Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-1635Z širokokotni zoom 16-35mm T* FE F4 ZA OSS Zeiss

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL1635Z.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-1635Z
Prodajna cena: 1405,05 €
Osnovna cena z davkom: 1479,01 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Vrhunsko ločljivost po celotnem območju slike in najmanjšo stopnjo popačenja zagotavlja napredna optična zasnova s petimi asferičnimi elementi, vključno z enim velikim naprednim asferičnim elementom (AA) in tremi elementi ED.

Širokokotni posnetki po uporabnem razponu zooma - 16–35 mm širokokotni objektiv z zoomom in vgrajenim optičnim stabilizatorjem slike je idealen za hitre posnetke, notranje prizore, skupinske posnetke, pokrajine in druge vsebine, predvsem z ohišjem polnega formata serije ?7. Konfiguracija ZEISS Vario-Tessar omogoča izjemno zmogljivost v kompaktnem in lahkem ohišju.

Prefinjena optika zagotavlja osupljive slike - Napredna optična zasnova z velikim naprednim asferičnim elementom in tremi elementi ED zagotavlja vrhunsko jasno sliko in najnižjo stopnjo popačenja. Legendarni premaz ZEISS T* zmogljivost še poveča tako, da učinkovito odpravlja odseve za vedno jasen in naraven kontrast, predvsem pri fotografiranju pokrajin.

Stalna osvetlitev pri vsaki povečavi - S stalno zaslonko pri vsaki goriščni razdalji lahko prizore povečujete in snemate pri vsaki zaslonki brez spreminjanja nastavitev osvetlitve ali globinske ostrine, zate lahko pozabite na tehnične podrobnosti in se osredotočite na sliko. Najširša zaslonka je F4 po celotnem razponu zooma.

Ostra in jasna slika v vseh razmerah - Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasen nočne prizore ali prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.

Ostra in jasna slika od roba do roba - Tehnologija asferičnega objektiva poveča prenosnost, ne da bi se zmanjšala slikovna zmogljivost. Objektiv ima pet asferičnih elementov (tudi z enim naprednim asferičnim) in 3 steklene elemente (Extra-low Dispersion) za izjemno natančne posnetke in osupljivo upodabljanje brez okorne zasnove, ki je značilna za podobne objektive DSLR.

Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih - Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo