We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

Prispevki

Govorice o Fujifilm X-T4


Govorice za javnost Fujifilm X-T4.   Spodaj najdete sporočilo ki je ušlo v javnost o Fujifilm X-T4. Nekaj ​​ključnih točk:


 

 • 30% bolj tih zaklop kot X-T3
 • ogromno izboljšanje AF
 • stopnja uspešnosti sledenja se je v primerjavi z X-T3 podvojila
 • dramatično se je izboljšalo prepoznavanje obraza / oči
 • IBIS magnetno
 • X-T4 IBIS je 30% manjši in 20% lažji od IBIS X-H1
 • trajnost zaklopa s 300.000 sprožitvami (podvojite X-T3)
 • 240 sličic na sekundo pri Full HD
 • Video v isti obliki se lahko hkrati posname na dve SD kartici kot varnostno kopijo
 • nova baterija s 500 posnetki v običajnem načinu in 600 v ekonomičnem načinu (X-T3 ima 390 posnetkov v običajnem načinu)
 • Funkcija "Popravi povečavo obrezovanja filmov" določi hitrost obrezovanja videoposnetkov, da prepreči spremembe vidnega kota pri prehodu na drug video način.
 • "Nastavitev priključka MIC" na fotoaparatu lahko preklopi vhodno raven med raven MIC in LINE. Kamera podpira zunanje mikrofone in vhod na ravni LINE iz zunanje zvočne opreme.
fuji xt4 novice

 

 

X-T4 uporablja osvetljen 26,1MP senzor X-Trans CMOS 4 s hitrostjo in visokohitrostnim procesorjem slike, X-Processor 4. V kombinaciji s tehnologijo barvne reprodukcije FUJIFILM X-T4 ponuja široko paleto možnosti, tako lahko ustvarite prizor točno tako, kot se ga spomnite.

IBIS omogoča 5-osno stabilizacijo slike s 6,5 stopinje, kadar se uporablja z 18 od 29 XF / XC objektivi. Ponuja številne nove sestavne dele, vključno z novimi materiali do osnovnega dela, izpopolnjeno postavitev zaščitne konstrukcije zaklopa in na novo razvite žiroskopske senzorje, ki se ponašajo s pribl. 8-krat večjo natančnostjo IBIS enote v X-H1. Ta poseben mehanizem pomaga pri nočni fotografiji in športni fotografiji ter pomaga tudi pri snemanju video posnetkov v situacijah, ki so nagnjene k tresenju fotoaparata. Nova enota IBIS namesto vzmeti uporablja magnetno silo, kar povečuje funkcionalnost, hkrati pa dosega cca. 30% manjši in 20% lažji od mehanizma za stabilizacijo slike X-H1.

Možnost snemanja 15fps in napredne odzivne lastnosti z zaostajanjem sprožilca le 0,035 sekunde. Zaslonka se ponaša tudi z vzdržljivostjo, 300.000 sprožitvami in je 30% tišja v primerjavi z X-T3.

Monitor z različnim kotom 1,62 milj pike omogoča bolj ustvarjalne in vsestranske sloge fotografiranja.

fujix          X-T4 ima "ETERNA Bleach Bypass" nov način simulacije filmov, ki z edinstveno tehnologijo FUJIFILM zagotavlja vsestranske barvne tone. Nov način simulira "bypass bypass", ustvarjajo slike z nizko nasičenostjo in visokim kontrastom za posebno vzdušje. White Balance pa ima poleg možnosti »AUTO« tudi možnosti »White Priority« in »Ambience Priority«.  " Način „White Priority“ reproducira močnejšo belo, medtem ko „Ambience Priority“ oddaja toplejši ton.
Ko je izbrana možnost »RAW«, uporabniki zdaj izberejo nereverzibilno možnost »Stisnjeno« poleg reverzibilne »Stisnjen brez izgube«.

Nov algoritem za AF delo oprav  kar v 0,02 sekunde. To zagotavlja, da lahko uporabniki zajamejo objekt, ki se premika z veliko hitrostjo, zlasti v kombinaciji z neprekinjenim snemanjem.
Tudi se je AF močno izboljšal. Stopnja uspešnosti sledenja se je v primerjavi z X-T3 podvojila. Močno je izboljšan AF / Eye AF. Tako je ostrenje in fotografiranje portretov še lažje kot kdajkoli prej.

X-T4 lahko snema hitri video v visoki ločljivosti pri 240P.
  

Omembe vredno - Akcija

Ne spreglejte
Fringer-NF-FX-Nikon-objektiv-na-Fuji
Ne spreglejte
-6% Ni slike

Godox X2T oddajnik - Nikon

Cena: 59,00 €
Redna cena: 62,99 €
Ne spreglejte
Fringer-EF-FX-II-Canon-objektiv-na-Fuji
Ne spreglejte
Fringer-EF-FX-Pro-II
Ne spreglejte
Ni slike
Ne spreglejte
-30% Polaroidni-fotoaparat-Diana-Instant-Square-z-bliskavico-cena-slovenija
Ne spreglejte
-7% Fuji-XP140-podvodni-fotoaparat-RUMEN-cena

Fuji XP140 podvodni fotoaparat RUMEN

Cena: 186,00 €
Redna cena: 199,00 €
Ne spreglejte
-25% lomo-square-filter-set
* Akcijske cene veljajo do razprodaje obstoječih zalog.

Dostava

 • dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
 • brezplačna ob naročilu nad 199,00€
hitra dostava

Darila, popusti, novičke...

Lahko se prijavite na fotojama novičke. Obljubim, da sm prelen, da bi stalno moril, se pa lahko občasno najde kaj vrednega omembe.

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript