Glava Sirui K10x

-12% glava-sirui-k10x.jpg
Proizvajalec Sirui
SKU izdelka:  AA000687
Raspoložljivost:   Dobavljivo
Glava Sirui K10x
Prodajna cena: 113,52 €
Osnovna cena z davkom: 129,00 €
Price / kg:
Kakšna je POŠTENA CENA ?

Zdravo, če ponujena cena ni primerna, vpišite ceno, ki vam glede na pobudbo na trgu odgovarja - Naročila oddana s to opombo, obravnavamo kot povpraševanje. Če je le mogoče ustrežem z novo, ugodnejšo, ponudbo.
Predvidena dobava: 2-5 dni.

Glava Sirui K10x

Krogelna glava Sirui K-10x je zelo natančna in kot nalašč primerna tako za poklicne fotografe kot tudi fotografske navdušence. Sirui glave imajo edinstven in sodoben dizajn ter temeljijo na letih izkušenj s področja kakovosti izdelav. Njihov hidravlični sistem omogoča natančno fotografiranje ter prenos velikih bremen. Vse glave G-serije so opremljene s tremi gumbi, kar nam zelo olajša delo. Prvi gumb se uporablja za nastavitev fotoaparata v poljubno smer. Drugi je namenjen pravilni nastavitvi trenja krogelne glave glede na težo vašega fotoaparata. Tretji pa je namenjen krmiljenju 360 stopinjske panoramske rotacije. Glava ima tudi 3 različne vodne tehtnice za pravilno nastavitev glave.

K10x ima kar 20kg nosilnosti, v primerjavi z le 0,35kg teže. Opremljena je s hitro snemljivo ploščico. Rdeči gumb na glavi preprečuje zdrs ploščice, ploščica pa se enostavno sname s pritiskom na gumb. Vijak za pritrditev na fotoaparate/kamere je narejen iz nerjavečega jekla. Panoramsko vrtenje omogoča spodnji del glave.
V kompletu dobite tudi hitro snemljivo ploščico ter torbico za shranjevanje.

Lastnosti glave K10x:

- premer kroglice: 33 mm
- višina: 93 mm
- teža: 0,35 kg
- največja obremenitev: 20 kg
- 6-letna garancija proti tovarniškim napakam