We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

Mini športna kamera SONY HDR-AZ1 z vodotesnim ohišjem

-5% Mini __portna kamera SONY HDR-AZ1 z vodotesnim ohi__jem.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHDRAZ1.CEN
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY HDR-AZ1
Prodajna cena: 246,99 €
Osnovna cena z davkom: 259,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Mini aktivna videokamera AZ1 s povezavo Wi-Fi® . Priloženo: Adapter za stojalo, Kabel mikro USB, Lepljivi nastavek (VCT-AM1), Paket akumulatorskih baterij (NP-BY1), Vodotesno ohišje (SPK-AZ1)

Manjša in lažja zasnova za izjemno prenosnost - Mini aktivna videokamera vas ne ovira. S tanko zasnovo z zaščito proti pršenju je približno za tretjino manjša od prejšnjih aktivnih videokamer, zato je upor zaradi vetra in vode med snemanjem manjši. Tudi snemanje je enostavnejše: mini aktivno videokamero upravljate z enostavnimi gumbi na bočnem delu ohišja – tudi če nosite rokavice.

Daljinski upravljalnik za pogled v živo za enostaven in ustvarjalen nadzor - Med dogajanjem posnemite natanko tisti prizor, ki ga želite. Priloženi daljinski upravljalnik za pogled v živo pritrdite na zapestje in vzpostavite povezavo Wi-Fi® za oddaljen začetek/konec snemanja in dostop do nastavitev načinov videokamere – hkrati lahko upravljate do pet aktivnih videokamer. Tudi manjša količina vode ni problem: daljinski upravljalnik za pogled v živo deluje do globine 3 metrov1 in s sistemom GPS celo beleži vašo lokacijo.

SteadyShot odpravlja tresljaje in zamegljenost - Od zahtevnih gorskih poti do divjega deskanja – vedno želite posneti tekoče in jasne videoposnetke, ki si jih bodo drugi z veseljem ogledali. SteadyShot zmanjšuje vpliv oscilacije slike na senzor, zato je gibanje manj zamegljeno, stopnja šuma pa nižja, tudi pri šibki svetlobi.

XAVC-S za snemanje z visoko bitno hitrostjo - Resnim fotografom je na voljo format XAVC S z visoko bitno hitrostjo. Zagotovite si snemanje posnetkov Full HD pri hitrosti 50 Mb/s za izraze vrhunske kakovosti in nizke stopnje šuma. Uporablja tudi način stiskanja večjih skupin podatkov za učinkovito snemanje videoposnetkov.

CMOS-senzor Exmor™ R z izboljšano občutljivostjo - Se s kolesom spuščate po gorskih poteh ali z njim drvite v mraku? Se vozite s kajakom ob zori? Vaši posnetki bodo kljub temu odlični. To omogočata občutljivost pri šibki svetlobi z izboljšano jasnostjo slike in zelo zmanjšano zrnavostjo, kar omogoča Sonyjev CMOS-senzor Exmor™ R.

BIONZ™ X za vrhunske podrobnosti in teksture - Sonyjev mehanizem za slikovno obdelavo z izjemno hitro obdelavo pristno reproducira teksture in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. BIONZ™ X s sprednjim čipom LSI (Large Scale Integration), ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Oster in izjemno širok 170-stopinjski objektiv ZEISS Vario-Tessar® - S 170-stopinjskim objektivom ZEISS Vario-Tessar snemajte odlične širokokotne prizore. Ali pa preklopite na standardni 120-stopinjski prikaz, ko je stabilizator SteadyShot vklopljen, da si zagotovite stabilnejše snemanje, tudi pri hitrem dogajanju. Vedno snemate čudovite posnetke najzahtevnejših smučišč, gorskih poti, drvečih brzic ali asfaltiranih poti.

Z vgrajenim stereo mikrofonom snemate kakovosten zvok - Odličen videoposnetek nadgradite z zvokom. Z vgrajenim stereo mikrofonom mini aktivne videokamere lahko posnamete vse naravne zvoke pustolovščine – od valov med deskanjem do vetriča med gorskim spustom in vsega vmes. Skozi priloženo vodotesno ohišje lahko snemate tudi pristne zvoke.

120 sličic na sekundo in ločljivost HD za izjemno počasne videoposnetke - Razširite ustvarjalne možnosti. Ko snemate videoposnetke v načinu prirezovanja APS-C (enakovredno super 35 mm), ta fotoaparat podpira snemanje pri hitrosti 120 sličic na sekundo pri ločljivosti HD (1280 x 720 slikovnih pik). Videoposnetke, posnete pri tej hitrosti sličic, lahko predvajate v pristni kinematografski kakovosti 30p za 4-krat počasnejše posnetke, ki natančno in podrobno zajamejo vse gibe.

Zasnova z zaščito proti pršenju je odporna na vodo - Če se odpravljate v gore, vodotesno ohišje pustite doma – zasnova z zaščito proti pršenju razreda IPX4 je odporna na vse razmere. To aktivno videokamero lahko pritrdite tudi neposredno na stojalo brez ohišja.

Z vodotesnim ohišjem se lahko podate v globino - Podajte se v globino. Mini aktivno videokamero namestite v priloženo vodotesno ohišje in pod vodo do globine 5 metrov snemajte popolne posnetke. Ohišje zagotavlja tudi zaščito pri snemanju napetih prizorov deskanja in vožnje s kajakom.

Podpora za aplikacije PlayMemories™ Camera - Sonyjeve aplikacije PlayMemories Camera omogočajo prijetnejšo in priročnejšo uporabo. Prenesite Smart Remote Control (omogoča daljinsko proženje zaklopa s pametnim telefonom), neposredni prenos za priročno uporabo družabnih omrežij ter druge aplikacije za urejanje in dodajanje učinkov.

Movie Creator za aktivno videokamero za profesionalne funkcije in enostavno urejanje - Movie Creator za aktivno videokamero poskrbi za še boljše videoposnetke. S številnimi funkcijami, kot sta prikaz podatkov GPS in izjemno počasen posnetek, lahko hitro in enostavno snemate in urejate videoposnetke. Videoposnetke lahko z vrtenjem videoposnetkov celo obrnete za 90° v levo ali desno, z združevanjem videoposnetkov pa lahko združite do štiri segmente, ki jih istočasno posnamete z različnimi videokamerami, in ustvarjate posnetke z razdeljenim zaslonom.2

Prikaz podatkov GPS beleži vaše pustolovščine - Zelo natančno beležite svoj položaj in analizirajte zmogljivost. Prikaz podatkov GPS izračuna vašo hitrost in ustvari drugo slikovno datoteko, ki prikazuje vašo pot, hitrost in druge podatke, zato vedno poznate vse pomembne podrobnosti zadnje pustolovščine.

Snemanje z okoli obrnjenim fotoaparatom - Morate mini aktivno videokamero namestiti obrnjeno okoli? Nič lažjega. Mini aktivna videokamera ima posebno nastavitev, ki upošteva obratno namestitev in sliko samodejno obrne v pravilni položaj. Zato jo lahko namestite kamorkoli in pod vsakih kotom ter še vedno snemate enako vrhunske in pravilno obrnjene posnetke.

Motion Shot LE razkrije vse poteze in prehode - Z odlično ustvarjalno funkcijo se pohvalite z največjimi skoki in najdrznejšimi triki. V načinu Motion Shot LE je posneto gibanje predmeta prikazano v zaporedju prekritih slik pred istim ozadjem, zato so vsi prehodi jasnejši in neverjetno podrobni.

Slika Mini aktivna videokamera AZ1VR s povezavo Wi-Fi® - Snemajte izboljšajte s številno dodatno opremo, s katero ste lahko ustvarjalni. Aktivno videokamero namestite na krmilo ali glavo; videokamero lahko uporabljate tudi s pasjo oprsnico.

Omembe vredno - Akcija

Ne spreglejte
Ni slike
Ne spreglejte
lomography-f436c3-color-negative-400-iso-35mm-film-3-pack.jpg
Ne spreglejte
-68% SONY bliskavice hotshoe 36

Metz bliskavica 36 AF-4 digital za Sony

Prodajna cena: 29,00 €
Osnovna cena z davkom: 90,00 €
Ne spreglejte
-30% Polaroidni-fotoaparat-Diana-Instant-Square-z-bliskavico-cena-slovenija

Polaroidni fotoaparat Diana Instant Square z bliskavico

Prodajna cena: 90,30 €
Osnovna cena z davkom: 129,00 €
Ne spreglejte
Ni slike
Ne spreglejte
Ni slike
* Akcijske cene veljajo do razprodaje obstoječih zalog.
 

Dostava

  • dostava 3,50€ (Pošta Slovenije)
  • ni provizij pri plačilu po povzetju
  • brezplačna ob naročilu nad 199,00€
hitra dostava

Darila, popusti, novičke...

Lahko se prijavite na fotojama novičke. Obljubim, da sm prelen, da bi stalno moril, se pa lahko občasno najde kaj vrednega omembe.

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript