Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bluetooth® zvočnik SONY SRS-XB13L

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSRSXB13L.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SRS-XB13L
Prodajna cena: 56,91 €
Osnovna cena z davkom: 59,90 €
Price / kg:
Kompaktni zvočnik z mogočnim zvokom. SRS-XB13 se ponaša z izjemnimi zvočnimi funkcijami, kot sta EXTRA BASS™ in procesor za difuzijo zvoka, ki zagotavljajo boljše ritme in večjo razpršitev zvoka. Ta zvočnik z večsmernim paščkom, časom delovanja baterije 16 ur ob popolni napolnjenosti ter vodotesno in protiprašno zunanjostjo je pripravljen za predvajanje mogočne zvoka povsod, kamor se odpravite.

Kompaktni zvočnik, ki razprši zvok povsod okrog vas - SRS-XB13 je trpežen in prenosen ter opremljen s posebej zasnovanim paščkom, zato je lahko vedno vaš spremljevalec na potovanju. Vendar pa naj vas njegova velikost ne zavede, saj je ta majhen zvočnik s tehnologijo Extra Bass™ in procesorjem za difuzijo zvoka primeren za udarne ritme.

Uživajte v mogočnem zvoku s tehnologijo EXTRA BASS™ - Pasivni zvočnik skupaj z zvočnikom polnega razpona izboljša nizke tone in jih ojača.

Spremlja vas povsod - Ta zvočnik je zaradi trpežne zunanjosti in paščka pripravljen skoraj na vse. Obesite ga na nahrbtnik, zapestje ali celo na senčnik med sončenjem in navzdol usmerjen zvočnik bo usmeril zvok navzdol proti vam.

Poskrbite za zabavo na prostem - Vodotesna in protiprašna zasnova z oceno IP67 omogoča uporabo zvočnika tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Vzemite ga k bazenu, reki ali v park ter poslušajte glasbo, ko skupaj prijatelji uživate na soncu.

Epska zmogljivost za zabave - Čas delovanja baterije do 16 ur vam omogoča, da bo zabava trajala dolgo v noč. Nov indikator baterije v pametnem telefonu vas obvesti, kdaj morate napolniti zvočnik.

Majhen zvočnik, mogočen zvok - Naj vas kompaktna oblika ne zavede, saj lahko ta majhen zvočnik predvaja mogočen prostorski zvok. Procesor za difuzijo zvoka razprši zvok v vsakem prostoru s tehnologijo DSP.

Povezava Bluetooth® in tehnologija hitre seznanitve - Tehnologija Bluetooth® in Googlova tehnologija hitre seznanitve odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Povežite združljive pametne telefone in tablične računalnike Android(TM) v le nekaj sekundah (brez vnosa kode PIN ali zapletenega seznanjanja), vklopite zvočnik in pametni telefon v bližini vas bo pozval k vzpostavitvi povezave, da lahko takoj začnete uživati ob poslušanju glasbe.

Vrata USB Type-C® - Vrata USB Type-C® zagotavljajo priročno povezljivost.

Imejte vedno proste roke - Ali morate opraviti klic? Nič lažjega. Ne glede na to, ali ste doma oziroma pohajkujete, vam vgrajeni mikrofon omogoča prostoročno telefoniranje neposredno prek zvočnika.

Za stereo zvok dodajte še en zvočnik - Za še mogočnejši zvok povežite dva zvočnika SRS-XB13 prek brezžične povezave za stereo zvok, ki bo zvok razpršil še dlje.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo