We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP515

-29% MP3 PREDVAJALNIK FM_USB 8GB XP515.jpg
SKU izdelka:  3830054333642
Raspoložljivost:   Na zalogi
MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP515
Prodajna cena: 19,90 €
Osnovna cena z davkom: 27,90 €
Price / kg:
MP3 PREDVAJALNIK XP515, ki ima vgrajen 8GB notranjega pomnilnika. Predvajalnik ima ohišje sestavljeno iz aluminija ter plastike, zaradi katerega je priročen tudi za športne aktivnosti skupaj z klip sistemom pritrditve. Predvajalnik je na voljo v različnih barvah. Je izredno majhne, kompaktne velikosti, da vas ne moti pri vsakodnevni uporabi. Izpostavimo lahko še posebej šport in sicer tek, planinarjenje, kolesarstvo ter mnogo drugih športnih aktivnosti. Lahko je uporabljen tudi kot USB ključ ( možnost shranjevanja podatkov ). MP3 predvajalnik, ima vgrajen tudi FM Radio sprejemnik, ki uporablja slušalke kot anteno. MP3 PREDVAJALNIK XP515 je aluminijastega ohišja s klip sistemom (sponka), zaradi katerega je predvajalnik priročen za športne aktivnosti, z dvobarvnim led zaslonom. Predvajalnik je v različnih barvah. Garancija eno Leto eno leto. V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
LASTNOSTI
Zaslon: 126*64 dvobarvni LED Spomin 8GB Flash (do 8000 pesmi) Vgrajen FM radio Primeren za šport (klip sistem) Glasbena podpora: MP3/WMA Info za glasbo podpora: ID3 Snemalnik Plug&Play podpora: Windows2000/XP/Vista/7/8/10 Machintosh OS Priklop: USB 2.0 Visoko-hitrostni USB polnilna Baterija ( 3,7V Lithium baterija ) ALU ohišje Atraktivne barve Integrirana baterija

Dostava

  • Dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 199,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

Vseh možnih artiklov, v objavljenih kategorijah, žal ni mogoče ažurno/konkurenčno objaviti v ponudbo, zato mi zaupajte svoje želje. Lahko presenetim! Dobava foto-video in druge opreme po naročilu.
Za konkurenčno
ponudbo pišite na:
 

info@fotojama.com

 najboljša ponudba fotojamas

Enostavna plačila

Plačilo QR kodo fotojamas