Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Fotoaparat s 35-kratnim optičnim zoomom SONY DSC-H300B

-5% Fotoaparat s 35-kratnim opti__nim zoomom SONY DSC-H300B.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDSCH300B.CE3
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY DSC-H300B
Prodajna cena: 208,99 €
Osnovna cena z davkom: 219,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Cyber-shot™ H300 s 35-kratnim optičnim zoomom vam približa predmete za čudovite fotografije. S senzorjem z 20,1 milijona pik, videoposnetki HD in ustvarjalnimi funkcijami lahko snemate podrobne posnetke. Ohišje v slogu DSLR omogoča udobno držanje.

35-kratni optični zoom - Z vgrajenim 35-kratnim optičnim zoomom – eden od najzmogljivejših objektivov z zoomom za Cybershot – ne bo noben predmet predaleč. Približajte se dogajanju in snemajte podrobne slike.

Senzor Super HAD CCD z 20,1 milijona pik - Na vsaki sliki lahko vidite resnične podrobnosti zaradi senzorja Super HAD CCD z 20,1 milijona slikovnih pik. Lahko boste posneli bogate, podrobne, barvite slike, ki so visoke kakovosti tudi po reprodukciji na natise A4 ali večje.

360° panoramski posnetki - Oglejte si celotno sliko s 360° panoramskim fotografiranjem. Enostavno pritisnite namenski gumb, premikajte fotoaparat z ene strani na drugo in nato opazujte, kako fotoaparat samodejno združi posnetke v popolno panoramsko sliko.

Napredna bliskavica - Večina na fotoaparatu nameščenih bliskavic pri šibki svetlobi še vedno težko zagotovi uravnotežene slike brez šumov. Z napredno bliskavico je drugače, saj samodejno okrepijo nastavitve občutljivosti fotoaparata, zato lahko pri enaki količini svetlobe posnamete svetlejše, jasnejše slike.

Stabilizator slike SteadyShot - Tehnologija SteadyShot ohranja sliko stabilno, tudi ko vaše roke niso. Z odpravo manjših premikov rok, ki povzročajo zamegljenost in popačenje, SteadyShot zagotavlja odlične fotografije tudi pri zahtevni šibki svetlobi. Preklopite na aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot za snemanje ostrih videoposnetkov brez zamegljenosti.

Bodite ustvarjalni s slikovnimi učinki - Vgrajena tehnologija slikovnih učinkov – vključno s fotografskimi učinki, tremi panoramskimi učinki in štirimi filmskimi učinki – vdahne življenje v vsak posnetek. Vsak učinek si lahko ogledate na zaslonu v realnem času, preden dokončate svoje najnovejše umetniško delo.

Visokokakovostni filmi visoke ločljivosti (720p) - S senzorjem Super HAD CCD lahko snemate visokokakovostne filme visoke ločljivosti (720p) z minimalnimi šumi, tudi v temnejših okoljih. Fotoaparat enostavno usmerite v predmet in začnite snemati.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo