040/386-687 (9h-18h)
 
 x 

Dostava / prevzem blaga

Osebni prevzem:

  • ŽIRI  -  FOTOJAMA, Trg svobode 2, 4226 Žiri  (Prevzem blaga, mogoč le ob predhodnem dogovoru!)
tel: 040/386-687
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
  • TRZIN -  Industrijska cona - 1236 TRZIN (Prevzem blaga, mogoč le ob predhodnem dogovoru!)

Dostava:

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je 4,20€ in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov. V kolikor je naročilo večje od 290€ so stroški poštnine BREZPLAČNI!


Rok dostave:

Rok dostave 1-3 delovne dni od prejeta naročila za izdelke na zalogi za katere ste prejeli potrditev naročila. Paketi so večini primerih dostavljeni že naslednji delovni dan, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi. Blago naročeno do 12. ure bo poslano še isti dan, po 12. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 12. uri. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Blago bo predvidoma dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.


Cenik dostave:

Poštnino krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbre načina plačila). Pri osebnem prevzemu blaga teh stroškov ni.

Pri nakupu nad 290€ je poštnina BREZPLAČNA! Lahko pa v košarico dodate še izdelek z brezplačno poštnino in si to ugodnost zagotovite za celoten nakup.  

  • Stroški dostave po Sloveniji

Paket po Sloveniji: 4,20 € - cena je enotna ne glede na količino ali težo izdelkov (pri nakupu nad 290€ ali izdelka pri katerem je to posebej navedeno je poštnina BREZPLAČNA).

V primeru odkupnine stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02,ki jih običajno Pošta Slovenije zaračuna strankam kot svojo storitev, KRIJE FOTOJAMA. VAM LE TA NE PREDSTAVLJA DODATNEGA STROŠKA!!!


  • Stroški dostave paketov v tujino:

Dejanski stroški pošiljanja paketov, plačilo po predračunu.

CENIK POŠTNIH STORITEV V NOTRANJEM PROMETU

https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-notranji-promet.pdf

CENIK POŠTNIH STORITEV V MEDNARODNEM PROMETU

https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-mednarodni-promet.pdf

Prijava na novičke, akcije in novosti. Prvi popusti že ob prijavi!

Please enable the javascript to submit this form

35mm film za analogni fotofilm 120mm filmi za analogni fotoaparat q Fuji instax square filmi listici fuji instax mini filmi ee fuji instax wide filmi listici Filmi za polaroid originals star polaroidni aparat