We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

Fujifilm X-A7

Razvrsti po:
Proizvajalec:
Rezultati 1 - 2 od 2
fujifilm-np-w126s-baterija-za-fuji-t-2-t-20-cena-zaloga

Baterija Fujifilm NP-W126S za Fuji Patona - Platinum

SKU izdelka :  ZZ0000659
cena za količino 1 +: 19,90 €
cena za količino 2 +: 18,90 €
cena za količino 3 +: 17,90 €
cena za količino 4 +: 17,50 €
Prodajna cena: 19,90 €
Cena / kg:
Kakšna je POŠTENA CENA ?

Zdravo, če ponujena cena ni primerna, vpišite ceno, ki vam glede na pobudbo na trgu odgovarja - Naročila oddana s to opombo, obravnavamo kot povpraševanje. Če je le mogoče ustrežem z novo, ugodnejšo, ponudbo.
Na zalogi
polnilec_baterij9.jpg

Polnilec baterije za Fuji NP-W126 - Patona

SKU izdelka :  PBFnpw126P
Prodajna cena: 9,80 €
Cena / kg:
Na zalogi

Glavne lastnosti modela Fuji X-A7 brezzrcalnega Fujifilm fotoaparata.

Fujifilm-X-A7-XC-objektiv-15-45-f3-5-5-6-OIS-srebrn-slovenija.jpg

1. Novo izdelan slikovni senzor, dosega kakovostno kvaliteto slike ter izredno performanso avtomatskega ostrenja

Fuji X-A7 e ponaša z novim 24.24 milijonskim APS-C senzorjem. V kombinacijo z Fujijevo tehnologijo barv, na tem področju ima Fuji 80 let izkušenj, barve uporabniki poznajo še iz časa filma in Fuji jih je poimenoval "barve spomina!"

V primerjavi s predhodnim modelom Fuji X-A5, je pri modelu Fuji X-A7 izboljšana ISO zmogljivost. Tipalo je tudi pri ISO vrednosti 51200 sposobno prikazati fotografijo z sprejemljivo stopnjo šuma ter ostrino. Slednje pride v poštev predvsem pri fotografiranju gibljivih predmetov v slabših svetlobnih pogojih.

Fuji X-A7 ponuja skoraj 8,5x faznih točk čez celotno površino tipala, kakor predhodnik - Fuji X-A5. S tem se precej poveča hitrost ter natančnost avtomatskega ostrenja tako pri fptpgrafiranju hitro premikajočih se objektov ter prepoznavanju obrazov ter zaznavanju oči. Prav tako je hitrejše avtomatsko ostrenje v slabših svetlobnih pogojih.

2. Majhen, stilski fotoaparat, ki tehta zgolj 320g (v kombinaciji z XC 15-45 objektivom pa 455g) in je sposoben narediti približno 440 fotografij z enim polnenjem baterije (v Economy načinu, 270 fotografij v Standard načinu).

3. Nadgrajene sposobnosti pri zajemanju video posnetkov - 4K / 30fps

Fuji X-A7 uporablja podatke z vseh točk senzorja in s tem je sposoben izdelati 4K video posnetek. Tekoče video posnetke v 4K resoluciji pa zajema pri 30fps. Full-HD pri 60fps, ter HD video posnetke. X-A7 zajame 4K posnetek do približno 15 minut, ter do 30 minut v Full HD, ter HD resoluciji.

X-A7-LCD-cena-fuji-slovenija.png

Fuji X-A7 je prvi iz Fujijeve X serije brezzrcalnih fotoaparatov, kateri ponuja "Countdown Video mode." V tem načinu uporabnik lahko določi dolžino video posnetke (15, 30 ali 60 sekund).

4. Svetel ter velik LCD zaslon

LCD zaslon je v velikosti 3,5 inch v 16:9 razmerju. Določanje fukcij ter brskanje po meniju fotoaparata poteka preko touch-respons vmesnika, ki je po besedah proizvajalca najmanj enak, če ne celo boljši kakor smo ga navajeni na pametnih telefonih.

V modelu Fuji X-A7 je predstavljena nova funkcija "Smart Menu." Funkcija uporabniku omogoča, da z lahkoto nastavlja želene nastavitve na LCD zaslonu, preverja svetlost fotografije, stopnjo zameglitve ozadja/bokeh level, efekt simulacije filma, ter razmerje fotografije.

Svetilnost LCD zaslona lahkona stavite na stopnjo (cca 1000 sveč), v kateri boste z lahkoto preverili ali je fotografija o.k., tudi na močni sončni svetlobi.

LCD zaslon je premičen v vse smeru, prvi Fuji X model, ki se ponaša z vari-angle zaslonom. Nastavi se lahko na kateri koli kot.

5. Različni avtomatski načini fotografiranja, za pomoč pri vaši fotografski kreativnosti.

V "Advanced SR Auto" funkcijo je dodan nov način "Bright Mode" - izdelan, da samodejno izbere optimalne nastavitve. Fujijeva HDR (High Dynamic Range) tehnologija je namenjena temu, da so fotografije svetle in polne živih barv.

Prav tako je Fuji X-A7 prvi v X seriji, ki ponuja novo funkcionalnost "Light Trails". Funkcija uporablja dolg čas zaklopa, za izdelavo čudovitih nočnih posnetkov oz. posnetkov z daljšimi časi osvetljevanja senzorja. Nastajanje fotografije je moč preveriti v Live View načinu.

6. Izboljšana stabilnost pri povezovanju fotoaparata z pametnimi telefoni ter tablicami.

Preko povezave Bluetooth® Low Energy technology, Fuji X-A7 samodejno prenese fotografije in video posnetke na pametni telefon ali tablico, katera je bila predhodno seznanjena z omenjenim fotoaparatom. Potrebujete le zastonjsko aplikacijo FUJIFILM Camera Remote.

X-A7 ravno tako podpira žično povezavo z pametnim telefonim ali tablico (Android ... “USB type C na C” ali “C na Micro B” povezovalni kabel, iOS ... “USB tipp C na C” ali “C na Lightning” povezovalni kabel). Prenos preko povezovalnega kabla je približno 8x hitrejši kakor brezžični prenos.

Dostava

  • Dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 199,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

Vseh možnih artiklov, v objavljenih kategorijah, žal ni mogoče ažurno/konkurenčno objaviti v ponudbo, zato mi zaupajte svoje želje. Lahko presenetim! Dobava foto-video in druge opreme po naročilu.
Za konkurenčno
ponudbo pišite na:
 

info@fotojama.com

 najboljša ponudba fotojamas

Enostavna plačila

Plačilo QR kodo fotojamas