Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Digitalni diktafon SONY ICD-UX570B z vgrajenim priključkom USB

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LICDUX570B.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY ICD-UX570B
Prodajna cena: 125,97 €
Osnovna cena z davkom: 132,60 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Serija UX570, ki se ponaša z visoko občutljivim mikrofonom, enostavnim predvajanjem in s pomnilnikom za več kot 159 ur vsebine2, je prenosen ter vsestranski digitalni diktafon za snemanje zvoka osupljive kakovosti na predavanjih in srečanjih ter glasbe.

Zmanjšajte šum iz ozadja s samodejno funkcijo diktafona - Želite posneti nek govor? Preklopite na samodejno funkcijo diktafona, ki optimizira nastavitve snemanja zvoka za glasovne frekvence. Posnetek, ki ga tako dobite, je čistejši in z manj šuma iz ozadja, manjša pa je tudi možnost izgube zvoka zaradi neustreznih nastavitev mikrofona.

S funkcijo samodejnega snemanja glasbe je zvok boljši - Funkcija samodejnega snemanja glasbe optimizira nastavitve snemanja zvoka za glasbene frekvence. Zmanjša vpliv napak pri snemanju zaradi napačnih nastavitev občutljivosti mikrofona, zato je zvok jasen ter visokokakovosten.

Zajemanje oddaljenih ali tihih zvokov z mikrofonom S - Zaradi visoke občutljivosti mikrofona S z manj šuma lahko zdaj posnamete šibke zvočne vire, ne da bi zraven posneli še odvečni šum iz ozadja. Celo žvrgolenje ptic v daljavi je mogoče posneti v naravnem in jasnem zvoku.

Širša in svetlejša LED-lučka za snemanje - S serijo UX570 vam ni treba razmišljati o tem, ali snemate ali ne, kadar je to potrebno. Širša in svetlejša LED-lučka vas jasno opozori nato, da snemate.

S funkcijo časovnega skoka se pomaknite na želeno točko - Na voljo je tudi preskakovanje z dolgimi odseki. S funkcijo časovnega skoka, ki vam omogoča, da preskočite 10 % skupnega časa predvajanja posnetka, lahko enostavno najdete pomembne odseke s srečanja, seminarja ali predavanja.

Iskanje brez nepotrebnih sitnosti - S serijo UX570 je iskanje želene točke predvajanja enostavnejše. Preskakovanje s kratkimi odseki je izjemno hitro s funkcijo hitrega iskanja, s katero se lahko vrnete za 3 sekunde nazaj ali za 10 sekund naprej že z enim klikom gumba.

Povečajte zmogljivost s funkcijo normalizacije predvajanja - S funkcijo normalizacije predvajanja lahko jasno slišite zvok, tudi če ste nehote posneli zvok, ki je precej tih. Poveča aplitudo snemanja do najvišje ravni, ne da bi bila ogrožena kakovost zvoka.

Jasen ogled na velikem zaslonu OLED - Na velikem zaslonu je posnetke še lažje zagnati, pregledovati ali upravljati.

Neposredna priključitev USB za hiter prenos datotek - Prenos datotek v računalnik ali iz njega je hiter in priročen. Preprosto priključite serijo UX570 neposredno na prosta vrata USB in že imate na voljo takojšnjo povezavo – kabla USB sploh ne potrebujete.

Tanka in lahka zasnova za enostavno prenašanje - Elegantna serija UX570, velika le 102,8 x 36,6 x 12,2 mm in težka približno 48 g, je lahka in tanka, zato enostavno zdrsne v žep ter jo lahko vsepovsod vzamete s seboj.

Razširite pomnilnik z režo za kartico micro SD - Serija UX570 ima 4 GB vgrajenega pomnilnika, zato omogoča snemanje v obliki mp3 z vsebino do 59 ur s hitrostjo 128 kb/s (STEREO). Poleg tega lahko z združljivimi pomnilniškimi karticami pomnilnik še povečate. Kartica microSDHC ponuja skupaj do 32 GB prostora, kartica microSDXC pa izjemnih 64 GB ali več.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo