Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Naglavne Bluetooth slušalke SONY WH-CH510

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LWHCH510W.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY WH-CH510W
Prodajna cena: 48,45 €
Osnovna cena z davkom: 51,00 €
Price / kg:
Lahke in popolnoma brezžične slušalke WH-CH510 so narejene za aktivno življenje. Do 35-urni čas delovanja baterije vas sili k poslušanju skozi cel dan.

Udobno, celodnevno poslušanje s kakovostnim zvokom - Priljubljeno glasbo in poddaje lahko s Sonyjevimi slušalkami WH-CH510 poslušate dlje. Ni vam treba biti v skrbeh, da se bo baterija na poti izpraznila, saj imate poleg lahke zasnove na voljo še 35 ur neprekinjenega poslušanja.

Brezžična tehnologija Bluetooth® - Povežite pametni telefon ali tablični računalnik in poslušajte priljubljene skladbe brezžično z brezžično tehnologijo Bluetooth®.

Napajanje za celodnevno delovanje in hitro polnjenje - Ker znaša čas delovanja baterije do 35 ur, jih boste lahko nemoteno uporabljali tudi na dolgih izletih. Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem s kablom Type-C™ napolnite za 90 minut predvajanja.

Gumbi, s katerimi je poslušanje enostavno - Uporabite gumbe za predvajanje, zaustavitev ali preskakovanje skladb in prilagoditev glasnosti.

Izberite barvo - Izbirate lahko med črno, modro in belo – kar vam najbolj ustreza. 1 Barva in kakovost teksture vzbujata lep in udoben občutek.

Vzemite glasbo povsod s seboj - Slušalke WH-CH510 niso le kompaktne in lahke, z vrtljivimi ušesnimi čašicami jih lahko tudi enostavno varno pospravite v torbo.

Enostavno prostoročno telefoniranje - Zaradi vgrajenega mikrofona je prostoročno klicanje preprosto in pogovori nemoteni. Ni vam treba niti vzeti telefona iz žepa.

Združljivost z glasovnim pomočnikom - S preprostim pritiskom na gumb se povežete z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu, da dobite navodila, predvajate glasbo in komunicirate z drugimi.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo