Tel: 040/386-687  e-mail: info@fotojama.com

 x 

Dostava / prevzem blaga

Dostava


Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je 3,50€ in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov. V kolikor je naročilo večje od 200€ so stroški poštnine BREZPLAČNI!


Rok dostave


Rok dostave 1-3 delovne dni od prejema naročila. Paketi so večini primerih dostavljeni že naslednji delovni dan, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi. Blago naročeno do 13. ure bo poslano še isti dan, po 13. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 13. uri. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Blago bo predvidoma dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

Cenik

Poštnino in stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbre načina plačila). Pri osebnem prevzemu blaga teh stroškov ni.

Pri nakupu nad 200€ je poštnina BREZPLAČNA! Lahko pa v košarico dodate še izdelek z brezplačno poštnino in si to ugodnost zagotovite za celoten nakup.  

Stroški dostave po Sloveniji

Paket po Sloveniji: 3,50 € - cena je enotna ne glede na količino ali težo izdelkov (pri nakupu nad 200€ ali izdelka pri katerem je to posebej navedeno je poštnina BREZPLAČNA).

V primeru odkupnine je potrebno plačati tudi stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev.

Pri skupnem znesku naročila do 96 € znaša provizija 0,96 €
Pri skupnem znesku naročila med 96,01 in 500,99 € znaša provizija 1% zneska
Pri skupnem znesku naročila nad 501 € znaša provizija 5,01 € (TI STROŠKI V NOBENEM PRIMERU NISO VEČJI OD 5€.)


V primeru nakazila na TRR podjetja teh stroškov ni!


Stroški dostave paketov v tujino:


Hrvaška, Srbija, BiH, Črna gora: 9 € (pri nakupu nad 200 eur brezplačno!)
Ostale države: 12,00 € (pri nakupu nad 200 eur brezplačno!)

 

Povezava do cenika storitev Pošte Slovenije https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-ostalih-storitev.pdf