Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

DVD predvajalnik SONY DVP-SR760

-5% DVD predvajalnik SONY DVP-SR760.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDVPSR760HB.EC1
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY DVP-SR760
Prodajna cena: 47,49 €
Osnovna cena z davkom: 50,00 €
Price / kg:
DVD-je si oglejte v kakovosti, ki je skoraj enakovredna visoki ločljivosti. Predvajajte različne formate DVD-jev in vsebine, shranjene na pomnilniku USB. Preprosto priključite televizor z enim kablom HDMI®.


Uživajte v jasnejši in ostrejši sliki ter zvoku - DVD-ji so videti in slišati bolje prek povezave HDMI®, ki sliko in zvok približa visoki ločljivosti.
Predvajajte filme, glasbo in fotografije s pomnilnika USB in jih snemajte nanj - Vsebino lahko predvajate neposredno s pomnilniškega ključa, ali računalniškega trdega diska in jo z DVD-ja snemate na pomnilnik USB.
Predvajajte široko paleto formatov - Predvajajte z različnih virov, kot so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM in Xvid.
Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokom - Predvajate lahko filme z zvokom in sliko s približno 1,5-krat višjo hitrostjo od običajne. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.
Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanje - Nadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.
Glejte svojo diaprojekcijo z glasbo - Oglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.
Uživajte tako, kot pri gledanju filmov - Predvajajte CD-je s polnim zvokom in jih shranite na pomnilnik USB ter si jih oglejte na poti.
Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikom - Z daljinskim upravljalnikom televizorja predvajajte ali prilagodite nastavitve vašega sistema, vključno z napajanjem, kanali in uravnavanjem glasnosti.
Kompaktna in ergonomska zasnova - Predvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo