Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Digitalni fotoaparat SONY ILCE-7M2KB Alfa 7 II serije E s senzorjem polnega formata s 5-osnim stabilizatorjem slike

-5% Digitalni fotoaparat  SONY ILCE-7M2KB Alfa 7 II serije E s senzorjem polnega formata s 5-osnim stabilizatorjem slike.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LILCE7M2KB.CEC
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY ILCE-7M2KB z objektivom SEL2870
Prodajna cena: 1329,05 €
Osnovna cena z davkom: 1399,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Fotoaparat Alfa 7 II serije E s senzorjem polnega formata s 5-osnim stabilizatorjem slike zagotavlja osupljivo kakovost slike in svobodno fotografiranje. Odkrijte popolnost polnega formata in žepne velikosti ter stabilnost za vse.

PRILOŽENO: akumulatorska baterija NP-FW50, kabel mikro USB, napajalni kabel, naramni pašček, omrežni napajalnik, pokrov objektiva, pokrov ohišja, pokrovček nastavka za dodatno opremo, pokrovček okularja, objektiv SEL2870, senčilo objektiva, zadnji pokrov objektiva.

Visokozmogljivo hitro hibridno samodejno ostrenje - Izboljšani sistem za hitro hibridno samodejno ostrenje zagotavlja izjemno hiter odziv, zelo natančno predvidevanje in pokritost širokega območja za vedno zanesljivo samodejno ostrenje in sledenje. Neverjetno hitri sistem samodejnega ostrenja fotoaparata polnega formata (30 % hitrejši kot pri Alfa 7) natančno predvideva gibanje predmeta za zanesljivo sledenje.

Fotografiranje AF/AE s 5 sličicami na sekundo in natančnim sledenjem - Ko se predmet hitro premika, lahko odločilni trenutek z neprekinjenim fotografiranjem AF/AE s 5 sličicami na sekundo čudovito posnamete v ostri in dobro osvetljeni sliki. Znatno izboljšan algoritem natančno predvideva gibanje predmeta, zato mu lahko enostavno sledite tudi med neprekinjenim fotografiranjem.

35 mm CMOS-senzor Exmor™ polnega formata s 24,3 milijona slikovnih pik - Slikovni senzor zagotavlja čudovite slike od roba do roba in osupljivo ločljivost s 24,3 milijona slikovnih pik. Privoščite si nizko stopnjo šuma, izjemno širok dinamični razpon ter neverjetno bogate in prefinjene barve. Sonyjeve edinstvene inovacije podrobnosti reproducirajo tako pristno, da so vsi prizori neverjetno resnični.

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X™ - BIONZ X z izjemno hitro obdelavo zagotavlja pristno reprodukcijo tekstur in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. Skupaj s sprednjim čipom LSI, ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Profesionalni format XAVC S - Če želite izjemno visoko kakovost slike in najmanjšo stopnjo šuma, snemajte videoposnetke z visoko bitno hitrostjo v formatu XAVC S, ki je bil razvit na osnovi profesionalnega formata XAVC 4K/HD. Omogoča snemanje v Full HD (1920 x 1080) s hitrostjo 50 Mb/s (60p/50p, 30p/25p, 24p)4 in uporablja zvok Linear PCM za visokokakovostne zvočne posnetke.

Trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine - Neverjetno kompaktno in lahko ohišje je dovolj trdno, da zmore napore terenskega fotografiranja. Notranja struktura, zgornji in sprednji pokrov so izdelani iz trpežne magnezijeve zlitine, zato je ohišje lahko, uporaba pa učinkovita in zanesljiva.

Trpežen nastavek za objektiv - Ohišje in nastavek za objektiv sta trdnejša in odpornejša, kar omogoča namestitev večjih in težjih objektivov, kot so super teleobjektivi in objektivi za snemanje videoposnetkov.

Izboljšana držalo in sprožilo - Oblika in višina držala omogoča zanesljivejši oprijem fotoaparata, tudi ko je nameščen večji objektiv. To omogoča tudi zanesljivejšo uporabo sprožila in drugih gumbov. Sprožilo je tudi drugačne oblike in premaknjeno naprej, kar omogoča naravnejše fotografiranje z nanj tresenja fotoaparata.

Posnetki polnega formata brez dodatne opreme - Fotoaparat Alfa 7 II odlikujejo izjemne snemalne zmogljivosti in zelo kompaktne dimenzije. Snemate lahko videoposnetke osupljive slikovne in zvočne kakovosti s čudovito zamegljenim ozadjem, izjemno jasnimi podrobnostmi in občutljivostjo za živahne temne prizore. Funkcije, kot so profil slike in načini P/A/S/M, omogočajo še več ustvarjalnih možnosti.

Iskalo XGA OLED Tru-Finder™ visokega kontrasta in ločljivosti - Iskalo zagotavlja izjemno vidljivost, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje. Natančno lahko spremljate, kakšne bodo končne slike, ker pristno prikazuje učinke različnih nastavitev fotoaparata. Napredni optični sistem s 3 lečami zagotavlja bogato stopnjevanje odtenkov in izjemno visok kontrast.

Stabilna slika iskala - Učinke odpravljanja učinkov tresenja fotoaparata med fotografiranjem spremljajte v iskalu ali na LCD-zaslonu tako, da do polovice pritisnete sprožilo ali povečate sliko, med snemanjem videoposnetkov pa tako, da odprete način za videoposnetke. Tudi če uporabljate teleobjektiv ali makroobjektiv, lahko enostavno in zanesljivo prilagajate kadriranje in ostrenje.

Sledenje s samodejnim ostrenjem - Premikajoče se predmete lahko enostavno izostrite z izboljšanim samodejnim ostrenjem z zaklepom, ki analizira še več podatkov prizora in zagotavlja uporabo optimalne točke samodejnega ostrenja za tekoče in zanesljivo samodejno ostrenje. Sonyjeva edinstvena tehnologija za analizo sliko znatno izboljšuje možnost zaznavanja in sledenja premikajočim se predmetom.

Tehnologija za reprodukcijo podrobnosti in tehnologija za zmanjšanje uklona - Tehnologija za reprodukcijo podrobnosti zagotavlja pristnejšo in podrobnejšo sliko naravnejših dimenzij, tehnologija za zmanjšanje uklona pa odpravlja učinke uklona za pristno in natančno reprodukcijo podrobnosti tudi pri fotografiranju z manjšimi nastavitvami zaslonke.

Območno odpravljanje šumov - Območno odpravljanje šumov sliko selektivno razdeli na območja glede na vzorce (kot so robovi, teksture in enakomerno obarvani deli, ko je modro nebo), nato pa uporabi najprimernejše odpravljanje šumov za vsako območje, da znatno zniža stopnjo šuma in izboljša jasnost.

Profil slike - Videoposnetke pred snemanjem natančno prilagodite tako, da nastavite stopnjevanje, barve in podrobnosti. Prilagojene parametre lahko kot profil shranite z drugimi nastavitvami, za poznejšo uporabo pa lahko shranite do 7 profilov.

Nastavitev gama S-Log2 - Sonyjeva lastniška nastavitev gama, ki je uporabljena pri profesionalnih videokamerah, ustvarja 1300 % širši dinamični razpon za tekoče stopnjevanje z boljšimi svetlimi in temnim deli. Z barvnimi prehodi pri končni obdelavi lahko zagotovite optimalno kakovost fotografij z nizko stopnjo šuma in izjemno bogatimi podrobnostmi, s katerimi dosežete različne vrste izraza slike.

Časovna koda/uporabniški bitni podatki - Ta funkcija omogoča nastavitev inchDrugega poteka inch, pri katerem časovna koda teče samo med snemanjem, nastavitev inchProstega poteka inch, pri katerem časovna koda teče v vsakem primeru, način z izpuščanjem okvirja in način brez izpuščanja okvirja. Če uporabljate prenos prek povezave HDMI, lahko Alfa 7 II prikaže tudi vdelano časovno kodo.

Jasna slika prek HDMI - Prek priključka HDMI lahko videosignale Full HD enostavno sproti prenašate na zunanji monitor za natančno predvajanje in poslušanje prek velikega zaslona. Ta funkcija podpira snemanje nestisnjenih videoposnetkov na zunanji snemalni opremi in predvajanje nestisnjenih videoposnetkov z izklopljenim prikazom podatkov o snemanju.

Natančno dodelani gumbi - Gumbi so dodelani za intuitivno upravljanje in takojšnjo prilagoditev parametrov med spremljanjem prizorov skozi iskalo. Sprednji in zadnji gumbi so natančno dodelani in nameščeni tako, da omogočajo enostavnejše in učinkovitejše prilagajanje. S svojimi zmogljivostmi presega druge modele serije Alfa 7.

Enostavna prilagoditev gumbov - S prilagodljivimi gumbi lahko snemate na svoj način, saj so pogosto uporabljene funkcije dodeljene prilagodljivim gumbom po vaši izbiri. Katerokoli od 56 funkcij5 lahko enostavno dodelite 10 gumbom6 za hitrejše in intuitivnejše upravljanje ter priročno uporabo.

Priročno nagibni LCD-zaslon - LCD-zaslon lahko nagnete za približno 107 stopinj navzgor in 41 stopinj navzdol za snemanje z različnih kotov. Prilagodljiv nagib in kompaktna mobilnost omogočata precej več možnosti fotografiranja. Tehnologija WhiteMagic™ skoraj podvoji svetlost zaslona, zato je slika jasna tudi pri neposredni sončni svetlobi.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo