Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Naglavne Bluetooth slušalke SONY WH-XB700B

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LWHXB900NB.CE7
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY WH-XB900NB
Prodajna cena: 242,24 €
Osnovna cena z davkom: 254,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Prepustite se zabavi za eno osebo z zvokom EXTRA BASS™. S slušalkami z odpravljanjem šumov WH-XB900N z brezžično tehnologijo Bluetooth®, ki se ponašajo z napajanem za ves dan, udobnim dolgotrajnim poslušanjem ter priročnostjo za vsak dan, boste uživali v glasbi tako, kot želite.


EXTRA BASS™ za impresivno globok in izrazit zvok - Sonyjeva funkcija EXTRA BASS™2, s katero so opremljene slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N, poudari vse nizke frekvence, zato so nizki toni izjemni. Na ohišju slušalk je poseben kanal za nizke tone, izboljšali smo nepredušnost v prostoru med zvočniškimi enotami in bobniči, zato je zvok natančen, ritem izrazit, zven vsake skladbe pa na ta način še boljši. Slušalke kljub temu ohranjajo čist zvok in ponujajo lepo bogato ter lepo zaokroženo doživetje ob poslušanju.

Tehnologija za odpravljanje šumov - Izklopite zvoke zunanjega sveta in se prepustite zabavi samo zase s funkcijo digitalnega odpravljanja šumov s kakovostjo zvoka EXTRA BASS.

NFC in Bluetooth® za brezžično svobodo - Near Field Communication (NFC) in brezžična tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah ter zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Dolga življenjska doba baterije za celodnevno delovanje - S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur3 predvajanja, zato boste lahko nemoteno uživali ob neprekinjenem poslušanju skladb ali miksov.

Hitro polnjenje, ko ste v stiski s časom - Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 60 minut predvajanja. Idealno, če hitite z enega konca na drugega.

Elegantna zložljiva zasnova in udobno dolgotrajno poslušanje - Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk z odpravljanjem šumov WH-XB900N z enobarvnim poudarkom na ohišju se odlično ujema z vsemi vašimi slogi. Mehke ušesne blazinice lahko dolgo udobno uporabljate in so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov. Ne želite več poslušati glasbe? Preprosto jih zložite in enostavno prenašajte.

Vgrajeni mikrofon za enostavne pogovore - Enostavno se lahko pogovarjate, tudi ko uporabljate slušalke, vgrajeni mikrofon pa omogoča prostoročno klicanje z izbranimi pametnimi telefoni. Preprosto dvotapnite desni del ohišja slušalk in odgovorite na klic, glasnost pa prilagodite tako, da podrsnete gor ali dol.

Gumbi na dosegu prstov - Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da tapnete ploščo na dotik na ohišju slušalk ali podrsate po njej. Za funkcijo hitre pozornosti se preprosto dotaknite desnega dela ohišja in glasnost glasbe se takoj zmanjša, vi pa lahko slišite okoljske zvoke – od osebe, ki vas nekaj vpraša v kavarni, do obvestil na železniških postajah.

Prenesite aplikacijo Sony | Headphones Connect in prilagodite doživetje ob poslušanju. Med funkcijami je tudi prilagodljiv kontrolnik za zvok, ki samodejno zazna vašo dejavnost – na primer potovanje, hojo ali čakanje – in prilagodi nastavitve okoljskega zvoka določeni situaciji. V aplikaciji lahko tudi prilagodite te nastavitve svojim potrebam, prilagodite raven zvoka z izenačevalnikom in še več.

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom - Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga glasovni pomočnik4 v pametnem telefonu, s katerim se povežete prek mikrofona, ki je vgrajen v slušalke. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike in še veliko več

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo