Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

NIKON objektivi

Dobava, vseh znamk in modelov, objektivov po naročilu.
Ugodna ponudba na : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 

Nikon je ena izmed najbolj priznanih blagovnih znamk za fotografske objektive, znana po visoki kakovosti izdelave, vrhunski optični zmogljivosti in širokem naboru objektivov za različne potrebe in slog fotografiranja. Nikonovi objektivi so priljubljeni med ljubiteljskimi, profesionalnimi in vsestranskimi fotografi po vsem svetu.

Nikonovi objektivi so zasnovani za uporabo s Nikonovimi DSLR (Digital Single Lens Reflex) in brezzrcalnimi fotoaparati. Njihova serija objektivov zajema različne goriščne razdalje, svetlobne jakosti in zasnove, da ustrezajo različnim potrebam fotografov. Nikonovi objektivi so na voljo v širokem razponu goriščnih razdalj, vključno s širokokotnimi, standardnimi, telefoto, makro in zoom objektivi.

Ena izmed ključnih prednosti Nikonovih objektivov je njihova odlična optična zmogljivost. Nikon uporablja vrhunsko optično tehnologijo in večplastno prevlečenje leč, kar zagotavlja izjemno ostrih in jasnih posnetkov, minimalno popačenje in bleščanje ter dobro reprodukcijo barv. Njihovi objektivi omogočajo fotografsko ustvarjanje z visoko ločljivostjo, kontrastom in bogatimi barvami.

Nikonovi objektivi so opremljeni z naprednimi tehnologijami, kot so hitri in natančni sistemi samodejnega ostrenja (AF), ki omogočajo hitro sledenje subjektom in zajemanje akcijskih prizorov. Nekateri objektivi so opremljeni tudi s stabilizatorji slike (VR), ki zmanjšujejo tresenje fotoaparata in omogočajo ostrejše posnetke pri ročnem fotografiranju ali pri snemanju videoposnetkov.

Nikonovi objektivi so znani tudi po robustni gradnji in vzdržljivosti, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih okoljskih pogojih. Nikon nenehno razvija nove objektive in tehnologije, da zadovolji potrebe sodobnih fotografov in ostane na vrhu fotografske industrije.

Ne glede na to, ali ste ljubiteljski fotograf, profesionalni fotograf ali zgolj ljubitelj fotografije, boste v Nikonovi ponudbi objektivov zagotovo našli primeren objektiv za svoje potrebe. Nikonovi objektivi so zasnovani tako, da vam omogočajo ustvarjalno izražanje, zajemanje izjemnih trenutkov in ustvarjanje čudovitih fotografij, ki trajajo v spominu.

Vaš fotograf za vsako priložnost!

Plačilo in dostava

  • Plačilo po predračunu -TRR skeniranje QR kode

Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke.

qr koda za plačilo fotojama

  • Plačilo po povzetju - brez provizije pošti
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)