Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-24F28G FE 24 mm F2.8

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL24F28G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-24F28G
Prodajna cena: 683,05 €
Osnovna cena z davkom: 718,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Kompakten širokokotni glavni objektiv.

Kompakten širokokotni glavni objektiv. - Ta širokokotni glavni objektiv nudi visoko kakovost slike in zameglitev ozadja objektiva G v kompaktni zasnovi z vrhunsko izdelavo in intuitivnim upravljanjem. Je preprost za prenašanje in odličen za širokokotne posnetke, ki pritegnejo pogled. Hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje je popolna rešitev za zajem ključnih trenutkov pri snemanju fotografij in filmov.

Ujemajoč se komplet prenosnih primarnih objektivov - To je eden način primarnih objektivov G (na prodaj ločeno), ki nudi različne goriščne razdalje pri nespremenjenem zunanjem videzu, premer filtra 49 mm, kompaktna zasnova in postavitev. Objektivi so dovolj kompaktni, da lahko s seboj vzamete vse tri. Tako boste pripravljeni na izjemne posnetke najrazličnejših prizorov in subjektov, zaradi podobne teže pa ne boste imeli težav pri nastavljanju ravnotežja na kardanskem mehanizmu.

Intuitivna kovinska zasnova in jasna optika - Kovinska (aluminij) zunanjost ohišja objektiva in senčila ter vgravirana goriščna razdalja in oznake zaslonke še poudarijo vrhunsko kakovost izdelave. Izredno lahka in kompaktna zasnova, visoka kakovost slike objektiva G, obroček za zaslonko in ročno ostrenje z linearno odzivnostjo nudijo intuitivno delovanje, s katerim postane snemanje izjemno doživetje.

Nizka teža za preprosto prenašanje in dosledno snemanje - Mehanska zasnova izkorišča vse zmogljivosti najsodobnejše tehnologije optike z učinkovito postavitvijo dveh asferičnih elementov objektiva in kratko hrbtno razdaljo pri izjemno kompaktni velikosti in nizki teži z vsega 162 g (5,8 unče). Objektiv je idealen za fotografiranje pokrajine ali snemanje filmov s kardanskim mehanizmom ali snemanje sebkov s širokim vidnim kotom. Mobilnost omogoča kompaktna zasnova, ki se ujema tako z ohišji polnega formata kot tudi ohišji APS-C.

Visoka kakovost slike z najsodobnejšo optično tehnologijo - Najsodobnejša tehnologija optike s tremi asferičnimi elementi in enim elementom iz stekla ED (Extra-low Dispersion) omogoča izredno kakovost slike z visoko ločljivostjo in preprečevanjem barvnega robljenja na vseh delih slike. Asferični elementi kompenzirajo različna odstopanja in zagotavljajo visoko ločljivost od roba do roba slike, tudi pri najširši zaslonki s plitko globinsko ostrino. Element iz stekla ED odpravlja barvno odstopanje in učinkovito zmanjša barvno robljenje, ki se pogosteje pojavlja na robu slike.

Čudovita naravna zameglitev ozadja - Na voljo je krožna zaslonka s 7 lopaticami z natančnim nadzorom sferičnega odstopanja, ki vpliva na zameglitev ozadja in nudi čudovit naravni videz zameglitve ozadja objektiva G.

Dvojni linearni motorji omogočajo hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje - Dva linearna motorja zagotavljata hitro in natančno samodejno ostrenje z vrhunsko zmogljivostjo sledenja in izkoristek vseh zmogljivosti ohišja fotoaparata. Hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje z vrhunsko zmogljivostjo sledenja je popolna rešitev za snemanje.

Izjemna zmogljivost bližnjih posnetkov - Najmanjša razdalja ostrenja 24 cm (0,79 čevlja) (samodejno ostrenje)/18 cm (0,59 čevlja) (ročno ostrenje) omogoča izjemne bližnje posnetke. Z bližnjim posnetkom lahko izpostavite slikan subjekt pred zamegljenim ozadjem. S širokim 24 mm vidnim kotom je objektiv idealen tudi za snemanje sebkov s pritrjenim kardanskim mehanizmom ali ročajem.

Kovinska barva ter odpornost proti prahu in vlagi - Kovinska (aluminij) zunanjost ohišja objektiva in senčila še pripomore k izjemni trpežnosti in obstojnosti izdelka. Zasnova je poleg tega odporna proti prahu in vlagi3, kar zagotavlja zanesljivost v zahtevnih pogojih fotografiranja na prostem.

Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja - Uporabnik lahko gumb za zaklep ostrenja prilagodi v meniju fotoaparata in mu dodeli želeno funkcijo. Če uporabnik gumbu dodeli funkcijo samodejnega ostrenja oči, ki samodejno spremlja človeške oči, lahko s prsti na desni strani drži fotoaparat, z levim palcem pa upravlja samodejno ostrenje oči.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja - Ročno ostrenje z linearno odzivnostjo nudi neposredno odzivnost na minimalne nastavitve obroča za ostrenje pri ročnem ostrenju. Vrtenje obroča se z mehanskim upravljanjem linearno prenese na ustrezno spremembo ostrenja, ki neposredno odseva namero fotografa in omogoča minimalne prilagoditve ostrenja.

Možnost vklopa ali izklopa klikanja obročka za zaslonko - Obroček-za-zaslonko nudi takojšnjo odzivnost, ki jo profesionalci želijo pri snemanju fotografij in filmov. Klike ob preklopu lahko vklopite, s čimer dobite otipljive povratne informacije med fotografiranjem, ali pa jih izklopite, če snemate filme. Skupaj s tihimi linearnimi motorji lahko tako gladko in naravno prilagajate zaslonko. To je odlično za snemanja, ko potrebujete tišino, na primer pri snemanju filmov.

Enostavna menjava ročnega/samodejnega ostrenja - inchStikalo za način ostrenja inch zagotavlja udobno snemanje, saj nudi možnost takojšnjega preklopa med načinom samodejnega in ročnega ostrenja, odvisno od pogojev snemanja.

Podpira vrsto različnih filtrov - Kljub širokemu zornemu kotu je na objektiv mogoče namestiti filtre. Zaradi notranjega ostrenja se sprednji objektiv ne vrti, kar omogoča pritrditev krožnih polarizacijskih filtrov za pokrajine, filtrov ND za filme itd., s čimer dobi uporabnik dodaten ustvarjalni nadzor.

Enakovredno 36 mm v ohišjih APS-C - Ta objektiv nudi dobro uravnoteženost tudi pri ohišjih APS-C in nudi širokokotno 36 mm goriščno razdaljo (enakovredno 35 mm polnemu formatu), uporabno za fotografiranje različnih prizorov: od mestnih utripov do gorske pokrajine. Objektiv je priporočljiv za uporabnike ohišij APS-C kot tudi širokokotnih formatov.

Notranje ostrenje za udobno snemanje filmov - Zasnova notranjega ostrenja ohrani skupno dolžino objektiva med ostrenjem nespremenjeno, to pa omogoča bolj priročno snemanje s pritrjenim kardanskim mehanizmom ali ročajem.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo