Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bluetooth® zvočnik SONY SRS-RA5000B

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSRSRA5000.CEL
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY SRS-RA5000
Prodajna cena: 569,99 €
Osnovna cena z davkom: 600,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Novo doživetje ob poslušanju glasbe doma z zvočnikom SRA-RA5000, vrhunskim brezžičnim zvočnikom za ambientalni zvok, ki zapolni prostor.

Kaj je ambientalni zvok, ki zapolni prostor? - Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, je popoln spremljevalec, ne glede na to, ali berete, kuhate, delate oziroma se pogovarjate s prijatelji. Podobno kot glasba v ozadju v vaši priljubljeni kavarni je tudi ta zvok umirjen in nemoteč ter razpršen vodoravno in navpično za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vseh prostorih doma.

360 Reality Audio2 ali Immersive Audio Enhancement - Posnetki 360 Reality Audio vključujejo podatke o lokaciji tridimenzionalnega zvoka, s čimer zagotavljajo vrhunski ambientalni zvok, ki zapolni celoten prostor. Nič hudega, če ti podatki niso na voljo. Z učinkovitim, edinstvenim Sonyjevim algoritmom Immersive Audio Enhancement se vaši priljubljeni stereo posnetki predvajajo v ambientalnem zvoku, ki zapolni vsak kotiček prostora.

S sedmimi pogonskimi enotami boste zagotovo zaslišali razliko - Trije navzgor usmerjeni zvočniki razpršijo glasbo navpično, trije stranski zvočniki pa vodoravno. Dopolnjuje jih nizkotonec, ki zapolni prostor z bogatimi in globokimi nizkimi toni.

Brezžični zvok s tehnologijo Bluetooth® - S tehnologijo Bluetooth®[ seznanite zvočnik in pametni telefon ali tablični računalnik ter začnite brezhibno pretakati svojo glasbeno zbirko.

Povezljivost Wi-Fi - S povezavo Wi-Fi prek zvočnika dostopate do priljubljenih internetnih storitev za pretakanje, v telefonu pa nadzirate seznam predvajanja.

Združljivo z aplikacijo Spotify Connect™ - Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za popolno daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Chromecast built-in - Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Glasba v več prostorih - RA5000 lahko preprosto dodate v skupino zvočnikov v aplikaciji Google Home5. Z aplikacijo ali prek zvočnika Pomočnika lahko predvajate različne skladbe v posameznih prostorih hiše ali pa isto glasbo v vseh prostorih.

Glasovni nadzor - Ali imate napravo z vgrajeno aplikacijo Google Assistant built-in ali Alexa? Uporabite jo za glasovno upravljanje zvočnika RA5000. RA5000 dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home ali Amazon Alexa, nato pa enostavno povejte, kaj želite narediti – predvajati glasbo, spremeniti glasnost ali uporabiti številne druge funkcije.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center - Prenesite aplikacijo Sony | Music Center v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Poleg izbire seznamov predvajanja ali uvrščanja naslednje skladbe v čakalno vrsto lahko prilagodite tudi nastavitve, kot je izenačevalnik.

Samodejna prilagoditev glasnosti - Nekatere skladbe so lahko preglasne, druge pa pretihe, zato morate morda nenehno nastavljati glasnost. RA5000 reši težavo tako, da analizira posamezne skladbe in jih predvaja z enakomerno glasnostjo, zato vam ni treba niti migniti s prstom.

Brezžična povezava s televizorjem - Ali želite izboljšati zvok v televizorju? Združljivi televizor BRAVIA® prek povezave Bluetooth® brezžično pošlje zvok v zvočnik RA5000 za še vznemirljivejše doživetje ob gledanju. Krajša zakasnitev pomeni, da je zvok, ki ga slišite, natančno sinhroniziran z vsebino, prikazano na zaslonu.

Umerjanje zvoka - RA5000 lahko ne glede na to, kam ga postavite, z notranjim mikrofonom in edinstvenim Sonyjevim algoritmom umerite za optimalno doživetje zvoka. Enostavno pridržite tipko Immersive Audio Enhancement na ohišju, da zaženete umerjanje zvočnika RA5000.

Podpira zvok visoke ločljivosti - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo