Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-35F14GM standard 35mm f1,4

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL35F14GM.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-35F14GM
Prodajna cena: 1643,41 €
Osnovna cena z davkom: 1729,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Svetli 35 mm objektiv polnega formata ZEISS Distagon F1,4 omogoča fotografiranje iz roke v temačnih prostorih in snemanje nočnih prizorov.

Ostra in jasna slika od roba do roba - Trije asferični elementi, vključno z enim velikim naprednim asferičnim elementom Sony (AA), ustvarjajo vrhunsko optično pot za učinkovito izravnavo odstopanja in izjemno ostrino od roba do roba. Ostrina se ohrani tudi pri najširši zaslonki, zato je optična zmogljivost vrhunska pri vseh nastavitvah osvetlitve.

Za fotografiranje pri šibki svetlobi in tekoče učinke zameglitve - Najširša zaslonka objektiva F1,4 omogoča enostavnejše snemanje podrobnih slik pri šibki svetlobi, tudi pri fotografiranju iz roke. Krožna zaslonka z 9 ploščicami omogoča uporabo čudovitih učinkov zameglitve ozadja, ko to želite. Predmete na slikah z globokim dimenzionalnim učinkom lahko poudarite s tekočimi učinki zameglitve.

Izjemne barve in kontrast - Objektivi ZEISS slovijo po neverjetni barvni reprodukciji in izjemnem kontrastu. Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.

DDSSM zagotavlja tiho, hitro in natančno ostrenje - Novi sistem DDSSM (neposredna pogonska enota SSM) natančno nastavi zmogljive naprave z optimalnim ostrenjem za polni format, kar omogoča natančno ostrenje tudi pri najbolj plitvi globinski ostrini objektiva. Pogonski sistem DDSSM deluje tudi neverjetno tiho, zato je idealen za snemanje videoposnetkov, ko se ostrenje pri snemanju prizorov nenehno spreminja.

Optimirano za videoposnetke in fotografije - Ta objektiv je primeren za snemanje videoposnetkov in fotografij. Zvok ob preklapljanju obročka za zaslonko lahko vklopite za zanesljivo uporabo pri snemanju fotografij ali izklopite za tekoče in tiho snemanje videoposnetkov. Ostrenje deluje tudi zelo tiho, kar je pomembno pri snemanju videoposnetkov.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova objektiva je odporna na prah in vlago, kar zagotavlja zanesljivo delovanje za profesionalno uporabo v zahtevnih pogojih.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo