Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W810B 20,1 mio pik 6x optični zoom črn

-5% Digitalni fotoaparat Cyber-shot  SONY DSC-W810B 20_1 mio pik 6x opti__ni zoom __rn.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDSCW810B.CE3
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY DSC-W810B
Prodajna cena: 113,05 €
Osnovna cena z davkom: 119,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Kompakten digitalni fotoaparat - Slikovni senzor z 20,1 milijona slikovnih pik - Vgrajeno samodejno ostrenje - 6-kratni optični zoom - Način za zabavo - Videoposnetki 720p HD

Zabavna in hitra fotografija - Posnemite vse, od večernih izletov do počitniških prizorov; W810 vsebuje številne funkcije za enostavno in zabavno fotografiranje, jasne fotografije in videoposnetke HD. S 6-kratnim optičnim zoomom zagotavlja podrobne bližinske posnetke, z načinom za zabavo pa omogoča odlične fotografije.
Vse je v podrobnostih - Enostavno snemajte lepoto vsakega prizora. Slikovni senzor visoke ločljivosti z 20,1 milijona slikovnih pik in vgrajeno samodejno ostrenje zagotavljata ostre in podrobne posnetke. Pametni telefon tega ne zmore.
Približajte se predmetu s 6-kratnim zoomom - Če je predmet oddaljen, ga približajte s 6-kratnim optičnim zoomom, s katerim natančno zajamete prizor.
Srce zabave - Način za zabavo je idealen za večerni izlet. Vključuje napredne optimirane nastavitve bliskavice za ISO, osvetlitev in intenzivnost barv za svetle in jasne posnetke, predvsem med plesom.
Snemajte in delite videoposnetke HD - Pritisnite gumb za snemanje jasnih videoposnetkov 720p HD, nato pa jih takoj predvajajte in trenutke podoživljajte s prijatelji.
Tekoče in mirno - Vgrajeni stabilizator slike SteadyShot zmanjšuje zamegljenost pri snemanju s tresočimi rokami za jasne in nezamegljene fotografije in videoposnetke tudi med povečavo.
S 360-stopinjsko panoramo vidite širšo sliko - Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in s panoramskimi posnetki zajame celoten prizor.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo