Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Brezžične Slušalke s funkcijo odpravljanja hrupa WF-1000XM3B

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LWF1000XM3B.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY WF1000XM3B
Prodajna cena: 242,25 €
Osnovna cena z davkom: 255,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WF-1000XM3. Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi, skupaj s popolno brezžično svobodo. Popolnoma brezžične slušalke z digitalnim odpravljanjem šumov, Adaptive Sound Control, NFC in Bluetooth® ter napajanje za ves dan. Digitalno odpravljanje šumov s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov HD in tehnologijo dveh senzorjev šumov. Popolnoma brezžična zasnova z brezžično tehnologijo Bluetooth®. Izkušnja pametnega poslušanja s prilagodljivim kontrolnikom za zvok.

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi - Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM3 se ponašajo z najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov in s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti. To pomeni, da se lahko popolnoma prepustite glasbi.
Tehnologija dveh senzorjev šumov

Dvojni mikrofoni – en obrnjen naprej, drug nazaj – na površini slušalk zajamejo več okoljskega zvoka iz okolice, naj gre za hrup v letalu, hrup mestnega prometa ali klepet v pisarni.

Procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti - Ko zajame okoljski zvok, se posebni procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti loti dela. Poleg tega, da odpravi veliko več šuma na skoraj vseh frekvencah, pa tudi porabi manj energije.

6-milimetrska zvočniška enota - V slušalkah je nameščena drobna, a zmogljiva 6-milimetrska zvočniška enota, ki zagotavlja bogat, jasen in širok zvok.

Izjemen zvok z minimalnim popačenjem - Vsestranski procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti združuje digitalno odpravljanje šumov, 24-bitno obdelavo zvočnega signala in digitalno-analogni pretvornik z ojačevalnikom za slušalke. In rezultat? Osupljiv zvok z minimalnim popačenjem.

DSEE HX zviša ločljivost digitalne glasbe - Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) zviša ločljivost stisnjenih digitalnih glasbenih datotek, s čimer kakovost zvoka približa zvoku visoke ločljivosti.

Popolna svoboda poslušanja - Z novim čipom Bluetooth® ter optimizirano zasnovo antene smo zagotovili stabilno povezavo za ure in ure brezžičnega pretakanja vsebin visoke kakovosti.

Odlične za TV-oddaje, gledanje filmov in še več - Gledate videovsebine v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Napredna brezžična povezava v slušalkah WF-1000XM3 sinhronizira vsebino na zaslonu z zvokom v slušalkah, zato je gledanje prijetnejše.

Najboljše doživetje ob poslušanju z novim čipom Bluetooth® - Namesto, da bi se zvok prenašal s preklapljanjem iz enega ušesa v drugo, se zvok z novim čipom Bluetooth® prenaša v levo in desno uho istočasno, zato je doživetje ob poslušanju izjemno.

Optimizirana zasnova antene - Postavitev antene Bluetooth® slušalk je optimizirana za širšo pokritost. Tako se ohranja močan signal in neprekinjeno pretakanje vsebin.

Ergonomsko zasnovana struktura Tri-hold za varno prileganje - Ušesni čepki z odpravljanjem šumov so oblikovani ergonomsko in v stiku s tremi različnimi točkami na ušesu zagotavljajo tesno ter udobno prileganje.

Ušesni čepki se tesno in varno prilegajo - Gumijasta površina z velikim trenjem poskrbi za tesno in stabilno prileganje ušesnih čepkov v ušesih ter preprečuje, da bi nepričakovano zdrsnili ven.

Do 24 ur poslušanja - Če jih povsem napolnite, slušalke delujejo 6 ur, priročen polnilni etui pa lahko uporabite še za 3 polnjenja, tako da jih lahko uporabljate ves dan. To pomeni, da lahko v poslušanju brez šuma uživate 24 ur. Če funkcijo odpravljanja šumov izklopite, lahko poslušanje še podaljšate – če jih povsem napolnite, je na voljo 8 ur delovanja, z dodatnimi 3 polnjenji s pomočjo polnilnega etuija pa si zagotovite do 32 ur predvajanja.

Hitro polnjenje, ko ga potrebujete - Včasih potrebujete glasbo takoj. Če so vaše slušalke torej tik pred tem, da se izpraznijo, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem v polnilnem etuiju napolnite za 90 minut predvajanja.

Priročen magnetni polnilni etui - Namestite slušalke z odpravljanjem šumov nazaj v polnilni etui, kjer se zaradi magnetne notranjosti zaskočijo na svojem mestu. S kablom USB-C lahko hitro in preprosto napolnite etui in že ste pripravljeni na nov dan.

Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo. - Glasnost hitro zmanjšate in prepustite okoljski zvok že tako, da z blazinico prsta prekrijete ušesni čepek. Tako lahko takoj začnete klepet, ne da bi morali sneti slušalke.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete - V aplikaciji Sony | Headphones Connect je na voljo Adaptive Sound Control, pametna funkcija, ki samodejno zazna vašo dejavnost – ko na primer potujete, hodite ali čakate – in prilagodi nastavitve okoljskega zvoka določeni situaciji. Nastavitve lahko tudi prilagodite svojim željam.

Samodejna premor in predvajanje - Senzor bližine v posameznem ušesnem čepku zazna, ali uporabljate en čepek ali oba in temu primerno prilagodi predvajanje. Ko snamete en ušesni čepek, se predvajanje glasbe samodejno zaustavi na obeh straneh. Ko pa vrnete ušesni čepek v uho, se glasba samodejno začne znova predvajati.

Popoln nadzor nad poslušanjem - V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

Glasovnemu pomočniku samo povejte, kaj želite - Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več. S funkcijo Google Assistant je dovolj, da poveste, kaj želite.

Jasnejše prostoročno klicanje - Z enostavnim, prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen. Slušalke WF-1000XM3 ponujajo jasnejši glas, klic pa lahko prevzamete ob uporabi enega ali obeh ušesnih čepkov. Tako jih lahko izmenično polnite oz. jasno slišite klic v hrupnem okolju.

Gumbi na dosegu prstov - Slušalke WF-1000XM3 se ponašajo z nastavitvami z intuitivnim upravljanjem na dotik – če želite na primer zamenjati možnost odpravljanja šumov z načinom okoljskega zvoka, tapnite levi ušesni čepek, če pa želite preskočiti skladbo in začeti predvajati naslednjo, dvotapnite desnega.

Prilagodljivi kontrolniki na dotik - Kontrolnike na dotik lahko brez težav prilagodite. Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko obema ušesnima čepkoma dodelite druge možnosti, kot je Google Assistant.

Sodoben klasičen slog - zdelek se v celoti ponaša z elegantnim in preprostim slogom – od slušalk s čistim in minimalističnim izgledom do polnilnega etuija z vrhunsko površino, prijetno na dotik.

Izbira barve - Slušalke WF-1000XM3 in prenosni etui so na voljo v različnih barvah, ki dopolnjujejo vaš slog.

Vse, kar potrebujete - Paket vključuje polnilni kabel USB-C in dve vrsti ušesnih čepkov različnih velikosti.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo