Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Izposoja polaroidnega fotoaparata FUJI 300 WIDE format

Ni slike
Proizvajalec Fotojama
SKU izdelka:  rentafuji300
Raspoložljivost:   Na zalogi
Izposoja polaroidnega fotoaparata.
Cena izposoje velja za dan oz. dogodek ( vikend štejemo kor 1 dan)
Označite datum dogodka, apatrat vam bomo poslali 2-3 dni pred tem datumom, da pride pravočasno.
Prodajna cena: 25,00 €
Price / kg:
Datum
Varščina
V kolikor se fotoaparat pravočasno vrne v nespremenjenem in delujočem stanju, vam bomo varščino v celoti vrnili ob zaključku najemnega obdobja
Filmi primerni za polaroidni fotoaparat:

Fujifilm Instax WIDE FILM - 2x10 listov

 

Primer izposoje polaroidnega fotoaparata:

 1. Izberite polaroidni fotoaparat: fotoaparat FUJI 300 WIDE format  ali  fotoaparat LOMO WIDE format
 2. Označite datum na kaeri bo aparat v uporabi.
 3. Aparat oddate v košarico - Vrednost varščine bo avromatsko prišteta v košarici.
 4. V košarico dodajte željeno št posnetkov Fujifilm Instax WIDE FILM - 2x10 - 1 paket vsebuje 20posnetkov
 5. Aparat vam dostavimo s pošto Slovenije nekaj dni pred dogodkom/izposojo s plačilom po predračunu ali s plačilom po povzetju... Izbira v košarici 
 6. Aparet vrnete na pošto prvi delovni dan po izposoji oz se dostavi osebno na naslov podjetja; FOTOJAMA, MATEJ RANT S.P. Novovaška cesta 3, 4226 Žiri
 7. Po prejetem vračilu ze znesek varščine, pod dogovorjemini pogoji vrne na vaš transakcijski račun.
 
Možnost vračila neporabljenih paketov filma - Vračilo 70% vrednosti paketa posnetkov!
 

 

VARŠČINA/REZERVACIJA ob izposoji polaroidnega fotoaparata

Spoštovani,
 
Hvala, ker ste se odločili za izposojo našega polaroidnega fotoaparata za vašo posebno priložnost.
Za zagotovitev varnosti našega dragocenega blaga in zaščite pred morebitnimi nepredvidenimi dogodki, vas prosimo, da pri izposoji položite varščino.
Varščina predstavlja depozit ali garancijsko vsoto, ki jo plačate ob začetku najema in jo bo izposojevalec obdržal kot zavarovanje za primer poškodbe, izgube ali druge škode, ki bi lahko nastala med vašo uporabo fotoaparata.
V kolikor se fotoaparat pravočasno vrne v nespremenjenem in delujočem stanju, vam bomo varščino v celoti vrnili ob zaključku najemnega obdobja.
 
Pomembno je, da se fotoaparat uporablja v skladu z navodili za uporabo ter da se ravnate skrbno, da se izognemo morebitnim nepotrebnim stroškom ob vračilu.
 • V primeru, da se pojavi škoda, ki jo je mogoče popraviti, bomo stroške popravila odšteli od vaše varščine, preostali znesek pa vam bomo vrnili.
 • V primeru izgube ali povzročitve nepopravljive škode na fotoaparatu, bomo zadržali celoten znesek varščine kot nadomestilo za izgubljeno vrednost aparata.
 • V primeru dajše zamude - več kot 3 delavne dni - zaračunamo dodaten dan najema, znesek bo odštet pri vračilu varščine.
 • V primeru preklica najema v krajšem časovnem obdobju( < 7 dni pred rokom najema), kjer ne bomo imeli možnosti, da bi fotoaparat ponovno oddali drugim strankam, se znesek plačane rezervacije v višini  30 € zadrži kot nadomestilo za izgubljen dohodek zaradi nezmožnosti oddaje v najem drugim strankam. Vrednost Filma in dostave se povrne v celoti
Zavedamo se, da se nepričakovane situacije lahko zgodi vsakomur in upamo, da se takšen scenarij ne bo zgodil med vašo izposojo. S tem, ko položite varščino, bomo vsi skupaj prispevali k zagotavljanju prijetne in brezskrbne izkušnje izposoje polaroidnega fotoaparata.
 
Najlepše se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje in zaupanje v naše storitve.
 
S spoštovanjem, Ekipa Fotojama
 

 

Pogodba ob izposoji polaroidnega fotoaparata

Ta pogodba (v nadaljevanju "Pogodba") je sklenjena med Fotojama, Matej Rant s.p. s sedežem na Novovaška c 3, 4226 Žiri (v nadaljevanju "Izposojevalec") in Stranko z oddajo in potrditvijo spletnega naročila preko spletene strani Fotojama.com(v nadaljevanju "Stranka").

 1. Predmet pogodbe Izposojevalec se strinja, da bo Stranki izposodil polaroidni fotoaparat (v nadaljevanju "Fotoaparat") za obdobje, ki je navedeno v spletnem naročilu.
 2. Obveznosti Izposojevalca 2.1 Izposojevalec zagotavlja, da je Fotoaparat v delujočem stanju ob začetku najema. 2.2 Izposojevalec zagotavlja, da so v Fotoaparatu priloženi prazni filmi za ustvarjanje fotografij v pravi količini.
 3. Obveznosti Stranke 3.1 Stranka se strinja, da bo Fotoaparat uporabljala skrbno in v skladu z navodili, ki jih je prejela od Izposojevalca. 3.2 Stranka prevzame polno odgovornost za vse škode ali izgubo, ki bi se lahko zgodile Fotoaparatu med najemom. V primeru poškodbe, uničenja ali izgube je Stranka dolžna plačati Izposojevalcu znesek v višini 80% maloprodajne cene Fotoaparata. Uničen, poškodovan aparat ostane v lasti podjetja. 3.3 Stranka ima možnost, da bo vrnila neporabljene posnetke (neodprte in nepoškodovane pakete) Izposojevalcu ob koncu najemnega obdobja. Vrednost neporabljenih posnetkov se oceni na 70% maloprodajne cene v naročilu.
 4. Najemno obdobje in vrnitev 4.1 Najemno obdobje se začne na dan prevzema Fotoaparata s strani Stranke in se konča na dan vračila Fotoaparata Izposojevalcu. 4.2 Stranka se zavezuje, da bo vrnila Fotoaparat Izposojevalcu v enakem stanju, kot je bil ob prevzemu, razen običajne obrabe. 4.3 V primeru zamude pri vrnitvi Fotoaparata po dogovorjenem koncu najemnega obdobja, Stranka plača Izposojevalcu dodatno dnevno najemnino po dogovorjeni ceni za vsak dan zamude.
 5. Plačilo in varščina 5.1 Stranka se zavezuje, da bo plačala Izposojevalcu dogovorjeno ceno najema Fotoaparata vnaprej. 5.2 Izposojevalec lahko od Stranke zahteva varščino pred prevzemom Fotoaparata. Varščina bo vrnjena Stranki ob vrnitvi Fotoaparata v skladu s to pogodbo.
 6. Pravno obvestilo Stranka je seznanjena in se strinja, da bo uporabljala Fotoaparat na lastno odgovornost. Izposojevalec ni odgovoren za morebitne poškodbe, izgubo ali druge dogodke, ki bi nastali med uporabo Fotoaparata.
 7. Razveljavitev pogodbe 7.1 Vsaka stranka lahko razveljavi to pogodbo s pisnim obvestilom drugi stranki, če pride do kršitve katerega koli določila te pogodbe. 7.2 V primeru razveljavitve pogodbe mora Stranka takoj vrniti Fotoaparat Izposojevalcu.

Spletno naročilo/Št Računa: _____________________ Datum: __________________________

Prosimo, da natančno preberete in razumete pogoje te pogodbe pred naročilom. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas za pojasnila.

Foto albumi in okvirji

Foto albumi in okvirji
Foto book, Albumi od 500 slik, Klasični albumi, Poročni in ostali svečani, Albumi za krst, obhajilo in birmo, Otroški albumi, Slip-in,Multi okvirji, Stekleni okvirji...

Analogna fotografija

Analogna fotografija
Fotoaparati POLAROID, FILM ZA ANALOGNI FOTOAPARAT, DIY Razvijanje analognih filmov TEMNICA, KLASIČNI ANALOGNI FOTOAPARATI NA FILM,...

Brezzrcalni fotoaparati

Brezzrcalni fotoaparati
Prava izbira Brezzrcalnega Fotoaparata: Fuji, Canon, Nikon, Sony,...

Objektivi za fotoaparate

Objektivi za fotoaparate
Fuji, Samyang, Canon, Sigma, Tokina, Tamrom Petzval, Sony, Laowa, Viltrox,...

Foto - Video oprema

Foto - Video oprema
AKCIJSKE in 360° STOPINJSKE KAMERE, STUDIJSKA OPREMA Foto Studio, FOTO - VIDEO OPREMA in DODATKI,...

Vaš fotograf za vsako priložnost!

Plačilo in dostava

 • Plačilo po predračunu -TRR skeniranje QR kode

Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke.

qr koda za plačilo fotojama

 • Plačilo po povzetju - brez provizije pošti
 • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)