Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-28F20 širokokotni 28mm f2

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL28F20.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-28F20
Prodajna cena: 493,05 €
Osnovna cena z davkom: 519,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Idealen drugi objektiv, s katerim dopolnite osnovni komplet z objektivom, s svetlo najširšo zaslonko F2,0 in izjemno splošno optično zmogljivostjo.

Ločljivost in kontrast glavnega objektiva - Napredna optika s fiksno goriščno razdaljo učinkovito odpravlja odstopanja od neskončnosti do najkrajše razdalje ostrenja za odlično ostrino po celotni sliki. Površine objektiva imajo več premazov, ki zmanjšujejo odseve in bleščanje zaradi osvetlitve ozadja za najbolj jasne predmete visokega kontrasta.

Tekoča in izrazna zameglitev - Krožna zaslonka z 9 lopaticami in velika zaslonka objektiva omogočata tekoče in čudovite učinke zameglitve ozadja.

Majhen in lahek za vsakdanjo fotografijo - Objektiv polnega formata s kompaktno in lahko zasnovo idealno dopolnjuje kompaktna ohišja fotoaparatov ?7. Ker tehta samo 200 gramov, ga lahko uporabljate za spontane in vsakdanje posnetke, ohišje iz aluminijeve zlitine pa deluje elegantno in prefinjeno.

Preizkusite zmogljivost glavnega objektiva - Idealen drugi objektiv za fotografije polnega formata z vrhunsko ostrino in izraznim potencialom visokozmogljivega glavnega objektiva. Optična zasnova s 3 asferičnimi (tudi enim naprednim asferičnim elementom) in 2 elementoma ED zagotavlja izjemno optično zmogljivost kompaktnega objektiva, svetla najširša zaslonka F2,0 pa omogoča enostavno fotografiranje pri šibki svetlobi.

Posebni dodatni pretvorniki za širše posnetke - Dodatna in namenska sprednja pretvornika vidni kot priročno razširita na izjemno širokih 21 mm in inchribje oko inch 16 mm brez zmanjšanja optične zmogljivosti ali kakovosti slike. Senzorski sistem v pretvornikih in objektivu zagotavlja ustvarjanje ustreznih podatkov EXIF za enostavno upravljanje podatkov, ko sta pretvornika nameščena.

V objektiv je vgrajen natančen linearni sprožilnik, ki tekoče in tiho poganja mehanizem za ostrenje, zaradi notranjega ostrenja pa vam objektiva pri ostrenju ni treba razširiti. Tiho delovanje in zanesljiva uporaba sta pomembni prednosti pri snemanju videoposnetkov.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova preprečuje vstop prahu in vlage omogoča zanesljivejšo uporabo v zahtevnih pogojih, zato lahko vedno fotografirate zanesljivo.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo