Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Digitalni fotoaparat SONY ILCE6100B Alfa 6100 serije E s senzorjem APS-C (body)

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LILCE6100B.CEC
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY ILCE6100B
Prodajna cena: 759,05 €
Osnovna cena z davkom: 799,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Z izjemno hitrostjo in delovanjem samodejnega ostrenja ter doslednim sledenjem objekta ?6100 spretno obvladuje mehaniko fotografije, da se lahko vi osredotočite na bolj umetniške vidike. Ujame dejanja, ki se zgodijo v delčku sekunde, in ustvari čudovite slike tudi v zahtevnih razmerah. Za izjemne fotografije in videoposnetke 4K v visoki ločljivosti.

Edinstveno samodejno ostrenje za čudovite posnetke - Hitro in natančno samodejno ostrenje v kombinaciji z inovativnimi tehnologijami zajame bežne trenutke z vsemi osupljivimi podrobnostmi. 425 točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem deluje skupaj s samodejnim ostrenjem z zaznavanjem kontrasta in zagotavlja izjemno hitrost 0,02 s, medtem ko se lahko zahvaljujoč tehnologiji za sledenje samodejnega ostrenja z visoko gostoto osredotočite na objekte in zanesljivo sledite njihovemu nepredvidljivemu gibanju.

Sledenje v realnem času ohrani objekt stalno izostren - Med sledenjem hitro premikajočega se predmeta samodejni sledilnik gibanja fotoaparata z algoritmom za prepoznavanje objekta z UI, ki temelji na prepoznavanju barve, vzorca (svetlosti) in oddaljenosti subjekta (globina) ter zaznavanju obraza/oči, prepozna objekt in zagotovi, da je ves čas izostren.

Zanesljivo samodejno ostrenje oči v realnem času za boljše posnetke - Sistem za samodejno ostrenje oči v realnem času fotoaparata zazna in samodejno izostri oči objekta, ko pritisnete zaklop do polovice. Lahko pa tudi prednostno izberete levo ali desno oko subjekta. Če je nastavljen AF-C, je ostrenje ves čas stabilno, tudi če je del obraza skrit, zatemnjen ali če je pogled usmerjen navzdol.

Samodejno ostrenje oči v realnem času za živali - Uvedena je bila tehnologija prepoznavanja objekta, ki se uporablja za samodejno ostrenje oči v realnem času, kot podpora za živali in ljudi. Ko je aktivirana, zagotavlja hitro, natančno in samodejno zaznavanje in sledenje živalskega očesa za boljše portrete hišnih ljubljenčkov in divjih živali.

Neprekinjeno fotografiranje z visoko hitrostjo s sledenjem AF/AE - Ujemite vsak trenutek hitrega dogajanja z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 11 sličic na sekundo ali 8 sličic na sekundo v načinu tihe zaklopke in do 7717 sličic. Zmanjšali smo zapoznitev prikaza, zato je mogoče tudi v načinu pogleda v živo natančno ujeti do 8 sličic na sekundo15. Slike, posnete z neprekinjenim fotografiranjem, je mogoče v načinu predvajanja priročno prikazati v skupinah.

Natančno samodejno ostrenje tudi pri šibki svetlobi - Zaradi izpopolnjenega algoritma samodejnega ostrenja je zdaj mogoče izjemno natančno samodejno ostrenje tudi v temnih okoljih. Visoka občutljivost samodejnega ostrenja pomeni zanesljivo samodejno ostrenje AF-S vse do EV -2.

Vsestransko upravljanje z dotikom - LCD-zaslon fotoaparata podpira intuitivno upravljanje na dotik, vključno s sledilno ploščico (tekoče premikanje točke ostrenja), ostrenjem na dotik (nastavitev točke ostrenja), sprožilom na dotik (sprostitev zaklopa) in sledenjem na dotik (aktiviranje samodejnega ostrenja v realnem času).

Povečava ostrenja za natančno prilagajanje ostrenja v načinih samodejnega in ročnega ostrenja - Ko potrebujete izjemno natančno ostrenje, na primer med zajemanjem makro posnetkov, lahko prikažete povečan prikaz splošnega območja, ki ga želite izostriti. Nato pa lahko prilagodite določeno točko ostrenja na zaslonu na dotik ali z izbirnikom točke ostrenja.

Enostavno ročno ostrenje z jasno vidnimi izostritvami - Pri uporabi ročnega ostrenja bo fotoaparat barvno osvetlil najbolj izostrene dele celotne slike. Izostritev razpoložljivih barv zajema modro, rdečo, rumeno in belo za jasno vidljivost izostrenih delov, ko želite doseči natančno ostrenje za makro posnetke in portrete.

Inovativen sistem obdelave slik - CMOS-senzor ExmorTM velikosti APS-C s 24,2 milijona slikovnih pik19 zagotavlja širok razpon občutljivosti in izjemno nizko stopnjo šuma. Skupaj s slikovnim procesorjem BIONZ XTM zadnje generacije ustvarja čudovite slike visoke ločljivosti z izjemno jasnostjo slike in reprodukcijo teksture.

Izjemna kakovost slike, nizka stopnja šuma in širok razpon ISO - Fotoaparat ima širok razpon občutljivosti ISO 100-32000, ki se razširi do 51200 za fotografije. Tudi ko fotografirate pri visoki občutljivosti in šibki svetlobi izjemno nizka stopnja šuma zagotavlja visokokakovostne slike. S selektivno uporabo zmanjševanja šuma in obdelavo ostrine znotraj okvirja območno odpravljanje šumov in tehnologija za točno reprodukcijo prispevata k odlični reprodukciji tekstur objekta in senčnih podrobnosti.

Pristni kožni odtenki - Funkcija kožnega odtenka, podedovana od naših najnovejših, priznanih fotoaparatov polnega formata ujame naravno lepoto tonov človeške kože in vam tako pomaga ustvariti najboljše portrete.

Ustvarjalen slog in slikovni učinek - S funkcijo ustvarjalnega sloga v fotoaparatu lahko izberete nastavitve, kot je inchŽivahno inch ali inchPortret inch, če želite ustvariti določen videz vaše fotografije in izboljšati osvetlitev, kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike. Med slikovnimi učinki boste našli učinke, kot sta inchDelno barvno inch in inchMiniature inch, da boste fotografijam dodali nekaj ustvarjalnosti.

14-bitna oblika zapisa RAW za bogato stopnjevanje odtenkov - Resnične 14-bitne slike formata RAW se ustvarijo prek visokozmogljivega slikovnega procesorja LSI in BIONZ X. Da je stopnjevanje barvnih odtenkov bolj gladko in naravnejše, se vse obdelave izvajajo s hitrostjo 16 bitov in tako preprečijo, da bi se pri končnem ustvarjanju 14-bitne slike RAW pojavilo tresenje ali napake pri obdelavi. [1] Slikovni senzor [2] Najnovejši hitri sprednji LSI [3] 16-bitna obdelava slike

Snemanje videoposnetkov 4K z visokimi bitnimi hitrostmi formata XAVC S - Snemanje videoposnetkov 4K v formatu Super 35 mm s prikazom vseh slikovnih pik brez združevanja omogoča nadvzorčenje s pribl. 2,4-krat več informacijami, kot jih je potrebnih za 4K (QFHD: 3840 x 2160). Z zmanjšanjem glede na enakovredno ločljivost 6K so ujeti videoposnetki prikazani še bolj realistično in z več globine. Videokodek z visoko bitno hitrostjo (do 100 Mb/s za 4K 30p/24p) XAVC S21 zagotavlja slika profesionalne kakovosti v potrošnikom prijazni obliki zapisa.

Stabilno, natančno sledenje samodejnega ostrenja za boljše videoposnetke - Hitro hibridno samodejno ostrenje nudi hitrost, natančnost in odlično sledenje, ki izpolnjuje stroge zahteve samodejnega ostrenja pri zajemanju videoposnetkov 4K. Občutljivost sledenja samodejnega ostrenja lahko nastavite na stabilno ostrenje ali odzivno ostrenje, odvisno od same narave prizora, funkcija sledenja z dotikom pa vam omogoča, da vklopite sledenje premikajočih se predmetov s preprostim dotikom LCD-zaslona.

Počasni in hitri posnetki ter hitro snemanje s hitrostjo 120 sličic/s - V fotoaparatu je mogoče ustvariti počasne posnetke (do 5-krat) in hitre posnetke (do 60-krat)22 brez naknadne obdelave v polni ločljivosti HD. Poleg tega je mogoče posnetke v polni ločljivosti HD z visoko bitno hitrostjo (do 100 Mb/s) in visoko hitrostjo sličic (do 120 slikovnih pik) uporabiti za ustvarjanje počasnih videoposnetkov v postprodukciji.

Izpopolnjene zmogljivosti za visokokakovostno snemanje videoposnetkov. - Fotoaparat ALFA6100 je pripravljen za videografijo, z jasnim izhodom HDMI, spremenljivo hitrostjo sličic in snemanjem proxy. Poleg tega so vključene številne funkcije za bolj natančno snemanje videoposnetkov, kot je prikaz prekrivnih oznak ali mreže, merjenje osvetlitve s funkcijo zebre ali vrednosti ISO pri fotografiranju v načinu ISO Auto. Prav tako lahko v načinu predvajanja enostavno izvlečete fotografije neposredno iz videoposnetkov.

Podpora za kakovosten mikrofon in zvočni vhod - Zunanji mikrofon lahko priključite neposredno prek vtikača za mikrofon fotoaparata, lahko pa imate tudi možnost za linijski vhod in vhod z 48-vatnim fantomskim napajanjem, če uporabite ločen komplet z adapterjem XLR. Tako lahko priključite veliko različnih vrhunskih mikrofonov za boljši zvok pri snemanju videoposnetkov.

Intervalno fotografiranje za videoposnetke s časovnim preskokom - Fotoaparat zdaj ponuja tudi intervalno fotografiranje z nastavljenim intervalom od 1 do 60 sekund, zajete slike pa lahko uredite v videoposnetek s časovnim preskokom v računalniku. S preprosto funkcijo predogleda s spremenljivo hitrostjo si lahko v fotoaparatu ogledate, kako bo videti končni videoposnetek.

LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom - LCD-monitor tipa 3.0 nudi ločljivost 921.000 pik za jasen pogled na prizor, ki ga fotografirate. Zasnovan je tako, da ga lahko nagnete navzgor za polnih 180° in navzdol za 74°, s čimer poenostavite kadriranje video spletnih dnevnikov in sebkov ter fotografiranje pod nizkim ali visokim kotom.

Kvadratno razmerje stranic, prilagojeno za družabne medije - Poleg razmerij stranic 3:2 in 16:9 (širina–višina) lahko izberete tudi razmerje stranic 1:1, ki je idealno za prikaz slik na platformah družabnih omrežij. To pomeni, da vam po fotografiranju ni treba več ročno obrezovati slik, če jih želite objaviti.

Funkcije po meri za nemoteno delovanje - Največ osem tipk in gumbov fotoaparata je mogoče dodeliti po meri katerikoli od 89 funkcij za fotografiranje in predvajanje. Funkcija »My Menu« omogoča prilagodljivo dodelitev 30 menijskih elementov, na zaslonu z nastavitvami po meri pa lahko spremljate vse dogajanje. Uporabne smernice za menijske elemente so na voljo tudi, če enkrat pritisnete gumb na zaslonu z menijem.

Ocenjevanje fotografij in zaščita pred brisanjem - V načinu predvajanja je mogoče fotografijam dodati ocene in jih zaščititi pred brisanjem. Obe funkciji sta dostopni prek vnaprej dodeljenih tipk po meri.

Preprost nadzor nad nastavitvami beline - Nastavitev beline po meri je presej enostavna, izberete pa lahko tudi nastavitev prioritete AWB za fotografiranje pod žarečimi lučmi – način inchAtmosphere Priority inch ali inchWhite Priority« za snežno bele barve.

Vsestranske funkcije bliskavice - Pri fotografiranju z združljivimi brezžičnimi bliskavicami lahko izberete sinhronizacijo za zadnjo zaveso in počasno sinhronizacijo – del ustvarjalnih možnosti fotoaparata za ustvarjanje s svetlobo.

Upravljalnik na en dotik, souporaba na en dotik, podatki o lokaciji - S funkcijo daljinskega upravljalnika na en dotik lahko uporabite mobilno napravo kot iskalo in daljinski upravljalnik. S skupno rabo na en dotik lahko prenesete fotografije in videoposnetke v mobilno napravo za objavo na družabnih omrežjih. Fotoaparat lahko na podlagi podatkov o lokaciji vašega mobilnega telefona prek tehnologije Bluetooth® doda vašim slikam geografsko oznako. (Te funkcije za mobilne naprave so na voljo v Sonyjevi aplikaciji Imaging Edge Mobile.).

Namizne aplikacije Imaging Edge - Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge boste dvignili raven vaše fotografije. S funkcijo inchRemote inch lahko upravljate in nadzirate fotografiranje v živo na računalniškem zaslonu, “Viewer” uporabite za hiter predogled, ocenjevanje in izbiro fotografij v velikih knjižnicah slik, s funkcijo inchEdit inch pa pretvorite podatke RAW v visokokakovostne fotografije za pošiljanje. Kar najbolj izkoristite Sonyjeve datoteke formata RAW in učinkoviteje upravljajte svoje delo.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo