slušalke na vhod AUX sprejemnika.

Združite glasbo z aplikacijo SongPal - Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon in upravljajte glasbeno zbirko. Povežite se prek povezave Bluetooth, da lahko v pametnem telefonu glasovno upravljate osnovne funkcije glavne enote ter iščete in enostavno dostopate do vseh najljubših skladb, aplikacij in druge vsebine. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo