We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP555

-20% MP3 PREDVAJALNIK FM_USB 8GB XP555.jpg
SKU izdelka:  3830054332157
Raspoložljivost:   Na zalogi
MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP555
Prodajna cena: 19,90 €
Osnovna cena z davkom: 24,90 €
Price / kg:
MP3 PREDVAJALNIK XP555 ima vgrajenega 8GB notranjega pomnilnika za shranjevanje pesmi. Zraven je dodan tudi FM Radio sprejemnik, ki uporablja slušalke kot anteno. Predvajalnik ima gumirano ohišje, zaradi katerega je predvajalnik priročen tudi za športne aktivnosti. Je izredno majhne velikosti, da vas ne moti pri vaših športnih aktivnostih. Še posebej primeren za tekače oziroma vse ljubitelje kolesarjenja. Uporaben kot USB ključ (možnost shranjevanja podatkov). Upravlja se preko LCD ekrana, in tipk, ki se nahajajo na sprednjem in stranskem delu MP3-ja. MP3 PREDVAJALNIK XP555 ima še možnost za dodajanje paščka za nošenje, enostavno ga samo privežete nanj tako da lahko uporabljate predvajalnik tudi če nimate nobenih žepov. Na voljo je v različnih barvah. Garancija eno Leto eno leto. V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
LASTNOSTI
Zaslon: 126*64 OLED Spomin 8GB Flash (do 4000 pesmi) Vgrajen FM radio Uporaba kot USB ključ Glasbena podpora: MP3/WMA Info za glasbo podpora: ID3 Snemalnik Plug&Play podpora: Windows2000/XP/Vista/7/8 Machintosh OSX Priklop: USB 2.0 Visoko-hitrostni USB polnilna Baterija (3,7V Lithium baterija) Plastično gumirano ohišje Atraktivne barve

Dostava

  • Dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 199,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

Vseh možnih artiklov, v objavljenih kategorijah, žal ni mogoče ažurno/konkurenčno objaviti v ponudbo, zato mi zaupajte svoje želje. Lahko presenetim! Dobava foto-video in druge opreme po naročilu.
Za konkurenčno
ponudbo pišite na:
 

info@fotojama.com

 najboljša ponudba fotojamas

Enostavna plačila

Plačilo QR kodo fotojamas