Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bluetooth® ovratni zvočnik SONY SRS-NB10 črn

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSRSNB10B.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SRS-NB10B
Prodajna cena: 141,55 €
Osnovna cena z davkom: 149,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Brezžični ovratni zvočnik za udobno nošenje na ramenih pri delu od doma. Zasnovan za konferenčne klice in poslušanje glasbe.

Čist zvok za celodnevno uporabo - Navzgor usmerjena zvočniška enota polnega razpona optimizira zvok vašim ušesom, da jasno slišite vsako besedo in ne motite drugih oseb v sobi. Pasivni zvočniki, vdelani v hrbtno stran enote, ojačajo nizke tone in zagotovijo, da je zvok dobro uravnotežen za izvedbo nemotenih sestankov.

Bodite slišani, tudi v hrupnem domačem okolju - Zaradi tehnologije natančnega zajemanja glasu vas bodo vsi vedno jasno slišali, ne glede na dogajanje okoli vas. Visokokakovostna tehnologija oblikovanja snopov z dvema mikrofonoma in napredna obdelava zvočnega signala omogoča zvočniku SRS-NB10, da zmanjša povratne zvoke in odmev ter hkrati zagotavlja, da je vaš zvok na drugi strani linije kristalno čist.

Tapnite za govorjenje in poslušanje - Enkrat govorite, drugič poslušate, včasih pa želite le nekaj zasebnosti z izklopljenim zvokom. Preprosto upravljajte mikrofon med konferencami v aplikacijah za komunikacijo z enim klikom gumba za izklop zvoka mikrofona.2

Glasnost, prilagojena vašim željam - Glasni in tihi glasovi – klici so mešanica glasnosti in tona. Preprosto lahko upravljate glasnost lastnim željam z dotikom gumba za glasnost na strani tega Sonyjevega ovratnega zvočnika. Prav tako lahko predvajate glasbo in predvajanje začasno ustavite.

Delajte in nosite ga ves dan - Zasnova tega lahkega in udobnega brezžičnega ovratnega zvočnika je ustvarjena za celodnevno delo – od prvega srečanja do zadnjega klica. Zvočnik lahko varno namestite okoli vratu in ga nosite udobno na ramenih tudi, ko ste že zaključili delo – odlično za poslušanje glasbe med pripravljanjem večerje ali pospravljanjem.

Udobnost - Tako lahek, da boste pozabili, da ga nosite. Prilagodljiv ovratni zvočnik omogoča popolno prileganje.

Bodite osredotočeni - Slog brez ušesnih slušalk omogoča poslušanje klicev in hkratno spremljanje okoliškega dogajanja.

Zmogljiv in priročen - Celo deloholikom ni treba skrbeti glede časa delovanja baterije. Brezžični ovratni zvočnik omogoča celodnevne poslovne klice, predvajanje glasbe, TV-oddaj in drugo.

Zmogljivost za naslednji dan - S časom delovanja baterije do 20 ur3 ste pripravljeni za delo, ne glede na to, koliko virtualnim srečanjem se morate pridružiti.

Dodatna zmogljivost, ko jo potrebujete - Če se baterija vendarle skoraj izprazni, lahko z 10- minutnim hitrim polnjenjem preh vhoda USB Type-C dobite do eno uro3 dodatnega izvajanja opravil ali predvajanja.
.
Lotite se dela. Sprostite se ob glasbi. - Povežite dve napravi hkrati, kot sta prenosnik in pametni telefon4. Če nato med poslušanjem glasbe v pametnem telefonu prejmete poslovni klic v prenosniku, lahko sprejmete klic le z enim klikom gumba za predvajanje/klic na levi strani ovratnega zvočnika. Ko končate klic, lahko nadaljujete s seznamom predvajanja – ni vam treba znova vzpostaviti povezave.

Odporen na pljuske. Brezskrbna uporaba. - Zasnova, odporna na pljuske, z oceno IPX45, omogoča poslušanje priljubljenih oddaj in skladb, tudi med opravljanjem vsakodnevnih opravil, kot je pomivanje posode.

Glasba in filmi ostanejo zasebni - Ovratni zvočnik zagotavlja čist zvok, tudi pri nizki glasnosti. Povežite ga s televizorjem6, pametnim telefonom ali predvajalnikom glasbe s tehnologijo Bluetooth® ter uživajte v priljubljenih filmih, oddajah in seznamih predvajanja, ne da bi pri tem motili sosede, sostanovalce ali druge družinske člane.

Čudovita učinkovitost - Postanite ponosni lastnik tega lahkega zvočnika, ki ga odlikuje elegantna in preprosta zasnova s površino iz visokokakovostne tkanine.

Občutite kakovost - Zvočniki, prekriti z blagom, dajejo ovratnemu obroču vrhunski videz in občutek.

Izbira barve - Ta nosljiv zvočnik je na voljo v beli in ogljeno sivi barvi, da se lahko ujema z opremo vaše domače pisarne.

Z mislijo na trajnost - Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Za embalažni material zvočnika SRS-NB10 je uporabljene manj kot 10 odstotkov plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo