Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-24240

-5% Objektiv serije E SONY SEL-24240.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL24240.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-24240
Prodajna cena: 1015,55 €
Osnovna cena z davkom: 1069,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
24 mm do 240 mm objektiv z 10-kratnim zoomom je primeren za številne razmere fotografiranja, zato je idealen za potovanja z malo prtljage, pokrajine, arhitekturo, hitre posnetke, portrete itd. Brez menjave objektiva preklapljajte med širokokotnim in telefoto pogledom ter zajemite več bežnih trenutkov. Napredna optika učinkovito zmanjšuje odstopanja in zagotavlja visoko ločljivost po celotni sliki, natančni linearni motor pa omogoča hitro, tekoče in odzivno ostrenje. Optični stabilizator slike SteadyShot omogoča fotografiranje iz roke v načinu telefoto in pri šibki svetlobi, zasnova pa je odporna na prah in vlago, kar omogoča zanesljivo uporabo v zahtevnih pogojih.

24 mm poudarja učinek polnega formata - Ta objektiv je širši kot večina drugih objektivov iste vrste, saj s širokim kotom 24 mm zagotavlja precejšnjo prednosti pri formatu polnega razpona. 24 mm omogoča več dinamičnih perspektiv za pokrajine, arhitekturo, notranje posnetke in številne druge predmete. Celotna slika ima odlično ločljivost pri vseh goriščnih razdaljah.

10-kratni zoom zajame bližnje in oddaljene predmete - Razpon 24 mm do 240 mm je primeren za različne načine fotografiranja. Ker potrebujete samo en objektiv, vam na pot ni treba vzeti veliko opreme in fotoaparat lahko učinkovito uporabljate v živahnih okoljih. Približajte se predmetu in s telefoto območjem ustvarite izjemno perspektivo za tekoče učinke zameglitve za predmete, kot so cvetlice, in pri splošnem fotografiranju.

Visoka ločljivost po celotnem razponu zooma - Pet asferičnih elementov in steklen element ED omogočajo vrhunsko zmogljivost 24 mm kompaktnega objektiva. Učinkovito odpravlja vse vrste odstopanj in zagotavlja visoko ločljivost po celotni sliki. Napredni linearni motor poganja mehanizem za ostrenje za hitro in tekočo odzivnost po razširjenem razponu zooma.

Ostre slike pri vsaki svetlobi - Vgrajeni optični stabilizator slike SteadyShot omogoča enostavnejše snemanje podrobnih slik pri fotografiranju iz roke v telefoto območju razpona zooma, v zaprtih prostorih ali pri nočnih prizorih. Pri večini načinov fotografiranja lahko stojalo pustite doma.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova preprečuje vstop prahu in vlage, kar zagotavlja zanesljivo delovanje v zahtevnih zunanjih pogojih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo