Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Klasični gramofon z Bluetooth povezavo SONY PS-LX310BT

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LPSLX310BT.CEL
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY PS-LX310BT
Prodajna cena: 237,49 €
Osnovna cena z davkom: 249,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Zaradi enostavne povezljivosti BLUETOOTH®, ki jo ponuja PS-LX310BT, se lahko prepustite toplemu zvoku vinilk povsod v svojem domu. Ob enokoračnem samodejnem predvajanju lahko svojo najljubšo skladbo zavrtite že z enim dotikom gumba, z novo zasnovo gramofonske ročke pa je doživetje ob poslušanju nemoteno.


Originalni zvok vinilk. Nova brezžična svoboda. - Odkrijte brezčasno doživetje ob poslušanju vinilk s preprostimi kontrolniki in novo stabilno povezljivostjo BLUETOOTH®. Gramofon PS-LX310BT ponuja čist in naraven zvok najljubše LP-plošče, ki ste jo povlekli iz arhiva, ali pa nove osupljive izdaje, ki jo želite predstaviti družini.

Vinilka unplugged - Zdaj lahko poslušate glasbo iz svoje zbirke vinilk z vsemi prednostmi brezžične tehnologije. Najljubše skladbe lahko poslušate z brezžičnimi zvočniki ali slušalkami tako, da jih povežete s tehnologijo BLUETOOTH® .

Zavrtite ploščo, takoj - Preprosto povežite naprave BLUETOOTH® in se prepustite poslušanju brez žic ali pa prek vgrajenega izhoda povežite napravo neposredno s svojim zvočnim sistemom. Priprava gramofona je hitra in enostavna, zato glasbo lahko predvajate tako, ne glede na to, kaj ste izbrali.

Enokoračno samodejno predvajanje - S funkcijo za popolnoma avtomatizirano predvajanje v enem koraku gramofon samodejno spusti gramofonsko ročko, poišče režo in začne predvajati glasbo iz naprave, seznanjene s tehnologijo BLUETOOTH®. Ko se skladba konča, vam ni treba narediti ničesar, saj se gramofonska ročka samodejno vrne na svoje mesto.

Privoščite si vrhunsko glasbo - Želite kar največ od svoje vinilke? Prilagodite stikalo za ojačitev zvoku plošče in prisluhnite glasbi, ko ste do največje možne mere odstranili popačenje.

Nova gramofonska ročka za vrhunski zvok - Z gramofonsko ročko z novo ravno zasnovo iz trpežnega aluminija je sledljivost boljša, zato je predvajanje stabilno, zvok bogat ter čist, nizki toni pa mogočni.

Debela protiprašna zaščita za predvajanje s popolno višino tona - Debelejša protiprašna zaščita zaduši akustični tlak v zvočnikih, zagotavlja več stabilnosti in manj popačenj. To lahko tudi odstranite in poslušate glasbo po svoji meri.

Aluminijasta plošča za stabilno premikanje - Gramofon je opremljen z mehanizmom jermenskega pogona in s ploščo iz aluminijaste zlitine. Plošča je robustna, vendar lahka, zato je med vrtenjem stabilna, zvok glasbe pa čistejši.

Čudovit videz, vrhunski zvok - Minimalistična zasnova gramofona se s svojo elegantno površino, ki je prijetna na dotik, brezhibno zlije s prostorom in postane njegov osrednji del, ne glede na to, ali v glasbi uživate v samoti spalnice ali pa ga postavite v bolj živahno dnevno sobo.

Prilagodi se vašim željam - Želite zavrteti klasičen singel? Lepo skrit v reži pod ohišjem gramofona je adapter za 45 vrt./min.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo