We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

Mini športna kamera SONY HDR-AS200VR z daljinskim upravljalnikom

-5% Mini __portna kamera SONY HDR-AS200VR z daljinskim upravljalnikom.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHDRAS200VR.CEN
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY HDR-AS200 + LIVE VIEW REMOTE
Prodajna cena: 332,49 €
Osnovna cena z davkom: 349,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Aktivna kamera ohišje + komplet daljinskega upravljalnika za pogled v živo.

V ŠKATLI: Adapter za stojalo, Daljinski upravljalnik za pogled v živo (RM-LVR2), Kabel mikro USB, Lepljivi nastavek, Paket akumulatorskih baterij (NP-BX1), Vodotesno ohišje (SPK-AS2)

Snemajte pri šibki svetlobi s CMOS-senzorjem Exmor R™ -Pristno reproducirajte vse vidike prizora tudi pri šibki svetlobi. Pri posebni zasnovi CMOS-senzorja Exmor R je žično vezje za območjem zajemanja svetlobe, kar močno izboljša občutljivost in zmanjša šum. Skupaj s hitrejšo vzporedno obdelavo signala in hitrejšo pretvorbo signala zagotavlja slike s širšim dinamični razponom in bogatim stopnjevanjem za intenzivne podrobnosti in jasnost.

BIONZ X™ za vrhunske podrobnosti in teksture - Vse videokamere morajo svetlobo, ki jo zajame senzor, pretvoriti v čudovito digitalno fotografijo. Mehanizem, ki poganja to pretvorbo, je tako pomemben kot objektiv in senzor visoke ločljivosti, zato je Sony razvil izjemni procesor BIONZ X, ki omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejšega stopnjevanja odtenkov in manj šuma tako pri fotografiranju kot pri snemanju posnetkov.

Svetovno priznana optika ZEISS - Objektiv ZEIS na podlagi več kot 150 let izkušenj na področju natančne optike z napredno večplastno prevleko zagotavlja intenzivne kontraste in ostrino vaših posnetkov brez bleščanja in odseva.

Prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja - Senzor bere slikovne podatke iz vsake slikovne pike, kar odpravlja prekrivanje, valovanje in napačne barvne artefakte pri videoposnetkih.

Napredni SteadyShot odpravlja tresljaje in zamegljenost - Od zahtevnih gorskih poti do divjega deskanja – vedno želite posneti tekoče in jasne videoposnetke, ki si jih bodo drugi z veseljem ogledali. Napredni stabilizator SteadyShot je učinkovitejši pri tresljajih z nizko amplitudo, kot na primer pri radijsko vodenih helikopterjih. Zato lahko z vodenim letalom snemajte jasne in osupljive panoramske posnetke brez tresenja.

Objektiv z ostro sliko in izjemno širokim kotom 170° - S 170-stopinjskim objektivom ZEISS Tessar® snemajte epske širokokotne prizore. Ali pa preklopite na 120-stopinjski pogled s stabilizatorjem SteadyShot. Vedno snemate čudovite posnetke najzahtevnejših smučišč, gorskih poti ali asfaltiranih poti.

Z vgrajenim stereo mikrofonom snemate kakovosten zvok - Odličen videoposnetek nadgradite z odličnim zvokom; z vgrajenim stereo mikrofonom in stereo lahko snemate čiste in naravne zvoke pustolovščin, funkcija za zmanjšanje zvoka vetra pa poskrbi za jasen zvok.

Ustream® za pretakanje vsebin v živo - Takoj delite smučarske podvige, visoke valove in padce v vodo. Prizore pretakajte v živo s sliko in zvokom visoke kakovosti.

XAVC S za profesionalne videoposnetke - Videokamere za široko potrošnjo podpirajo Sonyjev profesionalni kodek za osupljive domače posnetke z visoko bitno hitrostjo. 1

Motion Shot LE - Z enim kadrom zajemite vse dogajanje. Ta funkcija ustvari sestavljeno sliko predmeta v gibanju s prilagodljivimi nastavitvami za različne hitrosti zaporednih posnetkov, ki so: 10 sličic na sekundo/1 sekunda, 5 sličic na sekundo/2 sekundi in 2 sličici na sekundo/5 sekund.

Intervalno fotografiranje omogoča ustvarjalne videoposnetke - Snemajte podrobne in natančne posnetke pomembnih prizorov. Z intervalnim snemanjem posnamete fotografijo vsakih 5, 10, 30 ali 60 sekund, ki jih lahko združite v videoposnetek s časovnim preskokom. To je uporabno predvsem pri dolgotrajnejšem snemanju.

Zaporedno fotografiranje - Z zaporednim fotografiranjem snemajte hitre akcijske prizore. To vam omogoča snemanje največ 10 vrhunskih posnetkov potez ali gibov, zato je funkcija idealna za vse, ki si radi ogledujejo svoje dosežke in analizirajo svoj slog. Nastavitve so 10 sličic na sekundo/1 sekunda, 5 sličic na sekundo/2 sekundi in 2 sličici na sekundo/5 sekund.

Priročno snemanje z zanko - S snemanjem z zanko ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka. Snemanje z zanko lahko izberete s trajanjem 5, 20, 60, 120 minut ali inchneomejeno inch. Uporabljajte ga za snemanje odločilnih trenutkov brez skrbi, da bi zmanjkalo prostora.

Upravljanje več videokamer - Z do petimi videokamerami snemajte zanimive posnetke s perspektive od spodaj ali od zgoraj. Snemanje enostavno upravljajte dodatnim zapestnim daljinskim upravljalnikom za pogled v živo in pametnim telefonom z aplikacijo PlayMemories Mobile™.2

Ročno upravljanje za profesionalne videoposnetke - Izkoristite prefinjene funkcije za snemanje profesionalnih videoposnetkov. Z naprednimi ročnimi nastavitvami, kot sta izravnava beline in premik AE, optimirajte svetlost in odtenke glede na slike drugih videokamer za enostavnejše urejanje videoposnetkov.

Highlight Movie Maker za hitra opravila - Hitro najdite poudarjena mesta in takoj začnite z urejanjem. Highlight Movie Maker samodejno posname najboljše prizore in poudarja videoposnetke z glasbo v ozadju. Posnetke lahko tudi takoj delite s pametnim telefonom.3

Urejenim videoposnetkom dodajte glasbo - Videoposnetke, ki jih urejajte, opremite z najljubšimi skladbami, tudi lastno glasbo, in ustvarite lasten filmski slog.

Daljinski upravljalnik za pogled v živo zagotavlja popoln nadzor - Z modelom RM-LVR2 lahko posnetke takoj predvajate5 in preverite ter izbrišete nepotrebne posnetke za optimalno zmogljivost snemanja.

Funkcija obračanja slike - Funkcija obračanja je uporabna predvsem, ko z aktivno videokamero snemate v obrnjenem položaju. Pred snemanjem izberite posebno nastavitev, da z videokamero posnamete posnetke v standardnem položaju.

Prikaz podatkov GPS na videoposnetkih - Prikaz podatkov GPS na videoposnetkih s podatki o hitrosti iz vgrajenega sistema GPS ustvari drugo videodatoteko, ki prikazuje podatke o hitrosti itd. Videodatoteko s podatki o hitrosti lahko prenesete v splet in dogodivščine delite s številnimi osebami.

Hitre nastavitve - S programom Movie Creator za aktivno videokamero lahko enostavno snemate izjemne počasne posnetke ali učinke hitrega predvajanja. Hitrost predvajanja izbranega dela lahko znižate (x1/2, x1/4, x1/8) ali povišate (x2, x4, x8, x16).

Zasnova z zaščito proti pršenju je odporna na vodo - Če se odpravljate v gore, vodotesno ohišje pustite doma – zasnova z zaščito proti pršenju razreda IPX4 je odporna na vse razmere.

Wi-Fi® in NFC za povezavo z enim dotikom - Aktivno videokamero namestite na pametni telefon s povezavo NFC. Podatke aktivne videokamere lahko s funkcijo daljinskega upravljalnika na en dotik enostavno prenašate v pametni telefon ali tablični računalnik Android/iOS. Nato pa vsebine enostavno prenesite v družabna omrežja ali na spletne strani ter zanimive trenutke prek povezave Wi-Fi® delite s prijatelji in sorodniki.

Z združevanjem lahko urejate 4 videoposnetke - Z združevanjem videoposnetkov lahko združite do štiri segmente videoposnetkov (celo počasne dele), ki jih istočasno posnamete z različnimi videokamerami, in ustvarjate posnetke z razdeljenim zaslonom. S to edinstveno funkcijo lahko vsakdo ustvarja izjemne videoposnetke brez zapletene programske opreme za urejanje. Na voljo v PlayMemories Home.

Trpežno vodotesno ohišje z nastavkom za stojalo - Videokamero v zatesnjenem ohišju lahko uporabljate pod vodo do globine 10 metrov6 in je odporna na udarce. Hkrati pa je odporna tudi na umazanijo in prah, zato ji ne pridejo do živega niti blato, sneg, dež in pesek. To aktivno videokamero lahko s priloženim adapterjem namestite tudi na stojalo.

Združljivo s pomnilniškimi karticami Memory Stick Micro in Micro SD/SDHC/SDXC - V režo za pomnilniško kartico lahko vstavite Memory Stick Micro™ (M2) in pomnilniške kartice Micro SD/SDHC/SDXC 7 (razreda 4 ali višjega). Izberite pomnilniško kartico, ki je najprimernejša za zahteve fotografiranja in združljiva z računalnikom. (Pomnilniške kartice niso priložene.)

Omembe vredno - Akcija

Ne spreglejte
Ni slike
Ne spreglejte
lomography-f436c3-color-negative-400-iso-35mm-film-3-pack.jpg
Ne spreglejte
-68% SONY bliskavice hotshoe 36

Metz bliskavica 36 AF-4 digital za Sony

Prodajna cena: 29,00 €
Osnovna cena z davkom: 90,00 €
Ne spreglejte
-30% Polaroidni-fotoaparat-Diana-Instant-Square-z-bliskavico-cena-slovenija

Polaroidni fotoaparat Diana Instant Square z bliskavico

Prodajna cena: 90,30 €
Osnovna cena z davkom: 129,00 €
Ne spreglejte
Ni slike
Ne spreglejte
Ni slike
* Akcijske cene veljajo do razprodaje obstoječih zalog.
 

Dostava

  • dostava 3,50€ (Pošta Slovenije)
  • ni provizij pri plačilu po povzetju
  • brezplačna ob naročilu nad 199,00€
hitra dostava

Darila, popusti, novičke...

Lahko se prijavite na fotojama novičke. Obljubim, da sm prelen, da bi stalno moril, se pa lahko občasno najde kaj vrednega omembe.

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript