Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M3 kompakten s senzorjem tipa 1.0

-5% Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M3 kompakten s senzorjem tipa 1.0.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDSCRX100M3.CE3
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY DSC-RX100M3
Prodajna cena: 588,05 €
Osnovna cena z davkom: 619,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
CMOS-senzor Exmor R tipa 1.0 z 20,1 milijona (učinkovitih) slikovnih pik. Mehanizem BIONZ X za vrhunske podrobnosti in odpravljanje šumov. 24–70 mm objektiv ZEISS® Vario-Sonnar T* z zaslonko F1,8–2,8. Vgrajeno elektronsko iskalo OLED Tru-Finder (EVF). LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom za sebke

Enkratna zmogljivost, vsestranska priročnost. - Širši in svetlejši objektiv, vgrajeno iskalo OLED s premazom ZEISS T*, procesor BIONZ X in še veliko več. Vse to v elegantnem ohišju, ki ga enostavno prenašate in z veseljem uporabljate.
Posnemite obširno panoramo ali popoln bližinski posnetek. - 24–70 mm objektiv Vario-Sonnar T* F1,8–2,8 priznanega proizvajalca ZEISS® zagotavlja izjemno prilagodljivost, zato z vrhunskim digitalnim fotoaparatom snemate široko, od blizu in s priročnim zoomom.
Vrhunska kakovost slike. - Z vsestranskim objektivom ZEISS®, senzorjem tipa 1.0 in izjemno hitrim procesorjem lahko snemate zahtevne prizore pri šibki svetlobi in osupljive širokokotne posnetke, pri katerih vedno zajamete vse, kar je pomembno.
Senzor z osvetlitvijo ozadja omogoča boljše zajemanje svetlobe. - Sonyjeva zasnova brez kovinske žice na sprednjem delu (I) omogoča skoraj štirikrat večjo (II) površino za zajemanje svetlobe kot pri standardnih senzorjih (III).
Z mehanizmom BIONZ X zajemite vse podrobnosti. - BIONZ X, izboljšana reprodukcija podrobnosti in tehnologija za zmanjševanje uklona zagotavljajo jasnejšo in ostrejšo reprodukcijo tankih črt. Manjša je tudi zamegljenost s svetlobnih točk, predvsem pri nižjih vrednostih zaslonke.
Kompakten, lahek – in popolnoma opremljen. - RX100 III z vgrajenim elektronskim iskalom, vrhunskim senzorjem, svetlim objektivom ZEISS® in drugimi funkcijami v elegantnem aluminijastem ohišju postavlja nove standarde za vrhunske kompaktne fotoaparate.
Hitro premikanje ali počasen nasmeh – posnemite odločilni trenutek. - S številnimi možnostmi samodejnega ostrenja se lahko namesto na opremo povsem osredotočite na predmet; dve sta navedeni spodaj.
Posnemite, pritisnite in delite. - Wi-Fi® in NFC (Near Field Communication) omogočata brezžično prenašanje fotografij ali videoposnetkov v televizorje NFC ter pametne telefone in tablične računalnike Android.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo