Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bluetooth Extra Bass slušalke Sony MDR-XB650BT

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LMDRXB650BTB.AE
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY MDR-XB650BTB
Prodajna cena: 103,55 €
Osnovna cena z davkom: 108,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Slušalke MDR-XB650BT z zmogljivo kakovostjo zvoka EXTRA BASS omogočajo prosto brezžično povezljivost in dolgotrajno udobno poslušanje.

Dinamične pogonske enote iz neodima zagotavljajo natančen zvok - Lahke 30 mm dinamične pogonske enote iz neodima slušalkam omogočajo izrazit, ritmičen odziv tudi pri najzahtevnejšem posnetku. Z visokoobčutljivo membrano lahko s slušalkami glasbo poslušate glasneje, pri čemer je zvok še vedno jasen in natančen po celotnem spektru.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom - Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z NFC se dotaknite slušalk. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok - Slušalke iz Sonyjeve družine izdelkov EXTRA BASS so idealne za poslušanje glasbe EDM in drugih glasbenih zvrsti s poudarjenimi nizkimi toni. Slušalke imajo vgrajeno tehnologijo Bass Booster, ki zagotavlja tesno zvočno zatesnjenostjo ter s tem vrhunsko zvočno izolacijo, globoke nizke tone in hitro odzivnost nizkih tonov.

Vrtljiva zasnova za preprosto prenašanje - Vrtljive ušesne čašice slušalk omogočajo enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate, in boljše prenašanje med potovanjem. Ušesne čašice lahko povsem zložite in pospravite v kovček ali torbo, saj zasedejo zelo malo dragocenega prostora.

Ušesne blazinice za popolno udobje - Poslušajte popolnoma udobno. Te slušalke imajo samonastavljiv naglavni pas in mehke oblazinjene ušesne čašice, ki pokrijejo celotno uho. Privoščite si popolnoma udobno poslušanje več najljubših albumov v zaporedju.

Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje - Z vgrajenim gumbom in mikrofonom na naglavnem traku slušalk lahko med poslušanjem glasbe prostoročno sprejemate klice z izbranimi pametnimi telefoni. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.

Dolga življenjska doba baterije za nemoteno poslušanje - Štiri ure polnjenja zadostujejo za približno 30 ur predvajanja. Zato boste lahko nemoteno uživali v več zaporednih skladbah in celo zbirkah pesmi.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo