Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Naglavne Bluetooth slušalke SONY WH-CH710N, bela

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LWHCH710NW.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY WH-CH710NLW
Prodajna cena: 142,49 €
Osnovna cena z davkom: 149,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Močan zvok brez motenj povsod. Z odpravljanjem šumov prek tehnologije dveh senzorjev šumov in z načinom okoljskega zvoka lahko nadzirate, kaj želite slišati – in s 35 urami brezžičnega predvajanja boste glasbo poslušali cel dan.

Slušalke, s katerimi se odklopite od vsakdanjih skrbi - Ne glede na to, ali ste na dolgem poletu ali pa se le peljete v službo, funkcija odpravljanja šumov z umetno inteligenco (AINC) nenehno analizira komponente okoljskega ambientalnega zvoka in samodejno izbira način, ki bo v vašem okolju najučinkoviteje odpravljal šume.

S tehnologijo dveh senzorjev šumov nadzirate, kaj slišati - Z mikrofonoma, en obrnjen naprej, drug nazaj, WH-CH710N zajamejo več okoljskega zvoka kot kadarkoli doslej. Če torej ne želite slišati hrupa zaradi mestnega prometa ali pogovorov v pisarni, se boste lahko nemoteno popolnoma prepustili tistemu, kar poslušate.

NFC™ z enim dotikom za takojšnjo glasbo - Near Field Communication (NFC™) omogoča začetek pretakanja glasbe že z enim dotikom. Na ohišju naprave, ki podpira NFC™, se preprosto dotaknite oznake N-mark za hitro in enostavno povezavo.

Kakovostno pretakanje prek povezave Bluetooth® - Nimate tehnologije NFC™? Ne skrbite. Napravo povežite ročno tako, da v svoji napravi v meniju z nastavitvami vklopite Bluetooth®.

Zasnovane z mislijo na slog - Slušalke WH-CH710N z elegantno in zaobljeno obliko imajo prijeten videz in kakovosten zvok.

Popolno prileganje - S prilagodljivim kovinskim drsnikom lahko prilagodite velikost, da se vam slušalke popolnoma prilegajo. S tem izboljšate udobje ob dolgotrajni uporabi.

Celodnevno udobje - Z mehkimi in ovalno oblikovanimi ušesnimi blazinicami vam zaradi neudobja ne bo treba prekinjati poslušanja najljubših glasbe, ogleda filmov in televizijskih oddaj.

Vrtljiva zasnova za enostavna potovanja - Čašice WH-CH710N z zložljivo zasnovo varno prenašate povsod s seboj, ne glede na to, ali se odpravljate na dolgo pot s kovčkom ali pa z nahrbtnikom domov po službi.

Hitro polnjenje - Z vgrajeno litij-ionsko baterijo lahko zvočne vsebine poslušate do 35 ur z enim samim polnjenjem. Poleg tega s hitrim polnjenjem dobite 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja.

Prilagodite zvok - Z načinom okoljskega zvoka lahko v celoti nadzirate svoje doživetje ob poslušanju. Če ga vklopite, boste poslušali svojo glasbo in kljub temu slišali pomembne vsakdanje zvoke, ki so pomembni za vašo varnost, kot so hrup prometa in obvestila prevoznikov.

S 30-mm zvočniškimi enotami vedno ujamete ritem - Z novimi 30-mm zvočniškimi enotami je zvok čist in jasen celo z lahkimi in udobnimi slušalkami, ki so idealne za reprodukcijo frekvenc, od nizkih tonov do visokih vokalov.

Prostoročna pomoč vašega pomočnika - S preprostim pritiskom na gumb se povežete z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu, da dobite navodila, predvajate glasbo in komunicirate z drugimi.

Jasnejše prostoročno klicanje - S preprostim prostoročnim telefoniranjem so pogovori še lažji. Pustite telefon, kjer je in samo začnite govoriti. Slušalke WH-CH710N osebi, ki je na drugi strani, prenese razločnejši zvok.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo