Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bliskavica SONY HVL-F45RM

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHVLF45RM.CEC
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY HVL-F45RM
Prodajna cena: 417,91 €
Osnovna cena z davkom: 439,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Zmogljiv, vendar kompakten - Radijsko upravljanje brezžične bliskavice za vsestransko fotografiranje.

Visokozmogljiva CompactFlash - Ta izjemno pomanjšana, kompaktna in lahka pritrdljiva bliskavica z vodilnim številom (GN) 4512 je najprimernejša za uporabo s serijo ?7. Bliskavica zagotavlja veliko moč tudi pri prožni osvetlitvi, čas ponovne uporabe znaša le 2,5 sekunde, zaradi neprekinjene zmogljivosti pa zagotavlja do približno 210 bliskov.

Vgrajeno brezžično radijsko upravljanje - to bliskavico zaradi njenega radijsko krmiljenega sistema uporabljate z združljivim fotoaparatom za fotografiranje z več bliski, tudi v močni sončni svetlobi ali z relativno velike razdalje. HVL-F45RM je lahko brezžični ukazni modul ali sprejemnik. HVL-F45RM kot ukazni modul podpira do 15 enot združljivih bliskavic ali sprejemnikov v do 5 skupinah za povezavo z oddaljenimi enotami do razdalje 30 metrov. Deluje tudi z optičnimi brezžičnimi komunikacijami.

Prožna glava za prilagodljivo osvetlitev - Prožna glava HVL-F45RM za prilagodljivo osvetlitev se vodoravno lahko zavrti za 360° (180° v vsako smer, levo in desno), nagne pa se tudi 150° navzgor in 8° navzdol, pri čemer omogoča osvetlitev, ki jo glede na situacije fotografiranja želite.

Quick Navi - Sonyjev upravljalni vmesnik Quick Navi z enim enostavnim pritiskom gumba »Fn« omogoča enostaven, intuitiven dostop do parametrov osvetlitve. Vsi potrebni podatki so prikazani na zaslonu, do njih pa lahko dostopate z nekaj gumbi in kolescem, kar zagotavlja enostavno prilagoditev nastavitev pred snemanjem.

Dodeljevanje tipk po meri - Zaradi funkcije, ki omogoča nastavitev tipk po meri, je dodeljevanje pogosto uporabljenih funkcij preprosto, uporaba pa hitra. Nastavitve po meri vključujejo raven kompenzacije osvetlitve in raven moči bliskavice. Tipke, ki jih je mogoče nastaviti po meri, so poudarjene z rdečo.

Meniji s strukturo zavihkov - Uživali boste v preprostem delovanju funkcij bliskavice. Zaradi hitrega dostopa in intuitivne uporabe so meniji s strukturo zavihkov na LCD-zaslonu enaki kot tisti na ohišju fotoaparata.

LED-osvetlitev in pomožna luč za samodejno ostrenje - Hladna in energijsko učinkovita LED-osvetlitev omogoča ustvarjanje naravnih svetlobnih učinkov in senc za filme in fotografije. Poleg tega pomožna luč za samodejno ostrenje zagotavlja svetlobo za enostavnejše ostrenje predmeta v temnih okoljih.

Hitra sinhronizacija (HSS) - Izkoristite sinhronizirano bliskavico s hitrim zaklopom. Pri standardnem sinhroniziranem fotografiranju mora biti hitrost zaklopa enaka ali nižja od hitrosti sinhronizirane bliskavice, pri čemer je zaslonka ožja, kar otežuje ustvarjanje učinkov zameglitve ozadja. Pri hitri sinhronizaciji (HSS) pa bliskavico lahko uporabljate pri vsaki hitrosti zaklopa, tudi pri najvišji, ki jo omogoča fotoaparat. Zato lahko povečate zaslonko in ustvarite ozko globinsko ostrino, ki predmete ohranja popolnoma izostrene in omogoča zamegljeno ozadje za čudovite portrete. Pri združljivih fotoaparatih je možna tudi brezžična hitra sinhronizacija.

Na prah in vlago odporna zasnova - Tudi v zahtevnih pogojih na prostem vas zanesljiva bliskavica s posebno oblikovanimi tesnili na spojih okrog vzdržljivega ohišja, ki preprečujejo vdor prahu in vlage, ne bo pustila na cedilu18. To je uporabno predvsem pri uporabi na prostem, kjer nimate nadzora nad številnimi dejavniki, kot sta veter in prah iz okolja.

Skoziobjektivna (TTL) brezžična bliskavica - Celo pri fotografiranju z brezžično bliskavico je mogoče glede na natančno meritev količine svetlobe, ki prehaja skozi objektiv, določiti moč bliskavice. Ker lahko prosto spreminjate položaj in smer bliskavice natanko tako, kot želite, je mogoče pri fotografiranju objekta povsem od blizu s sprednje strani (objekta) zmehčati močne sence in omiliti povečane poudarke ali pa dodati mehke sence, ki poudarjajo občutek globine in prisotnosti. Na voljo je brezžično upravljanje razmerja bliskavice.

ADI omogoča samodejno merjenje, na katerega ne vpliva odsev predmetov ali ozadja ter ohranja pravilno osvetlitev tudi ob prekomernem odsevu ali pretemnih predmetih. Predhodno osvetli enoto, da vključi izmerjeno vrednost svetlobe in natančne podatke o razdalji iz združljivega objektiva fotoaparata, kar zagotavlja optimalno raven bliskavice.

Preskusni način bliskavice - S preizkusnim načinom bliskavice lahko pred fotografiranjem preverite sence na predmetu in raven svetlobe z zunanjim merilnikom bliskavice, kar je pomembno pri studijski fotografiji. Raven svetlobe pri preizkusnem načinu bliskavice je odvisna od nastavitve ravni svetlobe v ročnem načinu bliskavice (M), enota bliskavice pa se sproži z ravnijo svetlobe 1/1 v skoziobjektivnem (TTL) načinu.

Ta bliskavica samodejno izbere primerno pokritost bliskavice za goriščno razdaljo objektiva priključenega fotoaparata v razponu od 24 mm do 105 mm. Ta funkcija tudi prilagodi zoom bliskavice, tako da ustreza velikosti slikovnega senzorja fotoaparata, pri čemer kar najbolj zmanjša padec svetlobe na rob slike. Fotoaparati 35 mm polnega formata in slikovni senzorji velikosti APS-C uporabljajo različno pokritost bliskavice. Ta inteligentna funkcija samodejno zagotavlja optimalno pokritost bliskavice za oba načina uporabe.

Temperatura barve se razlikuje glede na okolje fotografiranja, temperatura barve bliskavice pa mora biti skladna s temperaturo svetlobe iz okolja, kar omogoča naraven videz. S to pametno funkcijo se informacije o temperaturi barve za pravilno nastavitev beline prenesejo iz bliskavice v fotoaparat, kar vam pri fotografiranju z bliskavico pomaga zajeti bolj naravno kopijo barv.

Vrata multi/mikro USB - Ta bliskavica ima vrata multi/mikro USB za podporo pri posodabljanju programske opreme na najnovejšo različico prek osebnega računalnika.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo