040/386-687 (9h-18h)
 
 x 

Joby stojalo GorillaPod Focus

-27% joby-stojalo-gorillapod-focus.jpg
joby-stojalo-gorillapod-focus.jpg
joby-stojalo-gorillapod-focus-1.jpg
Proizvajalec Joby
SKU izdelka:  AA000876
Raspoložljivost:   Dobavljivo
Joby stojalo GorillaPod Focus.Stojalo GorillaPod Focus, je največje in najzmogljivejše GorillaPod stojalo, namenjeno za večje SLR fotoaparate in video kamere.
Prodajna cena: 88,00 €
Osnovna cena z davkom: 120,00 €
Cena / kg:
Z dostavo Pošta Slovenije za 4,20 €
Z dostavo Osebni prevzem ŽIRI za 0,00 €
Z dostavo Darilno pakiranje za 19,00 €
Predvidena dobava: 2-5 dni.

Joby stojalo GorillaPod Focus

Stojalo GorillaPod Focus, je inovativen izdelek, ki vas bo enostavno prevzel. Je največje in najzmogljivejše GorillaPod stojalo, ki je trenutno na razpolago.

Sestavljeno je iz več kot dveh ducatov kroglic, ki se upogibajo in vrtijo v vse smeri (360°). Zajema vse lastnosti običajnih stojal, odlično varuje vaš SLR fotoaparat ali video kamero, obenem pa je dovolj prilagodljivo, da ga lahko ovijete okrog drevesa, obesite na vejo, ograjo ali ga postavite na ostro in neravno skalo. Možnosti uporabe so neomejene. Z njegovo pomočjo boste naredili čudovite posnetke iz zornih kotov, za katere si niste mislili, da jih lahko zajamete. Pohvali se lahko z nosilnostjo do 5 kg in največjo višino 29 cm.

Gorillapod je odlična rešitev za vse fotografe in snemalce, ki veliko potujejo, saj ga lahko enostavno pospravijo v nahrbtnik ali žep in se odpravijo novim doživetjem naproti.

Tehnične podrobnosti:

  • max. višina: 29 cm
  • standardni navoj: Universal 1/4-in tripod screw plus a 3/8-inch adapter screw
  • max. obremenitev: 5 kg
  • dimenzije: 290×92×92 mm
  • masa: 500 g

 

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

35mm film za analogni fotofilm 120mm filmi za analogni fotoaparat q Fuji instax square filmi listici fuji instax mini filmi ee fuji instax wide filmi listici Filmi za polaroid originals star polaroidni aparat