Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

DJI Mini 4 Pro

DJI Mini 4 Pro - Kompaktna Moč Ustvarjalnosti

Dobrodošli v svetu DJI Mini 4 Pro, kjer se srečajo kompaktnost in neverjetna zmogljivost, da vam ponudijo povsem novo dimenzijo fotografiranja in snemanja. V tej kategoriji boste našli vrhunske izdelke, ki so opremljeni z DJI Mini 4 Pro droni in pripomočki, ki bodo dvignili vaše fotografije in videoposnetke na novo raven.

Zakaj izbrati DJI Mini 4 Pro?

DJI Mini 4 Pro je sinonim za inovacijo in vrhunsko kakovost. Z njegovo zmogljivo kamero in naprednimi letalnimi funkcijami boste lahko zajeli neverjetne zračne posnetke z natančnostjo in podrobnostmi, ki vas bodo osupnile. Ne glede na to, ali ste profesionalni fotograf ali ljubiteljski dronar, DJI Mini 4 Pro ponuja vse, kar potrebujete za izjemne rezultate.

Kaj vas čaka v tej kategoriji?

  • DJI Mini 4 Pro Droni: Odkrijte različice DJI Mini 4 Pro dronov, ki so na voljo v tej kategoriji. Izberite med različnimi konfiguracijami in možnostmi, ki ustrezajo vašim potrebam.

  • DJI Mini 4 Pro Dodatki: Raziskujte različne dodatke, ki bodo nadgradili vašo izkušnjo z DJI Mini 4 Pro. Opremite se z rezervnimi deli, torbami za prenašanje, filtri za kamero in še več.

  • Nasveti in Vodiči: Na voljo imamo koristne nasvete in vodiče, ki vam bodo pomagali izkoristiti potencial vašega DJI Mini 4 Pro drona. Odkrijte trike za boljše posnetke in varno letenje.

Z DJI Mini 4 Pro lahko dosežete nebo in ustvarite umetniške posnetke, ki bodo pustili pečat. Ne glede na to, ali ste profesionalni fotograf, vlogger ali preprosto ljubitelj odličnih zračnih posnetkov, je DJI Mini 4 Pro prava izbira. Pridružite se nam v tej kategoriji, da odkrijete najnovejšo tehnologijo in opremo, ki vam bo pomagala uresničiti vaše sanje o letenju.

Razvrsti po:
Rezultati 1 - 3 od 3
-1% dji_mini_4_pro_drone_fly_more_combo_z_rc_2

DJI Mini 4 Pro Drone Fly More Combo z RC 2

SKU izdelka :  DM4ProRC2FMC
Vaša cena: 1119,00 €
Cena: 1129,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
_mini_4_pro

DJI Mini 4 Pro Drone z RC-N2

SKU izdelka :  DM4ProRC-N2
Vaša cena: 799,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
dji_mini_4_pro_drone_z_rc_2

DJI Mini 4 Pro Drone z RC 2

SKU izdelka :  DM4ProRC2
Vaša cena: 999,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)