Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bose QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® v ušesne slušalke črne

-5%
Proizvajalec BOSE
SKU izdelka:  LQC20 HEADPHONES
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
BOSE QUIET COMFORT 20 SLUŠALKE
Prodajna cena: 237,45 €
Osnovna cena z davkom: 249,95 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Občudovanja vreden zvok podprt z Bose® tehnologijo. - Najnaprednejše odpravljanje hrupa brez izgube kvalitete zvoka. - Medtem, ko uživate v glasbi vsekakor slišite vse, kar se dogaja okrog vas. - StayHear® ušesni vložki zagotavljajo udobno in fiksno namestitev slušalke v uho.

Brez hrupa z zvokom, ki še nikoli ni bil boljši.
Predstavljajte si, da greste kamorkoli s slušalkami v ušesih. To so prve slušalke nasploh z odpravljanjem hrupa ne glede v kakšnem okolju se nahajate. Slušalke QC20 preprečujejo vsako vrsto hrupa, kamor koli jih boste vzeli s sabo. Vas skrbi, da ne boste varni? Ni potrebe. Slišali boste tudi, kaj se dogaja okrog vas.
Uživali boste v zvoku, ki ga ne bi pričakovali iz slušalk za v uho. Bose TriPort® tehnologija in aktivni EQ poskrbita, da ima vaša glasba pravilno globino in ravnovesje. Torej, kjerkoli že boste bo vaša glasba v ospredju.
Ušesni čepki StayHear® omogočajo mehko in zanesljivo prilagajanje vašem ušesu. Oblika gobe omogoča enakomeren stik v celotnem ušesu in s tem maksimalno udobje nošenja slušalk.
Vse kontrole so na dosegu rok. Ob levi strani kontrolnika se nahaja tipka za vklop in izklop aktivnega odstranjevanja hrupa iz okolice, znotraj je vgrajen mikrofon na vrhu pa se nahajajo tipke za sprejem in prekinitev klica.
Na kabelčku se nahaja tudi modul z litij-ionsko baterijo ter indikacijo kapacitete. Priložen je tudi USB kabel namenjen polnjenju akumulatorja, ki se napolni samo v 2 urah in zagotavlja 16 urno delovanje. V primeru, da se akumulator izprazni lahko slušalke še vedno uporabljate brez aktivnega dušenja zunanjih šumov.
Priložena torbica za shranjevanje.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo