Zaradi vzdrževalnih del, lahko prihaja do zaostankov pri izvedbi naročil! Hvala za razumevanje!

info@fotojama.com
Tel: +386(0)40386687
 x 

Dostava / prevzem blaga

Osebni prevzem:

  • ŽIRI  -  FOTOJAMA, Trg svobode 2, 4226 Žiri  (Prevzem blaga, mogoč le ob predhodnem dogovoru!)

V pisarni me predvidoma najdete v dopoldanskem času in po dogovoru v popoldanskem času: Zaradi narave dela svetujemo predhodno najavo. 

tel: 040/386-687  e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • TRZIN -  Infocona, Prevale 9- 1236 TRZIN (Prevzem blaga, mogoč le ob predhodnem dogovoru!)

Dostava:

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je 3,90€ in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov. V kolikor je naročilo večje od 290€ so stroški poštnine BREZPLAČNI!


Rok dostave:

Rok dostave 1-3 delovne dni od prejema naročila za izdelke na zalogi za katere ste prejeli potrditev naročila. Paketi so večini primerih dostavljeni že naslednji delovni dan, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi. Blago naročeno do 12. ure bo poslano še isti dan, po 12. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 12. uri. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Blago bo predvidoma dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.


Cenik dostave:

Poštnino in stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbre načina plačila). Pri osebnem prevzemu blaga teh stroškov ni.

Pri nakupu nad 290€ je poštnina BREZPLAČNA! Lahko pa v košarico dodate še izdelek z brezplačno poštnino in si to ugodnost zagotovite za celoten nakup.  

  • Stroški dostave po Sloveniji

Paket po Sloveniji: 3,90 € - cena je enotna ne glede na količino ali težo izdelkov (pri nakupu nad 290€ ali izdelka pri katerem je to posebej navedeno je poštnina BREZPLAČNA).

V primeru odkupnine je potrebno plačati tudi stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev.

Pri skupnem znesku naročila do 96 € znaša provizija 0,96 €
Pri skupnem znesku naročila med 96,01 in 500,99 € znaša provizija 1% zneska
Pri skupnem znesku naročila nad 501 € znaša provizija 5,01 € (TI STROŠKI V NOBENEM PRIMERU NISO VEČJI OD 5€.)


V primeru nakazila na TRR podjetja teh stroškov ni!

  • Stroški dostave paketov v tujino:

Hrvaška, Srbija, BiH, Črna gora: 9 € (pri nakupu nad 290 eur brezplačno!)
Ostale države: 12,00 € (pri nakupu nad 290 eur brezplačno!)

Povezava do cenika storitev Pošte Slovenije https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-ostalih-storitev.pdf