Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-24105G zoom FE 24-105 mm F4 G OSS

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL24105G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-24105G
Prodajna cena: 1329,05 €
Osnovna cena z davkom: 1399,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Teleobjektiv z zoomom srednjega dosega in širokega razpona - S širokim razponom zooma od 24 do 105 mm

Teleobjektiv z zoomom srednjega dosega in širokega razpona - S širokim razponom zooma od 24 do 105 mm in s stalno zaslonko F4 je snemanje objektov, kot so portreti, hitri posnetki, pokrajine, arhitektura in še kaj, povsem enostavno. Ta en objektiv zadovolji skoraj vse potrebe snemanja, zato vam ni treba s seboj nositi nobene dodatne opreme.

Izjemne slike pri kateri koli goriščni razdalji - Del napredne optične zasnove so tudi štirje asferični elementi, od katerih sta dva visokonatančna AA (napredno asferična), kar omogoča učinkovito odpravljanje popačenja, obenem pa se dosledno ohranjata visoka ločljivost od roba do roba ter kakovost slike po celotnem razponu zooma.

ED-steklo izboljša ločljivost in kontrast - S premišljeno umestitvijo treh elementov iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) na optično pot objektiva smo še izboljšali ločljivost tako, da smo odpravili barvno odstopanje. Odlična ostrina in reprodukcija naravnih barv se ohranita vse do robov slike.

Jasnost in kontrast pri katerikoli svetlobi - Sonyjeva originalna plast Nano AR odpravlja odbojno svetlobo, ki lahko povzroča odseve in bleščanje v protisvetlobi in pod drugimi zahtevnimi svetlobnimi pogoji, in zagotavlja dosledna visok kontrast in jasnost. Niti pod najrazličnejšimi koti ne pride do odseva neželene svetlobe, zato je prilagodljivost okvirjanja in kompozicije večja. (1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)

Lepa kombinacija ostrine in zameglitve ozadja - Poleg zasnove s krožno zaslonko k osupljivi usklajenosti ostrine in bujne zameglitve ozadja veliko prispeva tudi narava natančnega upravljanja sferičnega odstopanja, kar je zaščitni znak znamke G Lens. Zmogljivost združevanja visoke ločljivosti in mehke zameglitve ozadja ponuja izjemne možnosti ustvarjalnega izražanja s fotografijo.

Rešitev z enim objektivom za mobilno in vsestransko fotografiranje - Odlična optična zmogljivost in zmogljiv zoom se skrivata v kompaktni in lahki zasnovi, ki tehta borih 663 gramov (23,4 oz.). Zasnovo dograjujejo ohišja modelov serije E za izjemno upravljanje in mobilnost sistema. Z enim visoko zmogljivim objektivom lahko fotografirate različne objekte v različnih okoliščinah. Minimalna razdalja ostrenja 0,38 metra (1,25 čevlja) in vgrajen optični stabilizator slike še dopolnjujeta njegovo vsestranskost.

Stalna zaslonka F4 in hitro, natančno ter tiho samodejno ostrenje za fotografije in videoposnetke - Stalna najširša zaslonka F4 po celem razponu zooma ohrani svetlost tudi pri spremenjeni goriščni razdalji. Sonyjev sistem gonilnikov za AF DDSSM zagotavlja hitro, natančno, tiho ostrenje. Natančna optična zasnova minimizira zvok ostrenja. Zaradi vsega navedenega je FE 24-105mm F4 G OSS odlična izbira tako za snemanje fotografij kot tudi videoposnetkov.

Sprednji element s premazom iz fluora - Premaz iz fluora na sprednjem elementu objektiva preprečuje nabiranje umazanije in prstnih odtisov ter omogoča lažje odstranjevanje umazanije in prstnih odtisov z brisanjem, če se vendarle naberejo na površini objektiva.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova tega objektiva je v celoti odporna na prah in vlago3, kar zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Tekoče delovanje, vsestranska uporaba - Gumb za zaklep ostrenja, obroč za ročno ostrenje, stikalo za samodejno/ročno ostrenje in drugi gumbi zagotavljajo vsestransko upravljanje s prsti. Gumb za zaklep ostrenja lahko prilagodite v meniju na ohišju tako, da mu dodelite številne funkcije, ki ustrezajo potrebam uporabnika.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo