Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-WX500R 30x optični zoom črn

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDSCWX500R.CE3
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY DSC-WX500R
Prodajna cena: 293,55 €
Osnovna cena z davkom: 309,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Zabavni in zmogljivi fotoaparat WX500 ima objektiv z zoomom ZEISS® neverjetnega razpona in izjemne kakovosti, nagibni LCD-zaslon za snemanje sebkov in lepotni učinek za polepšanje portretov.

Objektiv s 30-kratnim optičnim zoomom s kakovostjo ZEISS® - Rezultat dobrega stoletja in pol izkušenj pri razvoju natančne optike ZEISS je povsem jasen: 24–720 mm2 objektiv zagotavlja naravno upodabljanje portretov, bližinskih posnetkov in pokrajin z vsake perspektive v neverjetno barviti in ostri sliki izjemnega kontrasta. Večslojna protiodsevna plast ZEISS T* učinkovito odpravlja površinske odseve in bleščanje.

CMOS-senzor Exmor R™ za boljšo občutljivost - Več svetlobe pride do senzorja, kakovostnejša bo slika. CMOS-senzor Exmor R z 18,2 milijona učinkovitih slikovnih pik in zasnovo z osvetlitvijo ozadja prepušča štirikrat več svetlobe kot običajni senzorji, je dvakrat bolj občutljiv na svetlobo in ima celo Sonyjevo tehnologijo za pretvorbo A/D, ki zmanjša šum slike.

BIONZ X™ za podrobnejšo sliko z manj šuma - Slikovni procesor BIONZ X podatke iz CMOS-senzorja Exmor R v slike visoke ločljivosti spremeni s tehnologijami za reprodukcijo podrobnosti, zmanjšanje uklona in območno odpravljanje šumov. Ta kombinacija omogoča reprodukcijo vrhunskih in izjemno natančnih slik s pristnejšimi barvami in teksturami.

LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom za enostavno kadriranje - LCD-zaslon visoke ločljivosti na hrbtni strani fotoaparata lahko nagnete do 180 stopinj. Ko ste pred fotoaparatom, jasno vidite na LCD-zaslon in preverite kadriranje, preden na primer posnamete sebek. To vam omogoča tudi, sproščeno držo med spremljanjem prizora, ki ga želite posneti z nizkega položaja.

Lepotni učinki polepšajo videz - Hitro in intuitivno retuširajte osebe na fotografijah. S petimi načini lepotnih učinkov lahko zgladite kožo, izboljšate kožni odtenek, odpravite sijočo kožo, razširite oči in posvetlite zobe – vse s fotoaparatom in brez računalnika. Vsi bodo navdušeni nad svojim videzom na skoraj čarobnih portretih.

Daljinski upravljalnik na dotik in izmenjava z enim dotikom - Z daljinskim upravljalnikom na dotik lahko pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot iskalo in daljinski upravljalnik za digitalni fotoaparat, izmenjava z enim dotikom pa vam omogoča prenašanje fotografij in videoposnetkov iz fotoaparata. Če na pametni telefon Android ali tablični računalnik s podporo za NFC namestite aplikacijo PlayMemories Mobile, se lahko izognete zapleteni nastavitvi in enostavno vzpostavite brezžično povezavo tako, da se z napravo dotaknete fotoaparata. Fotoaparat lahko zdaj upravljanje s pametnim telefonom in fotografirate prej nedosegljiva mesta ali tudi sami stopite v skupinski posnetek, fotografije pa lahko hitro prenašate v pametni telefon za izmenjavo v SNS. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno.

Načini osvetlitve P/A/S/M in Photo Creativity - Fotografsko vizijo uresničite z načini osvetlitve programirana samodejna osvetlitev (P) / prioriteta zaslonke (A) / prioriteta hitrosti zaklopa (S) / ročno (M). S temi lahko ročno upravljate osvetlitev in prilagajate zameglitev ozadja. Z načinom Photo Creativity lahko intuitivno prilagajate svetlost, barve, živahnost in druge značilnosti slike.

Prilagodljivejši formati videoposnetkov - Fotoaparat ne ponuja le formata AVCHD visoke ločljivosti, ampak tudi format XAVC S 3, s katerim lahko posnamete podrobne in izjemno tekoče videoposnetke ter visokokakovostni zvok, ki je neverjetno zvest originalu.

Vedno dovolj energije - Ne skrbite, da bi se med potovanjem baterija fotoaparata izpraznila. Povsem napolnjena litij-ionska baterija fotoaparata WX500 zadostuje za približno 400 4 fotografij ali približno 75 5 minut videoposnetkov, zato ne zamudite nobenega zanimivega trenutka.

Barvno 6 uskladite s svojim slogom - WX500 je na voljo v črni, beli ali rdeči barvi. Sonyjev komplet z mehko torbico za fotoaparat, zaščitnim ohišjem objektiva in naramnim paščkom je praktična in elegantna dodatna oprema v treh barvah, ki dopolnjujejo vaše razpoloženje ali fotoaparat.

Inteligentni aktivni način odpravlja zamegljenost - Ne bojte se snemanja videoposnetkov iz roke. Inteligentni aktivni način, Sonyjeva napredna tehnologija za analizo kadra in 5-osni7 stabilizator slike odpravljajo tresenje fotoaparata. Ta način zmanjšuje zamegljenost, ki se pogosto pojavi pri slikah pri fotografiranju iz roke ali med tekom za predmetom.

Prilagodljive nastavitve za osebno uporabo - Pogosto uporabljene funkcije (način ostrenja, izravnava beline, slikovni učinki itd.) dodelite prilagodljivim gumbom in tipkam za enostavnejši in hitrejši dostop do teh funkcij med snemanjem. Funkcijskemu gumbu lahko dodelite 12 funkcij, s pritiskom nanj izberete določeno funkcijo in z obročkom ali kolescem prilagodite njene parametre.

Izjemno hitro in natančno inteligentno samodejno ostrenje - Izboljšani algoritem za prostorsko zaznavanje predmetov zagotavlja optimalno in natančnejše delovanje objektiva za hitrejše samodejno ostrenje in enostavnejše snemanje bežnih trenutkov.

Aplikacije PlayMemories Camera 8 za osebno prilagoditev - Ustvarjalnost izboljšajte z aplikacijami PlayMemories Camera, ki vključujejo številne zabavne aplikacije, ki jih lahko enostavno prenesete. Aplikacije izboljšajo funkcionalnost in omogočajo najboljše prilagajanje fotoaparata, da lahko uresničite svoje fotografske cilje. Opomba: Razpoložljivost storitev je odvisna od regije.

Deluje z iMovie in Final Cut Pro X - Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie. 9

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo