Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-2870

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL2870.AE
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-2870AE
Prodajna cena: 541,49 €
Osnovna cena z davkom: 569,98 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Lahek in kompakten 35 mm standardni objektiv z zoomom polnega razpona

35 mm slikovni senzor polnega formata - 35 mm objektiv z zoomom srednjega formata je združljiv s fotoaparati z zoomom srednjega razpona Sony serije E, zagotavlja pa izjemen kontrast in ločljivost do samih robov slike.

Napredna tehnologija asferičnih objektivov - Tehnologija asferičnega objektiva poveča prenosnost, ne da bi se zmanjšala slikovna zmogljivost. Objektiv združuje tri asferične elemente in en element iz stekla ED (Extra-low Dispersion) za posnetke visoke ločljivosti in osupljivo upodabljanje brez okorne zasnove, ki je po navadi značilna za podobne digitalne objektive DSLR.

Stekleni element ED (Extra-low Dispersion) - Pri objektivih iz običajnega optičnega stekla se pri večjih goriščnih razdaljah pojavi barvno odstopanje. Tehnologija s steklom ED (Extra-low Dispersion) odpravlja te težave ter zagotavlja vrhunski kontrast in kakovostne barve po celotni goriščni razdalji – tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.

Optični stabilizator slike SteadyShot - Optični stabilizator slike SteadyShot ohranja sliko stabilno, tudi ko vaše roke niso. Z odpravo manjših premikov rok, ki povzročajo zamegljenost in popačenje, optični stabilizator slike SteadyShot zagotavlja odlične fotografije – tudi pri visoki povečavi.

Krožna zaslonka s 7 lopaticami - Krožna zasnova s 7 lopaticami zagotavlja, da je zaslonka skoraj popolnoma krožna po celotnem razponu vrednosti F-stop. To omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve – vključno z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom inchbokeh inch – in boljši nadzor nad globinsko ostrino.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo