Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Handycam® 4K AX43 s CMOS-senzorjem Exmor R™

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LFDRAX43B.CEE
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY FDR-AX43B
Prodajna cena: 664,05 €
Osnovna cena z davkom: 699,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
S Sonyjevo videokamero 4K Handycam® z uravnanim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot in 20-kratnim optičnim zoomom boste posneli svet v čudovitih barvah in z veliko podrobnostmi. Zaradi hitrega inteligentnega samodejnega ostrenja in sofisticiranega vgrajenega mikrofona z več kapsulami in zmogljive obdelave videa v kameri je to kompaktna naprava, izdelana za ustvarjanje vsebin.

Handycam® 4K AX43 s CMOS-senzorjem Exmor R™

S Sonyjevo videokamero 4K Handycam® z uravnanim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot in 20-kratnim optičnim zoomom boste posneli svet v čudovitih barvah in z veliko podrobnostmi. Zaradi hitrega inteligentnega samodejnega ostrenja in sofisticiranega vgrajenega mikrofona z več kapsulami in zmogljive obdelave videa v kameri je to kompaktna naprava, izdelana za ustvarjanje vsebin.

Ustvarjena za stabilnost in storilnost
Ponudba vrhunskih rešitev za ustvarjalce vsebin in videografe

S to videokamero Handycam® sta profesionalna produkcija in preprosta izmenjava videoposnetkov dosegljiva za vse. Vključuje namreč uravnani optični stabilizator slike SteadyShot™, ki se enakovredno kosa s sistemi kardanskega mehanizma, in ponuja snemanje visokoločljivostnih videoposnetkov 4K ter zvoka visoke kakovosti z edinstvenim mikrofonom.

Zelo stabilno snemanje med gibanjem
Oglejte si uravnani optični stabilizator slike SteadyShot na delu

Stabilna med hojo
Edinstveni uravnani optični stabilizator SteadyShot z notranjim kardanskim mehanizmom je približno 13-krat učinkovitejši od drugih optičnih sistemov3 in omogoča snemanje iz roke brez tresenja4.

Stabilna celo med tekom
Zaradi notranjega kardanskega mehanizma uravnanega optičnega stabilizatorja slike SteadyShot in algoritma za obdelavo slik je snemanje tako stabilno, da lahko videoposnetke brez tresenja posnamete tudi med tekom.

Stabilna s polnim razponom zooma
Stabilnost, ki jo zagotavljata kardanski mehanizem in algoritem uravnanega optičnega stabilizatorja slike SteadyShot, omogoča snemanje mirnih videoposnetkov celo pri polnem razponu zooma, kjer je tresenje kamere najočitnejše.

Čudovita realistična kakovost 4K
Objektiv in slikovni senzor zadnje generacije še izboljšata spektakularne podrobnosti ločljivosti 4K5 s povečano občutljivostjo za snemanje videoposnetkov visoke kakovosti pri šibki svetlobi. Celo hitro premikajoči se subjekti in zahtevni prizori so s snemanjem z visokimi bitnimi hitrostmi6 v formatu XAVC S jasni.

Videoposnetke 4K si v ločljivosti HD lahko ogledate tudi v napravah, ki ne podpirajo 4K

Hitro inteligentno samodejno ostrenje pospešuje učinkovito
Algoritem samodejnega ostrenja optimizira komunikacijo leče in slikovnega procesorja, samodejno ostrenje je še posebej hitro, zaradi najsodobnejšega sistema za predvidevanje razpona samodejnega ostrenja pa so izostreni celo premikajoči se subjekti.

Odličen zvok, manj šumov
Zvok, ki ga zajamejo tri kapsule mikrofona, je čist, obenem odpravljajo šum ter poskrbijo za visokokakovostno snemanje zvoka z jasnim ločevanjem stereosignalov.

Snemajte sebke kakor želite, v visokem ali nizkem položaju
Ustvarite popolno okolje za vloge z izbirnim držalom za snemanje ali mikrofonom. Z nagibnim LCD-zaslonom in držalom je snemanje sebkov tako v nizkem kot v visokem položaju enostavno.

LCD z upravljanjem na dotik
Vse nastavitve so dostopne kar na zaslonu na dotik, zato je uporaba hitra in preprosta.

Izjemna zvočna povezljivost
Na voljo sta priključka za slušalke in mikrofon, ki zagotavljata vrhunsko zvočno povezljivost.

Čas delovanja baterije
AX43 uporablja visokozmogljivo baterijo za dolgotrajno snemanje – do 235 minut10 neprekinjenega snemanja s priloženo baterijo.

Daljinski upravljalnik na dotik in izmenjava z enim dotikom
Naprave s sistemom Android s podporo za NFC lahko povežete že z dotikom in omogočite daljinsko upravljanje, gledanje ter prenos slik z aplikacijo Imaging Edge Mobile11. Na voljo je tudi enostavno ročno povezovanje za iOS in druge naprave.

Highlight Movie Maker
Highlight Movie Maker za hitro urejanje videa. S funkcijo za dvojno snemanje videa FDR-AX43 istočasno zajema v 4K (3840 x 2160) ali Full HD (1920 × 1080) in v HD (1280 x 720) za enostavno shranjevanje in izmenjavo vsebin polne kakovosti. HD (1280 x 720) uporablja učinkovit format videa MP4 za hitro samodejno ustvarjanje videa ključnih trenutkov v HD, ki jih lahko takoj izmenjate, dopolnjene z videoprehodi in lastno glasbo v ozadju12.

Visoke hitrosti sličic za počasne posnetke
Ob podpori za snemanje z visoko hitrostjo sličic do 100/120 sličic/s v Full HD lahko ustvarite počasne posnetke, kjer poudarite vsak gib z osupljivo natančnostjo.

Spremembe s časom z videoposnetki s časovnimi preskoki 4K
S snemanjem s časovnim preskokom lahko posnamete fotografije prizora v določenem obdobju in v izbranih intervalih med posameznimi posnetki. Dobljene slike lahko združite v visoki ločljivosti 4K v videoposnetek s časovnimi preskoki v računalniku ali pa si jih ogledate s preprosto funkcijo predogleda s spremenljivo hitrostjo v sami kameri.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo