We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

DSLR - zrcalnorefleksni fotaparat

popravek cene Izdelka ni v ponudbi ali pa se vam zdi, da cena ni več aktualna !?! 
 POŠLJITE POVPRAŠEVANJE - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  PO NAROČILU -  Dobava vseh znamk DSLR - ZRCALNOREFLEKSNIH FOTOAPARATOV

Digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat D-slr je vrsta fotoaparata z optičnimi elementi in mehaniko zrcalnorefleksnega fotoaparata in elektronskim tipalom namesto filma za zajem svetlobe. Refleksni sistem zrcal, leč in prizem je glavna značilnost, ki ga loči od drugih digitalnih fotoaparatov.

Najpomembnejša prednost zrcalnorefleksnih fotoaparatov pred klasičnimi - prikaz motiva enako, kot ga bo zajel senzor, pride v dobi digitalne tehnike manj do izraza, saj tudi kompaktni fotoaparati na prikazovalniku prikazujejo isto sliko, kot pada na tipalo. Kljub temu pa ogled motiva v iskalu ohranja nekatere prednosti, najpomembnejša je, da ne prihaja do zamika zaradi elektronske obdelave slike pred prikazom. V praksi zato proizvajalci ciljajo na zahtevnejše uporabnike: v večje ohišje je možno vdelati zapletenejšo in dražjo elektroniko, predvsem večje tipalo. Kompaktni fotoaparati imajo bistveno manjša tipala pri podobnem številu pikslov, kar pomeni, da morajo biti piksli manjši, to pa povzroči slabšo kvaliteto slike zaradi elektronskega šuma in manjšega dinamičnega razpona. Še vedno pa so tudi tipala velike večine DSLR-jev manjša od standardnega 35-mm filma.Senzorji polne velikosti, t. i. full frame, so zaenkrat omejeni na fotoaparate najvišjega cenovnega razreda. Druga prednost velikosti so večji optični elementi, kar pomeni večji zorni kot in več vpadne svetlobe. Praviloma imajo DSLR-ji tudi izmenljive objektive, kar daje fotografu več svobode.

Za vse ki bi si radi več prebrali v tiskani verziji, obstajajvo razni priročniki, kot narprimer:

Priročnik Digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat priznanega fotografa Michaela Freemana izčrpno predstavlja vsa področja digitalne fotografije od fotografiranja, obdelave, urejanje in arhiviranja fotografij do njihovega natisa, objave v različnih publikacijah in prodaje.

Gre torej za nepogrešljivi priročnik vsakega digitalnega fotografa.
• Izkoristite neprecenljive izkušnje, ki si jih je avtor pridobil z večletnim profesionalnim delom na področju digitalne fotografije.
• Osvojite pravilno odmerjanje osvetlitve, obdelavo fotografij s fotoaparatom, izdelovanje varnostnih kopij, uporabo ključnih besed pri urejanju slikovnih zbirk ...
• Izpopolnite svoje fotografije z uporabo naprednih orodij, histograma, različnih vtičnikov ... ter spoznajte možnosti selektivne obdelave in različne tehnike ostrenja.

Ker pa dober Dslr ni le nov D-slr lahko priporočam da si ponudbo rablejenih zrcalnorefleksnih fotoaparatov ogledate tudi na npr., bolhi:

Za ponudbo novih zrcalno refleksnih, dslr fotoaparatov zgoraj omenjenih znak me prosim kontaktirajte na info@fotojama.com

NOVO v PC-IT

-7% Spletna kamera WHITE SHARK 1080P Full HD USB GWC-004 OWL_1.jpg

Spletna kamera WHITE SHARK 1080P Full HD USB GWC-004 OWL

Prodajna cena: 31,57 €
Cena z DDV: 33,92 €
Podrobnosti…
Na zalogi
-4% Spletna kamera Logitech USB C925e Full HD_1.jpg

Spletna kamera Logitech USB C925e Full HD

Prodajna cena: 106,57 €
Cena z DDV: 110,96 €
Podrobnosti…
Na zalogi

NOVO med ALBUMI

-16% FOTO ALBUM ZEP ELISA  32x32 CM 30 LISTOV DL3230BL.jpg

FOTO ALBUM ZEP ELISA 32x32 CM 30 LISTOV DL3230BL

Prodajna cena: 28,57 €
Cena z DDV: 33,90 €
Podrobnosti…
Na zalogi
-16% FOTO ALBUM ZEP ELISA  32x32 CM 30 LISTOV DL3230PK.jpg

FOTO ALBUM ZEP ELISA 32x32 CM 30 LISTOV DL3230PK

Prodajna cena: 28,57 €
Cena z DDV: 33,90 €
Podrobnosti…
Na zalogi
-16% FOTO ALBUM ZEP ELENA 32x32 CM 30 LISTOV NZ3230G.jpg

FOTO ALBUM ZEP ELENA 32x32 CM 30 LISTOV NZ3230G

Prodajna cena: 20,98 €
Cena z DDV: 24,90 €
Podrobnosti…
Na zalogi

Dostava

  • dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • brezplačna ob naročilu nad 199,00€
hitra dostava

Darila, popusti, novičke...

Lahko se prijavite na fotojama novičke. Obljubim, da sm prelen, da bi stalno moril, se pa lahko občasno najde kaj vrednega omembe.

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript