Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Bose Soundbar 900 zvočniška letev bela

-5%
Proizvajalec BOSE
SKU izdelka:  LSOUNDBAR 900 WHT
Raspoložljivost:   Na zalogi
BOSE SOUNDBAR 900 BELI
Prodajna cena: 949,95 €
Osnovna cena z davkom: 999,95 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Ustvarjen, da postane najboljši soundbar na svetu. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka.

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Vaših filmov, glasbo ali TV programa ne želite samo slišati, ampak želite začutiti tudi silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v bitki ali Vašo priljubljeno pesem z glasnim refrenom, ki Vam poviša srčni utrip. V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 900. Predstavlja neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva od tehnologij, ki v soundbaru prebudijo polno moč v vsakem trenutku Vašega razvedrila. Vgrajena AmazonAlexa pa omogoča, da je vsa Vaša glasba na konici Vašega jezika*.

- Vgrajeno glasovno upravljanje*

Ker sta v Bose Soundbar 900 vgrajena Amazon Alexa*in Google Asisstant*, lahko z njuno pomočjo upravljate Vašo glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako Vam pomočnika lahko koristiita, če Vas ne slišita? Preizkusite izjemen zajem zvoka s pomočjo natančno razporejenih osmih mikrofonov, ki vas bodo slišali ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa Vam sporoča, kdaj asistent posluša, govori ali posluša Vas. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.*
* Amazon Alexa in Google Asisstant v vaši regiji morda ne bosta delovala.
- Izgleda tako dobro kot zveni

Ponaša se z ojačano stekleno površino, z ovito kovinsko mrežico, čistimi linijami in izvrstnim ohišjem. Bose Soundbar 900 je čudovit tako od zunaj kakor od znotraj. Ali ga postavite na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je prijetno za oko in sluh.

- En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Ste siti ugotavljati, kateri daljinec izbrati za Vaše naprave? Popolnoma razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 900 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen Vašemu soundbaru in omogoča nadzor Vašega razvedrila le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa Vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE
Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 je prav tako na voljo

- Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo
S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 900 zvočnika. S pomočjo aplikacije je nastavitev prednastavitev enostavna – na ta način je Vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.


Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.
Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 900, boste razumeli, zakaj smo vrsto let porabili z ustvarjanjem ultimativne zvočne izkušnje. A če želite, imamo na voljo še veliko več, kadarkoli želite – zgolj dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrstno surround izkušnjo dodajte še Bose Surround zvočnike.

Mere/teža

Soundbar: 104,50 x 10,70 x 5,82 cm (ŠxGxV)
Teža: 5,75 kg

Vhodi in izhodi

HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
Consumer Electronics Control (CEC)
Optični TOSLink
Vhod za napajanje
USB vhod
Dodatne podrobnosti
Podprt zvočni format: Dolby Digital, Dolby True HD, Dolby Atmos
Združljivost video vira: HDMI

VSEBINA

Bose Soundbar 900 zvočnik
Daljinski upravljalnik
Štiri AA baterije
Čistilna krpica
ADAPTiQ slušalke
Optični kabel
HDMI kabel
Napajalni kabel

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo