Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Enostavni glasbeni sistem Bluetooth SONY CMT-X3CDB

-5% Enostavni glasbeni sistem Bluetooth SONY CMT-X3CDB.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LCMTX3CDB.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY CMT-X3CDB
Prodajna cena: 180,49 €
Osnovna cena z davkom: 189,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Glasbeni sistem s povezavo Bluetooth. Enostavno brezžično pretakajte glasbo, predvajajte CD-je in poslušajte radio.

2-kanalni sistem za mogočen zvok doma - Uživajte v mogočnem zvoku, ki napolni ves prostor, iz 2-kanalnega zvočniškega sistema. Dva zvočnika polnega razpona predvajata uravnotežen stereo zvok z visokimi, srednjimi in nizkimi frekvencami. In rezultat? Jasen in uravnotežen zvok, ki je enako vrhunski pri vsaki glasnosti.

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe - Tehnologija Bluetooth® vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v združljivo napravo pretakate vse najljubše vsebine, tudi filme, slike in glasbo.

Mega Bass za boljše nizke tone - Vklopite zvočno nastavitev Mega Bass za mogočne nizke tone pri najljubših skladbah. Mega Bass s tehnologijami za digitalno obdelavo signala učinkovito izboljša nizkofrekvenčne tone za mogočne in bogate nizke tone, ki zvok okrepijo z globino.

Čudovita in elegantna zasnova - Eleganten dodatek vsakemu prostoru. Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline.

Kompaktna zasnova za prilagodljivo postavitev - Vse funkcije popolnega glasbenega sistema spravite v ergonomsko zasnovo. Kompakten enodelni glasbeni sistem z zmogljivimi dvojnimi zvočniki, CD-predvajalnikom in vgrajenim radijskim sprejemnikom FM je širok samo 340 mm, zato je idealen za kuhinjski pult ali nočno omarico.

7-pasovni izenačevalnik za optimiran zvok - Izberite idealne nastavitve za glasbo, ki jo poslušate. 7-pasovni izenačevalnik ima prednastavitve za glasbene zvrsti, ki so zasnovani tako, da optimirajo zvok glasbe. Preklapljajte med načini inchR’n’B inch, inchHip Hop inch, inchRock inch, inchPop inch, inchClassic inch, inchJazz inch in inchFlat inch ter uživajte v jasnem in uravnoteženem zvoku.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev - Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje - Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Vrata USB za predvajanje glasbe in polnjenje - Enostavno predvajajte in polnite. V vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in poslušate svojo celo glasbeno zbirko. Ni energije? Nič zato. Tablični računalnik ali pametni telefon med predvajanjem glasbe lahko tudi polnite.

Glasbo upravljajte z daljinskim upravljalnikom - Prevzemite nadzor nad zvokom. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko preskakujete skladbe, prilagajate glasnost in druge funkcije, zato lahko v udobnem naslonjaču uživate v odličnem zvoku.

Vzpostavite povezavo z enim dotikom z NFC - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N za hitro, brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povežete in pretakate lahko neposredno prek povezave Bluetooth®.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo