Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Mikro Hi-Fi stolp SONY CMT-SBT40D

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LCMTSBT40D.CEL
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY CMT-SBT40
Prodajna cena: 189,05 €
Osnovna cena z davkom: 198,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Glasbeni sistem CMT-SBT40D omogoča več načinov poslušanja, zato lahko izberete idealno glasbeno doživetje. Poslušajte CD-je, spremljajte najnovejše radijske oddaje FM ali pa hitro vzpostavite povezavo NFC z enim dotikom za pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth®. Glasbeni sistem klasične tridelne zasnove polepša vsak prostor.

2-kanalni sistem za mogočen zvok doma - Uživajte v mogočnem zvoku, ki napolni ves prostor, iz 2-kanalnega zvočniškega sistema. Dva zvočnika polnega razpona predvajata uravnotežen stereo zvok z visokimi, srednjimi in nizkimi frekvencami. In rezultat? Jasen in uravnotežen zvok, ki je enako vrhunski pri vsaki glasnosti.

Povezava Bluetooth za enostavno pretakanje glasbe - Tehnologija Bluetooth vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v združljivo napravo pretakate vse najljubše vsebine, tudi filme, slike in glasbo.

Mega Bass za boljše nizke tone - Vklopite zvočno nastavitev Mega Bass za mogočne nizke tone pri najljubših skladbah. Mega Bass s tehnologijami za digitalno obdelavo signala učinkovito izboljša nizkofrekvenčne tone za mogočne in bogate nizke tone, ki zvok okrepijo z globino.

7-pasovni izenačevalnik za optimiran zvok - Izberite idealne nastavitve za glasbo, ki jo poslušate. 7-pasovni izenačevalnik ima prednastavitve za glasbene zvrsti, ki so zasnovani tako, da optimirajo zvok glasbe. Preklapljajte med načini inchR’n’B inch, inchHip Hop inch, inchRock inch, inchPop inch, inchClassic inch, inchJazz inch in inchFlat inch ter uživajte v jasnem in uravnoteženem zvoku.

Kompakten tridelni glasbeni sistem s samostojnimi zvočniki - Kompaktna tridelna zasnova glasbenega sistema je idealna za kuhinjo, spalnico ali kabinet. Samostojna zvočnika lahko postavite pokončno, na bok ali 1,2 metra od glavne enote, kar omogoča prilagodljivo postavitev glasbenega sistema.

Vgrajen predvajalnik CD/DVD za zbirko CD-jev - Z vgrajenim predvajalnikom CD/DVD lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R in DVD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe. Glasbeni sistem povežite s televizorjem in si z vgrajenim DVD-predvajalnikom oglejte najljubše filme.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje - Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Vrata USB za predvajanje glasbe in polnjenje - Enostavno predvajajte in polnite. V vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in poslušate svojo celo glasbeno zbirko. Ni energije? Nič zato. Tablični računalnik ali pametni telefon med predvajanjem glasbe lahko tudi polnite.

Vzpostavite povezavo z enim dotikom z NFC - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N za hitro, brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povežete in pretakate lahko neposredno prek povezave Bluetooth.

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo