Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bliskavica SONY HVL-F60RM za modele Alfa SLT aparate

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHVLF60RM.CEC
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY HVL-F60RM
Prodajna cena: 688,75 €
Osnovna cena z davkom: 725,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Zmogljiva bliskavica z visoko hitrostjo sinhronizacije in s hitrim delovanjem

Podprta sta svetilnost GN60 in objektiv s širokim razponom goriščnih razdalj - Visoka svetilnost GN6010 te bliskavice z nastavkom ponuja dovolj moči za celo vrsto različnih situacij fotografiranja. Podprte so goriščne razdalje objektiva od 20 do 200 mm (14 mm s široko ploščo) z ustreznim pokritjem z bliskavico. Goriščno razdaljo izberete glede na potrebe.

Podpora za neprekinjeno fotografiranje - Čas cikla polnjenja je 1,7 sekund11 ali le 0,6 sekund z vmesnikom za zunanjo baterijo (FA-EBA1) (izbirno) za neprekinjeno fotografiranje. Med neprekinjenim fotografiranjem se ohrani ustrezna sinhronizacija za kar najmanj ponesrečenih sprožitev in uničenih posnetkov.

Sonyjeva originalna funkcija Quick Shift Bounce - Kadar morate hitro zamenjati kot kadriranja, lahko hitro preklopite z vodoravne v navpično usmerjenost, za 90° levo ali desno, navzgor za 150° in navzdol za 8°, da prilagodite položaj ter dosežete optimalno osvetlitev. Prefinjen kompakten mehanizem je najbolje združljiv s fotoaparati serije E, saj dopolnjuje kompaktno priročnost in prenosnost sistema serije E.

Prilagoditev svetilnosti - Poseben gumb za stopnjo svetilnosti (gumb LEVEL -/+) omogoča neposreden nadzor svetilnosti ali kompenzacije in tako zagotavlja učinkovit potek dela. Na izčrpnem zaslonu lahko prilagodite in potrdite stopnjo svetilnosti za bliskavico in tudi intuitivno dostopate do nastavitev svetilnosti za seznanjene brezžične bliskavice. [1] Gumb LEVEL -/+ [2] LCD-plošča

Tipke po meri in bliskovni pomnilnik TTL - Funkcije lahko dodelite štirismernemu krmilniku na enoti, osrednjemu gumbu in krmilnem koleščku ter tako preprosto dostopate do njih, ko je to potrebno. Še več, svetilnost bliskavice TTL lahko shranite in jo prikličete, ko jo potrebujete, jo nemudoma uporabite ali pa malo prilagodite ter nato uporabite. To je še ena funkcija, s katero poenostavite ročni potek dela in prihranite čas.

Zanesljivost v zahtevnih okoljskih pogojih - Zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljskih pogojih. Zaščita pred dežjem (izbirno) ponuja dodatno zaščito in zanesljivost. Kovinski večvmesniški nastavek je še ena funkcija, s katero je zanesljivost še izboljšana. Vse te funkcije prispevajo k večji zanesljivosti v zahtevnih situacijah.

Stabilna brezžična radijska komunikacija - Podprta je tako optična daljinska sprožitev bliskavice kot tudi brezžična radijska sprožitev. Ena bliskavica HVL-F60RM, nameščena na združljiv fotoaparat13, in seznanjena z zunanjimi enotami fotoaparata, zagotavlja zanesljivo radijsko komunikacijo brez motenj v pogojih, ko bi bila optična komunikacija otežena. Podprte so počasna sinhronizacija, sinhronizacija za zadnjo zaveso in uporaba več bliskavic.

Radijsko upravljanje več bliskavic - Do 15 bliskavic porazdelite v 5 skupin za brezžično upravljanje bliskavic na razdalji do 30 m.2 Izbirna brezžična radijski upravljalnik (FA-WRC1M) in radijski sprejemnik (FA-WRR1) omogočata uporabo bliskavice HVL-F60RM skupaj s Sonyjevimi bliskavicami brez vgrajenega radijskega brezžičnega upravljanja in z bliskavico HVL-F45RM, ki to omogoča.

Upravljanje bliskavice P-TTL - Ustrezno svetilnost bliskavice določite z vnaprejšnjo uporabo bliskavice, da izmerite osvetlitev.

Svetleča dioda in pomožna luč za samod. ostrenje - Vgrajena svetleča dioda je koristna pri fotografiranju v studiu in na prostem. Deluje tudi kot pomožna luč pri samodejnem ostrenju za natančno delovanje samodejnega ostrenja v zatemnjenih svetlobnih razmerah. Svetleča dioda poenostavi ročno ostrenje tudi v temi.

Barvni filtri - S priloženimi barvnimi filtri lahko prilagodite fotografiranje obstoječim razmeram osvetlitve ali pa jih dopolnite, da dosežete naravno nastavitev beline ali pa ustvarite posebne učinke.

Vmesnik za odboj - Priključite priloženi vmesnik za odboj, če želite povečati difuzijo, ki območje osvetli širše kot sama bliskavica in ustvari tudi mehkejše sence. Če vmesnik za odboj uporabite s široko ploščo, še povečate ta učinek.

Priključek za sinhronizacijo (VHOD/IZHOD) - Priključek za sinhronizacijo lahko uporabite kot vhod ali kot izhod. Kot izhod lahko sprejme signal sprožila iz svetlomera za merjenje svetlobe iz bliskavice, ko na primer nastavljate osvetlitev. Kot izhod omogoča posredovanje signala sprožila bliskavice v zunanjo studijsko bliskavico ali podobno, kar zagotavlja razširjeno vsestranskost uporabe več bliskavic.

Izbirno razporejanje svetlobe - Na voljo so tri nastavitve porazdelitve svetlobe: “STD” za standardno porazdelitev, “CENTER” za prioriteto GN, in celo “EVEN” za širokokotno prioriteto.

Hitra sinhronizacija - Ob normalni največji hitrosti sinhronizacije z bliskavico se mora zmanjšati hitrost zaklopa ob uporabi dosvetlitve pri dnevni svetlobi, zato je zameglitev ozadja otežena. Zaradi hitre sinhronizacije je mogoče sinhronizirati bliskavico ne glede na hitrost zaklopa, tako da je mogoče vedno uporabiti velike zaslonke za zameglitev ozadja.

Signal za pripravljeno bliskavico - Signal »pripravljen« obvesti uporabnika, da je bliskavica popolnoma napolnjena in pripravljena na naslednjo osvetlitev, tudi če uporabljate brezžično bliskavico.

Daljinsko sprožilo - Funkcijo daljinskega sprožila uporabite za daljinski vklop zaklopa fotoaparata v sinhronizaciji z eno bliskavico ali več, s čimer lahko na primer omogočite hkratno fotografiranje enega samega predmeta z več kotov.

Večnamenski priključek/priključek mikro USB - Bliskavico lahko priključite na računalnik prek večnamenskega priključka USB ali priključka mikro USB in zagotovite priročno posodabljanje programske opreme.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo