Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Samolepilni albumi

Samolepilni albumi so odlična izbira za ljudi, ki si želijo enostavno in hitro urediti svoje fotografije. V samolepilne albume lahko enostavno položite svoje fotografije, saj imajo lističi že vgrajen lepilni trak, ki poskrbi za varno pritrjevanje fotografij.

Eden od glavnih prednosti samolepilnih albumov je enostavnost uporabe. Vam ni potrebno uporabljati dodatnih materialov, kot so trakovi ali lepila, da bi pritrdili fotografije. Namesto tega enostavno položite fotografijo na listič v albumu, ki že vsebuje lepilni trak, in jo pritisnete na svoje mesto.

Poleg tega imajo samolepilni albumi običajno debelejše liste in trše ovitke, kar zagotavlja dodatno zaščito vašim fotografijam. Obstajajo tudi samolepilni albumi v različnih velikostih, oblikah in barvah, tako da lahko najdete tistega, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam.

Če želite hitro in enostavno urediti svoje fotografije, so samolepilni albumi odlična izbira. Omogočajo vam ustvarjanje lepih in urejenih albumov, ne da bi potrebovali posebne spretnosti ali orodja za urejanje fotografij.

Razvrsti po:
Rezultati 1 - 2 od 2
FOTO ALBUM URE  20 STRANI, 15X25 cm SAMOLEPILNI LISTI   P2042.jpg

FOTO ALBUM URE 20 STRANI, 15X25 cm SAMOLEPILNI LISTI P2042

SKU izdelka :  00024596
Vaša cena: 6,91 €
Cena / kg:
Na zalogi
FOTO ALBUM GOLD 20 STRANI,  19X28,4cm SAMOLEPILNI LISTI   P4304.jpg

FOTO ALBUM GOLD 20 STRANI, 19X28,4cm SAMOLEPILNI LISTI P4304

SKU izdelka :  00024603
Vaša cena: 8,91 €
Cena / kg:
Na zalogi

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)